Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

saol eflalcim inş.olur
ya ben bide bişey diyecektim sana sen soğan kürü mü yapmıştın bu ay kistin için
bende yapsammı acaba diye düşünmeye başladım ne zaman başladın sen canım

Canım ben adetimle beraber başaldım ama son zamanlarda düzenli yapmamıştım,birde hayıt tohum çayı içtim test yapmıştım önce hamilemiyim diye ama ben zaten reglimden üç dört gün önce kalmışım tahminim hamileymişim zaten ama soğan kürüde hayıt taohumda çok faydalı,soğan kürü için saraçoğlunun sitesine gir orda var bilgi.

günaydın hanımlar. akşam devlet has. yapmadı test sabah sağlık ocağının önce sistemi çalışmadı benledim sonrada bi öğrendim 3 dün snra veriyolarmış sonucu.... bende şans olsa erkek doğardım bu kadar çileyi çekmezdim. dün yolda hamile birine sorudm nerde ne hastane var die evimin orlarda özel varmış ona gidicem akşama artık. bugün öğleden snra malimuşavire gitcm oda bir özel hastanenin üztündeymiş sorcam eğer uygunsa fiyatı gitmişgen yaptırıp gelirim pahalıysa akşamı beklicem ne yazık.
akşam idrarımı inceledim çoook koyu ve içinde kepek gibi bişiler var normalmi bu. neden böyleki.

kızlar günaydın ebrarcım inş. sonuçların güzel çıkar adet degilde yerleşme kanamasıdır inş. allah hakkımızda hayırlısını versin canım ya

Canım erken oynadıysa erkektir seğirme olurmuş önce haberin olsun,bende adetmden bir gün önce öğrendim soru sormuştum canım sana bakarmısın bir?

kızlar bi rüya gördüm 1 tane balık japon balığıymış suda elimde tutuyom bazen elime alıyom ama yavruymuş aynı suya 2 tane bembeyaz muhappet kuşu onlarda yavru koyuyom. snra kuş acıkmış uçuyo ama rengi sarıya dönüyoo ufacık öbür beyaz kuş beyaz kalıyo kuşu yakalamaya fln çalışıyom balıkda sudan çıkıyo sonra elime alıp suda diriltiyom.

derencim 26 yaşında böyle dersen ben 34 yaşındayımmm ne yapayımm. gerçi eşim 29 yaşında ona göre sorun yokta ben artık anne olmak istiyorum...

Bişey Yapma Kuzum Çalışmaya Devam Et Bu Ay Olmazsa Birdahaki Ay Mutlaka Tutacaktır Sonuçta 40 Yaşında Anne Olan İnsanlarda Var guclubacismile

Hem Ben Böyle Düşünüyorum Ama Bakalım Rabbim Ol Diyecekmi boshayallersmile
Belki Benimde Olmayacak Belki Tedavi Gerektirecek Durumlar Çıkacak
Bilemeyiz Ne Olacağını Üzme Kendini Sen Olgun Bi Anne Olacaksın Ne Güzel İşte :1hug:

Bu Arada Advanced Woman Calendar Diye Bi Takvim Var

Gebelik Hesaplayıcı Ben Çok Seviyorum Bana Herşeyi Gösteriyor Mesela
Programa Göre 18.19.20.21 Kız Bebek İçin Uygun Bir Dönem
22. Yumurtlama
23.24.25.26 Erkek Çocuğu İçin Uygun Bir Dönem
Yani Bu 9 Gün Gebe Kalma İhtimalim % 90 Tabi Herhangi Bir Sorun Yoksa

Seninde İndirip Kullanmanı Tavsiye Ederim opuyorumnanaktan

Canım inşaallah hamilesindir benim idrarımda koyu sarı.Göğüslerinde ağrı acı şişlik var mı?

Hayır Diyelim Hayır Olsun bilmiyorumkismile
Sen Rüyanda Balığa Can Vermişsin
İnşallah Rabbimde Sana Bir Can Daha Verir :Saruboceq:

kızlar günaydın ebrarcım inş. sonuçların güzel çıkar adet degilde yerleşme kanamasıdır inş. allah hakkımızda hayırlısını versin canım ya

Günaydın canım.

rüyada kuş görmek hayra ve muradına ermeye delalettir derler ama sen bu konuda bizden daha iyisin

Şüpheci canım görmedin heralde soruma cevap verebilirmisin?

Canım inşaallah hamilesindir benim idrarımda koyu sarı.Göğüslerinde ağrı acı şişlik var mı?

göğüslerin evt 3-5 gündür şişti ve acıyo arada sızlıyo uclarına kolum değsin anicen çok acıyo. idrarım akşam test ettim çoook koyu sarı. bide su çok içiyom sık vc gitmeme rağmen rengi baya koyuydu. içinde beyz peke gibi bişiler vardı.

saolun yorumlarınıza ben biliyom anlamınıda ilk yoranların dediği çıkarmış ondan size yorum yaptırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…