saol canım inşallah yaa nerdeyse orucumu bozucaktım sinirden bir sigara yakasım geldi aay oruçluyken zaten kimseyi çekesim gelmiyor vallahi hiç konuşmaya halim yok
kıslar bende yıldönümünü yaptım olmuşmu bakalımm
saol canım inşallah yaa nerdeyse orucumu bozucaktım sinirden bir sigara yakasım geldi aay oruçluyken zaten kimseyi çekesim gelmiyor vallahi hiç konuşmaya halim yok
arkadaşlar selamlar nasılsınız ya benim bu karın ağrılarımla başım dertte. bugün yine tahlil yaptırdım 1000 çıktı değerim. normal yani fakat özellikle yatınca ölüyorum karın ağrıından gece boyu en az 5 kere sancı giriyor. var mı sebebini bilen ya da ilk dönemlerde yaşaayan??
esracım ozaman büyük ihtimalle o yüzdendir ya sabah sabah daha uyuyordum telefon çalıyor eşimin arkadaşının karısı onunda çocuğu hasta acile iğne yaptırmaya geliyor ordan sana geliyim dedi bende gel ama küçük sırlar var bak ben onu izliyorum dedim bana hayır izleme dışarı çıkalım diyor sonra izle dedi beni herkes bilir yani bende de var tabi uyuzlukta ben çıkmıyorum çarşamba akşamları bir yere onu izliyorum ha bana geliceksen gel dedim ee ozman iftara geliyim sonra çıkalım dışarı diyor hala bende adamlar nerde yicak yemek dedim aman onlar dışarda yer diyor yok yaa dedim para yok para yok diyip duruyorlar gelip evde yicek benimki dedim ozaman iftardan sonra geliyim dışarı çıkalım diyor hala bende çıkmicam zaten hiçbişey yok dışarda dedim oda kızdı sonra yine görüşürüz dedi belki gelmem dedi ama gelir büyük ihtimalle yani acaba bende fazla mı abartmışım ki
kızlar o çizelgeden bende yaptım sadece hamilelik için değil bebek isterken evlenince falanda yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?