Kızlar eşime kızdım gel kutlayalım bari bi yemeğe çıkalım dedim nasıl çıkayım diyor yalnızım allahtan siz varsınızda ya olmasaydınız bakın çok yalnızım eşimede küstüm kavga ettim telefonda
gebelik bakır mı dedi anlamadım eksik mi yazdın canım
kız niye kızıyorsun adamcağıza çalışıyorsa nasıl gelsin kaydirigubbakcemile3 gece çıkın sizde şekerim nasıl olsa orda geceleri hayat var :dance:
canım benim moralini bozmamalısın unutma bugün senin en mutlu günün
Kızlar eşime kızdım gel kutlayalım bari bi yemeğe çıkalım dedim nasıl çıkayım diyor yalnızım allahtan siz varsınızda ya olmasaydınız bakın çok yalnızım eşimede küstüm kavga ettim telefonda
tatlım esraersoy olarakmı kayıtlısın face
canım ben face de onlıne olmam. bahsettiğin oysa eğer. tam anlamadım mı yoksa
canım 3aydır zaten yoğun hep gece 2de3de geliyo bugün insan kendi düşünür ona kızıyorum zaten patronuda iyi çıksa çıkar ayyyyyyyy ::::(((((
evet öylede baksana kocam olmadıktan sonra ben bu işi kendim yapmadımki tek başıma sevineyim
ya ben şaşkınım sanmıyorum ama doktora sordum farlutel kullandım gebelik olurmu die olabilir dedi. şansıma artık. ceylincim antalyayı biliyon bana hastane adı ver nereye gidim.
doktorumu aradım oda gebelik bakır dedi. yoksa klomene başla dedi.. kimse görmüyo ama yazdıklarımısenağlama
kızlar azranın bebişinin cinsiyeti belli olmuşmu konuştunuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?