ayy maşallah kepeklim
çok şükür çok iyi çıkmış değerin
ayy ewet bende adet olmadım hala inş. olmam
cnm evet bişey değmedi bomboştu teepesii. hatta hem akşam hem sabah yaptım yok değmiyo.. ay bilmiyom inşallah vardır.canım parmak ucunun tepesine bişey değmezse hamişsin ama sert bişey değerse hamiş değilsinnn
ayyyyyyy hadi gülümm şu mübarek günde sende hamiş ol canım benim yhaa ayyy çok sevinçliyim yhaha
güzel haberleri alınca uykum falan kaçtı
güselim hadi sende yap test bizde öğrenelimm inşşş sendede vardır bebiş.ayy maşallah kepeklim
çok şükür çok iyi çıkmış değerin
ayy ewet bende adet olmadım hala inş. olmam
gülcüm adetim 15 agustos olmalıydı dün iki gün geçmişti.
belirti konusunda da gülcüm.en belirgin hatırladığım kasıklarımda batmalar vardı.sankı içerde harp yasanıyor gibi göbeğimin hemen altı sürekli kıpırtılıydı.onun dısınca göğüslerimde şişme yok hafif sızlama vardı oda sütyeni cıkarınca geciyordu.birde aşırı halsızlık var ama ben onun oructan dolayı oldugunu düşünüyorum.bulantım şimdilik yok cok şükür inşallah olmaz da ..işim epey ağır.bebeğim üzmez inşallah beni.
Günaydın kızlar ay neler okuyorum kepekli hamilemisin?
Günaydın kızlar ay neler okuyorum kepekli hamilemisin?
günaydın cnmm yeni anne adayımız nasılsın.bakalım. hamişlerimiz çoğalıyo.Günaydın kızlar ay neler okuyorum kepekli hamilemisin?
ya walla korkuyorum test yapmaya
bizim hastanede hcg bakıyorla ama yapmak istemiyorum
ya ben bi gün daha beklim kızlarr nolur nolmaz emin olayım
gülüm yaaw insallah Allahın hikmeti olur mu olur ..sen kan testi mi yaptıracaksın cicim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?