canım sıkma canını bi bekle bakalım yarın nasıl olacak inşallah bidahakine duyarız güzel haberlerini tarihin verde değiştireyim canım hazır seni bulmuşken sonra karışıyor listearkadaşlar ben adet oldum sanırım açık kahverengi akıntım var bugün adet günüm yine olmadı bana rahim filmi yolu gözüktü offfff çoook kötüyüm.mafoldumben
kızlar beeenn geeelldiiimmmmm ya bugün herşey ters gidiyor sanki bana herbir şey dokunuyor oruçtan mı bilmem ama biri bana dokunsa ağlicam çok moralim bozuuuukkk sizden ne haber nasılsınız var mı hamiş haberi evhandan beri
Canım hoşgeldin kepekli hamile hayırdir sana ne oldu
hoşbulduk canım saol BİR TEK SEN GÖRDÜN BENİ olumunekankayizsmile amaan önemli bir şey değil yaa oruçtan herhalde her şey sinirime dokunuyor sen nasılsın
hoşbulduk mehtapcım saol canım demek ki sende fark ettin beni olumunekankayizsmile amaan oruçten herhalde canım yaaa dayanamadığım tek bir şey varsa o da birinin benim üzerimde baskı kurması yada emrivaki yapmasıdır onuda sabah sabah uyku sersemi yaşadım sinir oldum belkide ben fazla abarttım
Mehtap canım listemizi ilk sayfaya taşıman mümkün değil mi daha rahat ulaşırız.
KEPEKLİ canım gözünaydın hamileymişsin allah sağ salim kucağına almak nasip etsin bebişini sağlıklı sıhhatli kolay hamilelik geçirirsin inşallah darısı başımıza
canım ilk liste 514. sayfada oradan düzeltiyorum hep ilk sayfaya nasıl geri dönüp yazayımki???
cook tesekkur ederim sbrciim.bugunlerin yüzü suyu hürmetine inşallah cok beklemeden gelir bebekleriniz..
sende sıkma kendini.bugunlerde sabırın mukafatı daha yuksek unutma.yapan ettiğiyle kalsın.orucla beraber insanın siniri daha bozuk oluyor ama dayanmakta daha buyuk sevap var..üzülme emi
esracım gaz mı var acaba gazdan karnın şiş olabilirmi canım mehtapcım kocişle değil yaa kocişin arkadaşının karısıyla konuştuk sabah sabah sinir oldum da ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?