kızlar face deki arzu g kim herkes eklemiş ya şimdi
6652 ???
6652 ???
çok yüksek arkadaşım benim 1400 lerdeydi o bile yüksekti bence sen bunu bir daha ölçtür farklı bir yere sonra yine buna yakın çıkarsa doktoruna danış bence
Canım gayet iyi kaçıncı haftada çıktı bu sonuç yeni işe belkide bebeğin ikizdir canım benim
Off evet bana da çok yüksek gibi geldi.Olmazsa yarın bi gideyim bakalım tekrar test yaptırayım.İnternetten okudum çok yüksek olunca mol gebeliği gibi birşey oluyormuş Allah korusun da.Ama onda da kese görünmüyormuş.Ben keseyi gördüm.Aman ya paranoyak olcam doğurana kadar sanırım.
üzülme canım değildir kese göründüyse düşük olması daha tehlikeli boşver yüksek olsun ikizdir belki
Yazdım canım ya bendeki en büyük belirti göbeğimin altında gikey kaverengi çizgi ve kabızlık dı ara ara mide bulantısı garip kokular vardı burnumda sanki idrarım çok koyu sarı ve tortulu canım onun dışında bişey yok
cnm ya aynı bendede var ama adetime daha çok var eylülün 3ünde göbekdeki çizgi şimdiden çıkmış olabillir acaba.hatta bugün sölemesi ayıptır ciğer yaptım hiç kokusu rahatsız etmezdi bugün yapana kadar öldüm kokusu tuttu benii...belirtiler oluoda bende bebiş yokk...benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?