Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

canım parmak ucunun tepesine bişey değmezse hamişsin ama sert bişey değerse hamiş değilsinnn
ayyyyyyy hadi gülümm şu mübarek günde sende hamiş ol canım benim yhaa ayyy çok sevinçliyim yhaha
güzel haberleri alınca uykum falan kaçtı

gülcüm adetim 15 agustos olmalıydı dün iki gün geçmişti.

belirti konusunda da gülcüm.en belirgin hatırladığım kasıklarımda batmalar vardı.sankı içerde harp yasanıyor gibi göbeğimin hemen altı sürekli kıpırtılıydı.onun dısınca göğüslerimde şişme yok hafif sızlama vardı oda sütyeni cıkarınca geciyordu.birde aşırı halsızlık var ama ben onun oructan dolayı oldugunu düşünüyorum.bulantım şimdilik yok cok şükür inşallah olmaz da ..işim epey ağır.bebeğim üzmez inşallah beni.

ebrarcım senin yumurtalarda çatlamıştııı kıss test yapsana çatlatma bizi ayyy hemde hastanedesin yhaa her şey elinin altında kıssss hadiiii

ceylincim ben beklicem bikaç gün
çünkü stresten falan gecikmiş olabilir diye düşünüyorum
az daha beklim yaa
güll kız ben sana dedim haa senin tam yumurtlama dönemine rastgeldi yasağın kalkması kız walla bak olmuş olabilir gülüm

ayy maşallah kepeklim
çok şükür çok iyi çıkmış değerin
ayy ewet bende adet olmadım hala inş. olmam

inşaaalllaah olmazsın da bebiş gelirr.
ben şimdi baslarmışım test yap test yap diyee sempatiksalakcinni
kız ebrar yapıver yaww.ben adetimin ertesi gunu yapmıstım.silik cıktı ya.dogruymus demkkı sende denesene

Günaydın kızlar ay neler okuyorum kepekli hamilemisin?

cnm evet bişey değmedi bomboştu teepesii. hatta hem akşam hem sabah yaptım yok değmiyo.. ay bilmiyom inşallah vardır.

ayy maşallah kepeklim
çok şükür çok iyi çıkmış değerin
ayy ewet bende adet olmadım hala inş. olmam
güselim hadi sende yap test bizde öğrenelimm inşşş sendede vardır bebiş.

cnm benim göğüslerde sızlıyo karnım gurul gurul kramplar giriyo. ama ben üşütüyom diye yoruyom.inşallah cnm kolay hamilelik geçirisin. mide bulantısı olması gebeliğin iyi olduğuna işaretmiş cnm. ama allah bilir işini üzmesin seni.

ya walla korkuyorum test yapmaya
bizim hastanede hcg bakıyorla ama yapmak istemiyorum
ya ben bi gün daha beklim kızlarr nolur nolmaz emin olayım

ebrarım nazlanma hadii canımm sıra sende valla hamişsindir canım benimmmm
gülüm inş sende hamişsindir canımmcımmmm

Günaydın kızlar ay neler okuyorum kepekli hamilemisin?
günaydın cnmm yeni anne adayımız nasılsın.bakalım. hamişlerimiz çoğalıyo.
ya walla korkuyorum test yapmaya
bizim hastanede hcg bakıyorla ama yapmak istemiyorum
ya ben bi gün daha beklim kızlarr nolur nolmaz emin olayım

güselim yap gitsin ya vardır yada yoktur neden korkuyonkii. allahdan herşey hadi yap bak herkes gözü sana dikti bugün çenemizden kurtuluşun yok.

Kepekli canım çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin,doktora dün gittim haftaya değerime yine bakılıcak başak tahlil istemedim folk asit yazmıştık zaten dedi işte sert ilişki yok yorulmuycaksın falan dedi.

Günaydın ceylin hamdolsun canım iyiyim.

gülüm yaaw insallah Allahın hikmeti olur mu olur ..sen kan testi mi yaptıracaksın cicim.

evt cnm patron gelsin izin alcam ana sağlığı varmış oraya gitcem. kısa zamanda yaptırmam lazım. doktorum eylülden snra 3 ay yok gebelik yoksa hemen klomeni iç 6 cı gün gel bakim dedi hesapladım cuma içmeye başlasam haftaya çarşamba kontrole gitcem dr. izini gitmeden yetişcem. ondan acele ediyom. bide farlutali içeli 9 gün oldu şimdiye adet gelmesi lazımdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…