Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

cnm erkek doktora git sende gerçi bayan varken erkeğe gidilmez diolar ama emin ol erkek doktorlar daha mülaim içinin rahat etmesi için istedin tahlili yaptırıolar daha anlayışlılar bence bayanlardan...

canım yaa onu sokmuyorum ben hayatıma sizin anlicanız gibi o kendisini zorla sokuyor yani hiç itiraz bile etmene izin vermeden ya kayınvalidemler bile senin kaynanan geldi falan diye dalga geçiyorlar o kadar burnunu sokuyor yani herşeye bak inanmazsınız ben izin vermediğim halde bu kadar yapıyor izin versem bide ağzıma ....... yapıcak herhalde aferdisiniz kızlar

listenin son hali kızlar

Taşınınca yeni evinin adresini vermezsin kurtulursun canım takma boş ver hiçte lafını esirgeme düşünceni direk şöyle sana saygı göstermeyene sen de saygı gösterme benim felsefem bu

Son düzenleme:
ah canım keşke öyle yapabilsem ama eşimin çok yarkın arkadaşının karısı şimdiden biliyor zaten taşınıcağımı yani benim kurtuluşum yok bu kadından pek yüz vermiyorum ama bir insan yüzsüz olunca yapışıp kalıyor işte bende hiç sevmem böyle insanları kişiliksiz karaktersiz

kızlar yaa bende beceremedim şu link işini yaptım yaptım en sonuna kadar geldim en sonunda şifre falan istedi email adresi istedi ozaman ne yapıcaz

maşllah ne çok hamilele kalan var çizelgenizde Allah nazarlardn saklasın hepiniz sağsağlım bebişleriniizi kucanıza alırsınız inşllah....:)

For Websites:HTML • Image URL diye yazıyor yhha image url ye tıkla
aşağıda link veriyor onu kopyalayıp kadınlar kulubünden kullanıcı paneline ve oradanda profil düzenlemeye gel canım ve en aşağıda yıl dönümü doğum günü falan yazıyor yha kopyaladığın linki oraya yapıştır ve kaydet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…