Kepekli canım çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin,doktora dün gittim haftaya değerime yine bakılıcak başak tahlil istemedim folk asit yazmıştık zaten dedi işte sert ilişki yok yorulmuycaksın falan dedi.
Kepekli canım çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin,doktora dün gittim haftaya değerime yine bakılıcak başak tahlil istemedim folk asit yazmıştık zaten dedi işte sert ilişki yok yorulmuycaksın falan dedi.
canım peki ultrasonda baktı mıı..keseni gördümüü.
ya ben keseyi görmeden kimseye soylemek istemiyorum da.ne zaman belli olur acaba..bu cumartesi gideyim doktora diye düşümdüm ama..kese gözükmeyecekse bi hafta daha beklesem mii acabaaa..
kızlar bana bi akıl verin yaaa..
Gülcüm canım parmak olayını yapmışsın benimki doğru çıktı canım inşaallah seninkide doğrudur ay ne güzel beklemden olur.Bende iyiyim oruç konusunu düşünüyorum 4 gündür tutmuyorum ama ben tutmak istiyorum sonra tutması zor oluyor akşamaca zaten sadece su içmek istiyorum işathım yok bilmiyorum napıcam.
cnm kese 4-5 haftalarda bazılarının6 haftada görünüyo. ben duysam bugün falla herkese söylerdim duramam çünki. sen yinede bi git tabi kan tahlili fln ister gerekli ilaç varsa verir. sırf kese için gidilmezki dr. dimi. git bence.
canım peki ultrasonda baktı mıı..keseni gördümüü.
ya ben keseyi görmeden kimseye soylemek istemiyorum da.ne zaman belli olur acaba..bu cumartesi gideyim doktora diye düşümdüm ama..kese gözükmeyecekse bi hafta daha beklesem mii acabaaa..
kızlar bana bi akıl verin yaaa..
gülcüm adetim 15 agustos olmalıydı dün iki gün geçmişti.
belirti konusunda da gülcüm.en belirgin hatırladığım kasıklarımda batmalar vardı.sankı içerde harp yasanıyor gibi göbeğimin hemen altı sürekli kıpırtılıydı.onun dısınca göğüslerimde şişme yok hafif sızlama vardı oda sütyeni cıkarınca geciyordu.birde aşırı halsızlık var ama ben onun oructan dolayı oldugunu düşünüyorum.bulantım şimdilik yok cok şükür inşallah olmaz da ..işim epey ağır.bebeğim üzmez inşallah beni.
Canım ultrason falan demediki bende şaşırdım tam kan tahlili yapılması lazım hiçbirşey istemedi değerlerimde düşük değil 4 haftalık hamileyim hatta geçn reglimden önce kalmış oluyorum.Biz herkese söyledik bütün sivas duymuştur,ben internetten baktım hani hesaplama yaptırdım ilk doktor muayenem 25 ağustos yazıyordu siteyi buluymda sende bak.
aman cnm dikkat et dün masum pisininde kanaması başlamıştı yazık inş. düşmez. pamuk ipliğine bağlı hamilelikler şimdi çook nazik. yorma kendini.
bence tutma cnm allah affeder hem gebelere zorunlu değilki şimdi bebeğin gelişme zamanı sen onu bundan mahrum etme. az bişi yesen yarıyo ona cnm sen düzeli beslenmen lazım. doktorlar önermiyo gebelere orucu.
ceylincim ben beklicem bikaç gün
çünkü stresten falan gecikmiş olabilir diye düşünüyorum
az daha beklim yaa
güll kız ben sana dedim haa senin tam yumurtlama dönemine rastgeldi yasağın kalkması kız walla bak olmuş olabilir gülüm
kepekli canım çok tebrik ederim
hayırlıyla kucagına almanı dılerım
:ecrin_bebek:
hadi bakalımm inşşşş ebrar da hamiledir.. ne güsel yaaaa. dubacım hoş geldin. kepekliim doktorlar sata göre hesplıyo cnm. ctesi git bencede.
senin beklenen adetin kac gun gectı canım..kan testinde degerin kac cıkmıs.bu degere gore kac haftalık oldugu anlasılıyor dımıı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?