saol eflalcim inş.olur
ya ben bide bişey diyecektim sana sen soğan kürü mü yapmıştın bu ay kistin için
bende yapsammı acaba diye düşünmeye başladım ne zaman başladın sen canım
anladım cnmdaha benimkide gitmedi askere. bakalım sonumuz nolcak. yeğen büyüyo 12. hafta bitti. haftaya kontrole gitces. dr bi ihtimal cinsiyetede bakabiliriz dedi. merakla bekliyorum. 2li test yapılacak. karnım hafiften belli oldu ama sanırım bunun için biraz erken. ilginç olanda ben kıpırdamaları çok nadirende olsa hissediyorum.
derencim 26 yaşında böyle dersen ben 34 yaşındayımmm ne yapayımm. gerçi eşim 29 yaşında ona göre sorun yokta ben artık anne olmak istiyorum...
günaydın hanımlar. akşam devlet has. yapmadı test sabah sağlık ocağının önce sistemi çalışmadı benledim sonrada bi öğrendim 3 dün snra veriyolarmış sonucu.... bende şans olsa erkek doğardım bu kadar çileyi çekmezdim. dün yolda hamile birine sorudm nerde ne hastane var die evimin orlarda özel varmış ona gidicem akşama artık. bugün öğleden snra malimuşavire gitcm oda bir özel hastanenin üztündeymiş sorcam eğer uygunsa fiyatı gitmişgen yaptırıp gelirim pahalıysa akşamı beklicem ne yazık.
akşam idrarımı inceledim çoook koyu ve içinde kepek gibi bişiler var normalmi bu. neden böyleki.
kızlar bi rüya gördüm 1 tane balık japon balığıymış suda elimde tutuyom bazen elime alıyom ama yavruymuş aynı suya 2 tane bembeyaz muhappet kuşu onlarda yavru koyuyom. snra kuş acıkmış uçuyo ama rengi sarıya dönüyoo ufacık öbür beyaz kuş beyaz kalıyo kuşu yakalamaya fln çalışıyom balıkda sudan çıkıyo sonra elime alıp suda diriltiyom.
kızlar günaydın ebrarcım inş. sonuçların güzel çıkar adet degilde yerleşme kanamasıdır inş. allah hakkımızda hayırlısını versin canım ya
kızlar bi rüya gördüm 1 tane balık japon balığıymış suda elimde tutuyom bazen elime alıyom ama yavruymuş aynı suya 2 tane bembeyaz muhappet kuşu onlarda yavru koyuyom. snra kuş acıkmış uçuyo ama rengi sarıya dönüyoo ufacık öbür beyaz kuş beyaz kalıyo kuşu yakalamaya fln çalışıyom balıkda sudan çıkıyo sonra elime alıp suda diriltiyom.
slm hanımlar opuyorumnanaktan
nasıl moraller
Aleykümselam iyi sayılır moraller sen nasılsın?
Canım bu benim herzamanki list ağrım zaten önemsemiyorum merak etme birkaç gün regli sancım oldu şimdi daha iyi gibiyim ama bulantım yok sende var mı birde doktor bana tam kan sayımı genel kontrol falan yaptırmadı salı gününe gel bir daha bakalım b hcg ne dedi ilk değerim 420 ertesi gün 540 çıktı sen gittiğinde doktor neler yapmıştı?
Canım inşaallah hamilesindir benim idrarımda koyu sarı.Göğüslerinde ağrı acı şişlik var mı?
iyi gibi gibi dün dayanamadım tahlil yaptırdım onun sonuçlarını alıcam 3 de merakla bekliyorum yine acele ettim kafamçokkarıştı
slm hanımlar opuyorumnanaktan
nasıl moraller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?