Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Azra bende varim canım face de eklemek istersen
tatlım esraersoy olarakmı kayıtlısın face

canım ben face de onlıne olmam. bahsettiğin oysa eğer. tam anlamadım mı yoksa

canlarım ben kactım bıraz uykum var yatıp dinleneyım kuzum uyusun öpüldünüz yarın gıremezsem gelince görüşürüz aeolun canlarım

kızlar doktorun birine sorduydum durumumu adetimin olmadığını ilaç içtiğimi ve göğüslerimin acıdığını fln. şimdi cvp yazmış kanda hcg baktırın sonuca göre konuşalım demiş. ay doktorda şüelendi ala ala olabilirmi ya böle bişi. geçen sene de böle farlutal kullandığım oldu ama hiç acımamıştı göğüslerim şimdi çook acıyo dr. da söyleyince bak şimdi aklım karıştı. napimmmm

gülüm kan testi yaptır canım herşey mümkün rabbim istedikten her olabilir hadi tatlımm acilede yaptırıveer

Kızlar eşime kızdım gel kutlayalım bari bi yemeğe çıkalım dedim nasıl çıkayım diyor yalnızım allahtan siz varsınızda ya olmasaydınız bakın çok yalnızım eşimede küstüm kavga ettim telefonda

kız niye kızıyorsun adamcağıza çalışıyorsa nasıl gelsin kaydirigubbakcemile3 gece çıkın sizde şekerim nasıl olsa orda geceleri hayat var :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…