Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

canım benim moralini bozmamalısın unutma bugün senin en mutlu günün

doktorumu aradım oda gebelik bakır dedi. yoksa klomene başla dedi.. kimse görmüyo ama yazdıklarımısenağlama

kız niye kızıyorsun adamcağıza çalışıyorsa nasıl gelsin kaydirigubbakcemile3 gece çıkın sizde şekerim nasıl olsa orda geceleri hayat var :dance:

canım 3aydır zaten yoğun hep gece 2de3de geliyo bugün insan kendi düşünür ona kızıyorum zaten patronuda iyi çıksa çıkar ayyyyyyyy ::::(((((

canım benim moralini bozmamalısın unutma bugün senin en mutlu günün

evet öylede baksana kocam olmadıktan sonra ben bu işi kendim yapmadımki tek başıma sevineyim

gülcüm şimdi okudum geçmişi anladım canım bence de bir kan tahlili yaptır ozaman bakarsın bebiş geliyordur belli mi olur ay kızlar ne olduk böyle ya allah bozmasın hemen hemen her gün 2-3 tane hamiş haberi alır olduk ben bu aydan umutluyum kızlar

oooooooooooooo handancım senin şimdiden başlamış hamilelik psikolojisi durumları kız bugünün yarınıda var yarının yarını da var allah sizlere bebişinize sağlık sıhhat versin nasıl olsa çıkarsınız dışarı canım

sen uzme kendını boşver çalışsın :1rolleyes:
hem bebiş gelince masraf çoğlıcak daha çok çalışması lazım

ya ben şaşkınım sanmıyorum ama doktora sordum farlutel kullandım gebelik olurmu die olabilir dedi. şansıma artık. ceylincim antalyayı biliyon bana hastane adı ver nereye gidim.

doğru söylüyorsun hayatımda işi yoğundur belki çıkamıyordur sıkma canını

kız gül hiç durma vallahi git hemen doktor da öyle söylediğine göre canım allah büyük bakarsın bebişin geliyordur inşallah canım

cnmm hangi hastane bakar bilmiyom ki tekk başımayım eşimi beklicem.ama ben sanmıyom ya allah bilirde. kendimi umutlandırmıyom.

Ayyy bende şimdi size özendim ya bu aralar herkes hamile gül canım sende hamilesin galiba hatta kepekli de hamile çünki bu mübarek ayın hürmetine herkes hamile oluyor darısı başınıza artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…