Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

canım peki ultrasonda baktı mıı..keseni gördümüü.
ya ben keseyi görmeden kimseye soylemek istemiyorum da.ne zaman belli olur acaba..bu cumartesi gideyim doktora diye düşümdüm ama..kese gözükmeyecekse bi hafta daha beklesem mii acabaaa..
kızlar bana bi akıl verin yaaa..

aman cnm dikkat et dün masum pisininde kanaması başlamıştı yazık inş. düşmez. pamuk ipliğine bağlı hamilelikler şimdi çook nazik. yorma kendini.

Gülcüm canım parmak olayını yapmışsın benimki doğru çıktı canım inşaallah seninkide doğrudur ay ne güzel beklemden olur.Bende iyiyim oruç konusunu düşünüyorum 4 gündür tutmuyorum ama ben tutmak istiyorum sonra tutması zor oluyor akşamaca zaten sadece su içmek istiyorum işathım yok bilmiyorum napıcam.

cnm kese 4-5 haftalarda bazılarının6 haftada görünüyo. ben duysam bugün falla herkese söylerdim duramam çünki. sen yinede bi git tabi kan tahlili fln ister gerekli ilaç varsa verir. sırf kese için gidilmezki dr. dimi. git bence.

bence tutma cnm allah affeder hem gebelere zorunlu değilki şimdi bebeğin gelişme zamanı sen onu bundan mahrum etme. az bişi yesen yarıyo ona cnm sen düzeli beslenmen lazım. doktorlar önermiyo gebelere orucu.

gülüm işte hiç bilmiyorum napıcamı etrafımda hic oyle hamile olmadı yakınımda.
o zaman her halukarda ben cumartesi gideyim doktora o beni yonlendirsin.
peki senin bu 5-6 haftalık dediğinde sat a göre sayıldıgında mı oyle ,yoksa test te cıkan doneme gore mi ?bana testte 2 haftalık dedi.ama sat a göre dort haftalık oluyor.
kafam karıstıı kafamçokkarıştı

Canım ultrason falan demediki bende şaşırdım tam kan tahlili yapılması lazım hiçbirşey istemedi değerlerimde düşük değil 4 haftalık hamileyim hatta geçn reglimden önce kalmış oluyorum.Biz herkese söyledik bütün sivas duymuştur,ben internetten baktım hani hesaplama yaptırdım ilk doktor muayenem 25 ağustos yazıyordu siteyi buluymda sende bak.

günaydın arkadaşlar canım çok sevindim tebrikler darısı bizim başımıza inşallah...

senin beklenen adetin kac gun gectı canım..kan testinde degerin kac cıkmıs.bu degere gore kac haftalık oldugu anlasılıyor dımıı.

aman cnm dikkat et dün masum pisininde kanaması başlamıştı yazık inş. düşmez. pamuk ipliğine bağlı hamilelikler şimdi çook nazik. yorma kendini.

Yok canım yormuyorum ağır iş yapmıyorum kaç gündür netin başındayım ev süpürmüyorum ben inanılacak şey değil :) dün eşime sitem ettim kaç gündür ev süpürmüyorum hiç sormuyorsun yapılacak bir iş var mı diye dedim,ya eşim bana çok ilgisiz geliyor ya adam hala şokta anlamadım hiç hamileymişim gibi davranmıyor gerçi ben çok bunaltmasını istemiyorum ama bana da öyle geliyor olabilir.

ebrar nereye gittiiin test mı yaptırıon yoksaa ebraaaaaaaaarr..

Yulyanna canım cok tesekkur ederim.Allah razı olsun inşallah kısa zamanda size de nasip olurr.

bence tutma cnm allah affeder hem gebelere zorunlu değilki şimdi bebeğin gelişme zamanı sen onu bundan mahrum etme. az bişi yesen yarıyo ona cnm sen düzeli beslenmen lazım. doktorlar önermiyo gebelere orucu.

Bilmiyorum canım düşünüyorum yarın bir deniyim diyorum da bakalım hayırlısı.

kepekli canım çok tebrik ederim
hayırlıyla kucagına almanı dılerım
:ecrin_bebek:

hadi bakalımm inşşşş ebrar da hamiledir.. ne güsel yaaaa. dubacım hoş geldin. kepekliim doktorlar sata göre hesplıyo cnm. ctesi git bencede.

senin beklenen adetin kac gun gectı canım..kan testinde degerin kac cıkmıs.bu degere gore kac haftalık oldugu anlasılıyor dımıı.

Canım benim adet tarihim dündü ama ben geçen ayki reglimden önce kalmışım 4 hafta bir günlük,ilk değerim 420 dün ki 540 tı canım.

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…