cok tesekkur ederim dubacııımm..sen nasılsın nasıl durumlar..
saola gülcüm tesekkur ederim...seni dogum kocum ilan edebilir miyim..
tekrar günaydın kızlar.benimde bebişim oluyordu ama rüyamda...rüyası bile güzeldi arkadaşlar bi an gerçek zannettim emziriyordum gazını falan çıkartıyordum birkaç saniyeliğinede olsa annelik duygusunu yaşamak gerçekten çok güzeldi.
tekrar günaydın kızlar.benimde bebişim oluyordu ama rüyamda...rüyası bile güzeldi arkadaşlar bi an gerçek zannettim emziriyordum gazını falan çıkartıyordum birkaç saniyeliğinede olsa annelik duygusunu yaşamak gerçekten çok güzeldi.
hamilelerr anlatın bakalım bız neler yapalım hamıle kalmak için ne tavsiye edersiniz
Kızlar benim gebelik takvimi hesabıma göre bebeğimin ilk kalp atışı 21 ağustosmuş ilk doktor ziyareti 25-31 ağustos arasıymış ya ben haftasonu evine mi gitsem doktorun bu bana niye ultrason demedi ki 4 haftalık kesem görünebilrdi.Bugün üst komşuma gidicem o da hamile aynı doktora gidiyoruz.
kızlarr ben burdayım işim vardı yazamadım kusura bakmayın
ya kızlarr bigün daha sabredeyim test yarın yaparım söz veriyorum
çünkü ilk gebeliğimde adetimin üzerinden 4 gün geçmişti ve hcg 66 daha sonrası da kötüye gitti işte bildiğiniz gibi şimdi aynı değerleri görmek istemiyorum yüksek çıkarsa içim rahat edecek o yüzden beklim 1 gün daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?