Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ne alerjisi bu canım bendede çok alerji olur

Canım valla neyin yaptığını bilmiyorum ama belimden yukarısı kızarıyor, kabarıyor ve kaşınıyor ama neden olduğunu bilmiyorum dr gidersem ilaç verir ve bende bebek için ara veririm diye gitmek istemedim ama böyle giderse acilen bir dr gitmem gerek

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum 4 yaşında bir oğlum var ikinci bebeği düşünüyoruz ben yine çocuk istemeye başlayınca psikolojik olarak yazılanlardan etkilenmeye başladım bir belirti olsa acaba mı diyorum iki aydır korunmuyoruz hep hayırlısı için dua ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin bu arada oğlum bizden çok istiyor kardeş diye deliriyor her markete girdiğimizde bebk bezi almak için tutturuyor kardeşime alalım o geldiğinde kalmayabilir markette diyor :) kuzum benim dua et annecim Allah sana bir kardeş göndersin diyoruz dua ediyor... psikolojikmidir bilmiyorum ama arada bir bulantı oluyor bel ağrısı ve göbeğimin altında garip bir his var sivilcem çok çıkıyor adetim ayın 25 de bakalım hayırlısı.Çok uzattım ama yazınca rahatladım :)

günaydın kıslarr
aramıza hoşgeldin canımmm her şeyin hayırlısı olsun fazla kafana takma canımm
kepeklimmmmmmmmm sonucu öğrenmek için sabırsızlanıyorumm çatladımm valla

evhancımmmmmmm
çok çok tebrik ederim seni rabbim tamamına erdirsin
şükürler olsun allahıma
inş. kucağına almayı da nasip eder rabbim

kızlaaaarrrr:CüvCüv:
hamileyiiiiiiiiiimm...hihoyyyt
dün kan testi aksam cıktı almaya gidemedim ama telefonda ogrendim tenrikler hamilelik var.ama cok yeni iki haftalık daha dedii...anlatamam sevincimiii..
Allahım bekleyenleride sevindirsin inşallah

günaydın bayanlar nasılsınız bakalım.. ceylincim regli olmuşsun iyi hadi en azından düzenli geliyo cnm. bide bennn olsam.ebrarcım nasılsın iyimisin
kepekli yaptınmı test ne çıktı sonuç

allahım yarappimm ne bu bereket ne mubarek günlermiş bugünlerrr çoooooooooooooooooooook tebrik ederim cnmmmmmmm çoooook sevindim.allah sağlıklı hamilelik geçirmeyi nasip etsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnn:Saruboceq::teytey::teytey:

günaydın kıslarrr
kepeklim tebrik ederim canım çok sevindimmm
kıslar uykum var ben uyuyup geliyorum biraz her tarafım ağrıyor kolumu kaldıracak dermanım yok

oleyyyyyyyyyyyyyy
allahım sana şükürler olsun kepeklimde hamile bu ne güzellik allahım ramazan hiç bitmesinnn
kaç çıkmış canım değerin
rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin:teytey::teytey::teytey::teytey:

cook cook tesekkur ederimmm inşallah gülcüm en kısa sürede darısı başına olsun..
ceylinciim saol canım beniim.inşallah istediğiniz zaman bebeğiniz bekletmeden gelir..

ebrarcım canıııım inşallah seninde bebeğin tez zamanda gelir..daha adet olmadın değil mi.inşallah gelmez bebeklerimiz beraber büyür..
canım 280.25 çıkmış.iki haftalık daha cok yeni dedi.

gülüm günaydın canım iyiyim sen nasılsın bitanem
bende iyiyim cnm bugün bende gidicem test yaptırmaya benim umudum yok neticeye göre ilaç içcem ondan yaptırıyom
ebrarcım canıııım inşallah seninde bebeğin tez zamanda gelir..daha adet olmadın değil mi.inşallah gelmez bebeklerimiz beraber büyür..
canım 280.25 çıkmış.iki haftalık daha cok yeni dedi.

oh maşallah güselmiş değerler. belirtilerin varmı cnm adetin kaçıncı günüydü bugün

tşk ederim canım benimm ayyyy ne güzel oldu sabah sabah güne güzel haberlerle başlıyoruz her gün yeni hamiş haberi alıyoruzzz
ebrarcım sen ne zaman yapacaksın testi hadiii sende güzel haberler ver bizeee

bu arada şu ceylinin söylediği parmakla kontrolü akşam yaptım elime yumuşak değdi sanki ama yanlardan değdi teğede bişi yoktu değmedi yani. acaba değincem hamilelik değmeyincemi anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…