Canım ilk gittiğinde bhcg dışında tahlil yapıldı mı yani kontrollerin birde ultrasonla bakıldı mı birde sen evine mi gittin?Şimdi bhcg değerin kaç canım?
Doğru söylüyorsun canım en iyisi doktora gidilmesi yoksa şüphe içini kemiriyor.
evlendiğimden beri folik asit kullanıyorum ama hiç muayene olmadım.. annemde git diyip duruyor. haklısın bişi varsada önceden bilmek iyi olacak. hemen halledeyim bu konuyu sağol canım benimmm
kaydirigubbakcemile5
Git Canım Git Hatta işin Yoksa Bugün Öğleden Sonra Git Hemen
Ben Herşeyde Aceleci Olduğum Gibi Bu Konudada aceleciyim sırnaşık şey
Kızlar bebeğin kız mı erke mi olduğuyla ilgili bir link
Cinsiyet Tahmini, Kz ya da Erkek Bebein cinsiyetini tahmin etmenin 36 elenceli yolu , Cinsiyet Hesaplama Takvimi
bizim problemimin pc ondan değerlisi yok sabahlara kadar başında satranç oynuyor bişey diyince bana bağırıp çağırıyor 1 taneyi kırdım bu yüzden yenisi geldi çok zoruma gidiyor ben içerde oturuyorum o balkonda satranç oynuyor herşeyden kıymetli. surat edip duruyo dengesiz dengesiz konuşuyor bi yandan istiyorum bebek ama bi yandan bu şekilde daha ne kadar sürdürebilirim bu evliliği diyorum evlendiğimizden bu yana böyle takıntılı bi adam bişeye takılıyo öyle gidiyor yani iş yerinde bi arayıp napıyosun diye sormuyor bak bugün sonuçları alacağımı biliyor offff canım çok sıkkın
canım ben dün gittim dr.uma il kez yok canım benden sadece 3 günde 1 bhcg yaptır dedi yükselip yükselmediğine bakacakmış altan ultrasonla baktı göremedi 1800 lerdeyken görülürmüş genellikle kese ondan 10 gün sonra çağırdı başka test istemedi bide şey dedi biz kesyi görmeden net hamilelik var demiyorum önce keseyi görelimdedi şuan ki hamililiğe kimyasal gebelik özüyle bakıyoruz dedi evet canım kendi evimdeyim şimdi
sıkma canını ilgisini başka şeylere çek canım öyle hemen olumsuz düşünme canım benimmmm santranç programını sil pc den canım hatta kendisinden sana da öğretmesini iste bence o zaman ilgi alanınız ortak olunca daha iyi vakit geçirirsiniz
offf be tatlım benim satranç oynayacak vaktimmi oluyorki 8 de eve gidiyorum işten ondan sonrası malum koşturup duruyorum bi parça bana yardım etmeyi denese satranç programını silsem bilmiyorum ne tarz bi kıyamet kopar
Canım evine mi gittin derken doktorun muayenehanesine mi gittin manasında sordum :)
Ben hastaneye gittim çok ilgilenmedi sanki haftaya yien bakalım bhcg ne dedi işte yorulma falandedi hamilesin dedi,tahlilerle ultrasonla ilgili bişey demedi acaba özeline gitmedim ondan mı?
offf be tatlım benim satranç oynayacak vaktimmi oluyorki 8 de eve gidiyorum işten ondan sonrası malum koşturup duruyorum bi parça bana yardım etmeyi denese satranç programını silsem bilmiyorum ne tarz bi kıyamet kopar
Canım satrancı internetten mi oynuyorr şu sohbetli olanlardan mı?
eltim yarın doktoruna gidecek.. trabzonda bildiğim bi doktor olmadığı için onunla gitmişken bende muayene olurum belki... eşiminde tanıdığı bi doktor sorayım eşime bakalım ne diyecek
canım ben özel hastaneye gittim dr um çok iyi ALLAHTAN GENÇ UZMAN PROF BİLE DEĞİL AMA ÇOK GÜLER YÜZLÜ VE BİLGİLİ ÜCRETİ 25 TL AYDA 2 KERE GİTSEM 50 TL DR MUAYENANESİ 150 DEN BAŞLIYO HEM BU DAHA EKONOMİK ONDAN CANIM
canım pazarlık yap aşkım bana biraz yardım ette bende seninle satranç oynuyalım falan de o zaman belki ikna olur
Eşine Sorma Belki Gitme Der delikafadulden
Sen Eltimle Brilikte Gidicem Desen İzin Vermezmi :hulya:
Gitmişken Muayenede Oldum Dersin :kedi:
yok canım sen yap der yada 2 yardım eder biton laf söyler 2 gündür salonda yatıyorum umurunda bile değil
internetten oynuyor ama sohbet filan yok mynetten filan değil yani özel bi satranç klübü var orda oynuyor. ama ne olursa olsun ben nefret ediyorum bu halinden
yok canım sen yap der yada 2 yardım eder biton laf söyler 2 gündür salonda yatıyorum umurunda bile değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?