Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

tekrar günaydın kızlar.benimde bebişim oluyordu ama rüyamda...rüyası bile güzeldi arkadaşlar bi an gerçek zannettim emziriyordum gazını falan çıkartıyordum birkaç saniyeliğinede olsa annelik duygusunu yaşamak gerçekten çok güzeldi.

Duba günaydın canım,kafaya takmıycaksın ben bu ay öyle yaptım ama soğan kürü ve hayıt tohumunu tavsiye ederim çok düzenli kullanmadım ama etkisi olduğunu düşünüyorum.

Canım hoşgeldin aramıza inşaallah gerçeğinide yaşarsın bir an önce.

günaydın cnm bebek erkekmi kızmıydı. bazen annelik duygusuçok yükseldiğinde böyle rüya görülüyo geçen aylarda bende gördüm insan gerçekgibi etkileniyo cnm.

kızlarr ben burdayım işim vardı yazamadım kusura bakmayın
ya kızlarr bigün daha sabredeyim test yarın yaparım söz veriyorum
çünkü ilk gebeliğimde adetimin üzerinden 4 gün geçmişti ve hcg 66 daha sonrası da kötüye gitti işte bildiğiniz gibi şimdi aynı değerleri görmek istemiyorum yüksek çıkarsa içim rahat edecek o yüzden beklim 1 gün daha

Kızlar benim gebelik takvimi hesabıma göre bebeğimin ilk kalp atışı 21 ağustosmuş ilk doktor ziyareti 25-31 ağustos arasıymış ya ben haftasonu evine mi gitsem doktorun bu bana niye ultrason demedi ki 4 haftalık kesem görünebilrdi.Bugün üst komşuma gidicem o da hamile aynı doktora gidiyoruz.

hamilelerr anlatın bakalım bız neler yapalım hamıle kalmak için ne tavsiye edersiniz

ya kızlar ben sunu da düsünuyorum.iki aydır diyet yapıyorum ama doktor kontrolunde dengeli besleniyorum 6 kg verdim.hamile kalmamda onunda faydası vardır kesin.gun ıcınde bir ogun et yediysem diger ogun mutlaka sebze yiyordum.hic ac kalmadan kilo verdim.
birde gün yumurtlama tarihini hesaplayıp gün aşırı ilişki tabi.
haa birde unutmadan ruhsal durum cok onemli.moralinizi hep yüksek tutmak lazım bence..

ebrarcımmm kıss yaptır testi ne olacak sankii inş bu gebeliğin öyle olmaz canımm benimmm hadii kıssssss

ama kızlarrr bişey söylicem demin arkadaşımın yanına gittim
kızın odası yemekhanenin yanında ayy anlatamam size iki dakika duramadım yemek kokusundan kız da dedi ki noluyo sana rengin attı hemen kaçtım ordan acayip midem bulandı yaa

hayırlısı olsun canım iyi haberlerini bekliyoruzzzzzz

Canım içini ferah tut bir kere yaşadın diye bir daha yaşayacak değilsin inşaallah herşey yolunda gider ay bu kadar stresi yaşama bence testi yap ben iyiki regli günümü beklemedim stresten çatlıycaktım.

tamam yarın sabah hastaneye gelir gelmez yapcam kızlarr söz veriyorum
hem cesaretimi toplamış olurum o zaman hemde kendimi daha iyi hissederim

canım bak miden de bulanmış hadi ama kıssss meraktan öldüm burda yarına kadar nasıl dayanayım benn hııııııı süyle bakemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…