Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Hoşbulduk ebrar bebiş iyi heralde teyzesi bulantım falan yok sadece uyku problemi çekiyorum malum kabus falan görüyorum 6 saat uykuyla duruyorum kaç gündür.

arkadaşlar ben adet oldum sanırım açık kahverengi akıntım var bugün adet günüm yine olmadı bana rahim filmi yolu gözüktü offfff çoook kötüyüm.mafoldumben
canım sıkma canını bi bekle bakalım yarın nasıl olacak inşallah bidahakine duyarız güzel haberlerini tarihin verde değiştireyim canım hazır seni bulmuşken sonra karışıyor liste

hoşgeldin canım niye moralin bozuk neye sinirlendin

Hamdolsun esracım şimdilik bir yaramazlık yok tabi keseyi henüz görmedim pek bişey hissedemiyorum.

hoşbulduk mehtapcım saol canım demek ki sende fark ettin beni olumunekankayizsmile amaan oruçten herhalde canım yaaa dayanamadığım tek bir şey varsa o da birinin benim üzerimde baskı kurması yada emrivaki yapmasıdır onuda sabah sabah uyku sersemi yaşadım sinir oldum belkide ben fazla abarttım

hoşbulduk canım saol BİR TEK SEN GÖRDÜN BENİ olumunekankayizsmile amaan önemli bir şey değil yaa oruçtan herhalde her şey sinirime dokunuyor sen nasılsın

Iyiyim canım çok şükür oruça da alıştım tek sıkıntım karnım çok şişiyor ve arada kaşık ile karnım arıyor o kadar ama çokta sorun değil

KEPEKLİ canım gözünaydın hamileymişsin allah sağ salim kucağına almak nasip etsin bebişini sağlıklı sıhhatli kolay hamilelik geçirirsin inşallah darısı başımıza

Mehtap canım listemizi ilk sayfaya taşıman mümkün değil mi daha rahat ulaşırız.

hmmm anladım sen galiba yine eşinle biraz bozuştun???? aman takma bazen insan sabah yeni uyanırken sinirli oluyor

kızlar o çizelgeden bende yaptım sadece hamilelik için değil bebek isterken evlenince falanda yapılıyor

KEPEKLİ canım gözünaydın hamileymişsin allah sağ salim kucağına almak nasip etsin bebişini sağlıklı sıhhatli kolay hamilelik geçirirsin inşallah darısı başımıza

cook tesekkur ederim sbrciim.bugunlerin yüzü suyu hürmetine inşallah cok beklemeden gelir bebekleriniz..
sende sıkma kendini.bugunlerde sabırın mukafatı daha yuksek unutma.yapan ettiğiyle kalsın.orucla beraber insanın siniri daha bozuk oluyor ama dayanmakta daha buyuk sevap var..üzülme emi

İlk sayfada senin mesajın yokmuş mehtapcım sorumu geri aldım :))

esracım gaz mı var acaba gazdan karnın şiş olabilirmi canım mehtapcım kocişle değil yaa kocişin arkadaşının karısıyla konuştuk sabah sabah sinir oldum da ondan

kızlar o çizelgeden bende yaptım sadece hamilelik için değil bebek isterken evlenince falanda yapılıyor[/QUOTE]

ben yapamadım ama

canım ilk liste 514. sayfada oradan düzeltiyorum hep ilk sayfaya nasıl geri dönüp yazayımki???

Canım ilk sayfada mesajın olsaydı ordan mesajı sürekli düzenlerdin ama yokmuş baktım şimdi,efnanın var o da burda yok,ondan sordum canım.

saol canım inşallah yaa nerdeyse orucumu bozucaktım sinirden bir sigara yakasım geldi aay oruçluyken zaten kimseyi çekesim gelmiyor vallahi hiç konuşmaya halim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…