Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Canım ilk gittiğinde bhcg dışında tahlil yapıldı mı yani kontrollerin birde ultrasonla bakıldı mı birde sen evine mi gittin?Şimdi bhcg değerin kaç canım?

canım ben dün gittim dr.uma il kez yok canım benden sadece 3 günde 1 bhcg yaptır dedi yükselip yükselmediğine bakacakmış altan ultrasonla baktı göremedi 1800 lerdeyken görülürmüş genellikle kese ondan 10 gün sonra çağırdı başka test istemedi bide şey dedi biz kesyi görmeden net hamilelik var demiyorum önce keseyi görelimdedi şuan ki hamililiğe kimyasal gebelik özüyle bakıyoruz dedi evet canım kendi evimdeyim şimdi

Doğru söylüyorsun canım en iyisi doktora gidilmesi yoksa şüphe içini kemiriyor.

kaydirigubbakcemile5

evlendiğimden beri folik asit kullanıyorum ama hiç muayene olmadım.. annemde git diyip duruyor. haklısın bişi varsada önceden bilmek iyi olacak. hemen halledeyim bu konuyu sağol canım benimmm

Git Canım Git Hatta işin Yoksa Bugün Öğleden Sonra Git Hemen
Ben Herşeyde Aceleci Olduğum Gibi Bu Konudada aceleciyim sırnaşık şey

kaydirigubbakcemile5
Git Canım Git Hatta işin Yoksa Bugün Öğleden Sonra Git Hemen
Ben Herşeyde Aceleci Olduğum Gibi Bu Konudada aceleciyim sırnaşık şey

eltim yarın doktoruna gidecek.. trabzonda bildiğim bi doktor olmadığı için onunla gitmişken bende muayene olurum belki... eşiminde tanıdığı bi doktor sorayım eşime bakalım ne diyecek

sıkma canını ilgisini başka şeylere çek canım öyle hemen olumsuz düşünme canım benimmmm santranç programını sil pc den canım hatta kendisinden sana da öğretmesini iste bence o zaman ilgi alanınız ortak olunca daha iyi vakit geçirirsiniz

Canım evine mi gittin derken doktorun muayenehanesine mi gittin manasında sordum :)
Ben hastaneye gittim çok ilgilenmedi sanki haftaya yien bakalım bhcg ne dedi işte yorulma falandedi hamilesin dedi,tahlilerle ultrasonla ilgili bişey demedi acaba özeline gitmedim ondan mı?

offf be tatlım benim satranç oynayacak vaktimmi oluyorki 8 de eve gidiyorum işten ondan sonrası malum koşturup duruyorum bi parça bana yardım etmeyi denese satranç programını silsem bilmiyorum ne tarz bi kıyamet kopar

offf be tatlım benim satranç oynayacak vaktimmi oluyorki 8 de eve gidiyorum işten ondan sonrası malum koşturup duruyorum bi parça bana yardım etmeyi denese satranç programını silsem bilmiyorum ne tarz bi kıyamet kopar

Canım satrancı internetten mi oynuyorr şu sohbetli olanlardan mı?

canım ben özel hastaneye gittim dr um çok iyi ALLAHTAN GENÇ UZMAN PROF BİLE DEĞİL AMA ÇOK GÜLER YÜZLÜ VE BİLGİLİ ÜCRETİ 25 TL AYDA 2 KERE GİTSEM 50 TL DR MUAYENANESİ 150 DEN BAŞLIYO HEM BU DAHA EKONOMİK ONDAN CANIM

canım pazarlık yap aşkım bana biraz yardım ette bende seninle satranç oynuyalım falan de o zaman belki ikna olur

eltim yarın doktoruna gidecek.. trabzonda bildiğim bi doktor olmadığı için onunla gitmişken bende muayene olurum belki... eşiminde tanıdığı bi doktor sorayım eşime bakalım ne diyecek

Eşine Sorma Belki Gitme Der delikafadulden
Sen Eltimle Brilikte Gidicem Desen İzin Vermezmi :hulya:
Gitmişken Muayenede Oldum Dersin :kedi:

Canım burda da özel hastane var bende ona gitmek istiyorumda bu gittiğim hastane eşimin çalıştığı hastane ondan gidiyorum kararsızım,en iyisi salı gününü bekliyim ben eğer yine ilgisiz davranırsa özel hastaneye giderim.

internetten oynuyor ama sohbet filan yok mynetten filan değil yani özel bi satranç klübü var orda oynuyor. ama ne olursa olsun ben nefret ediyorum bu halinden

Canım zor bir durum gerçekten sinir bozucu ama ben ceyline katılıyorum bana da öğret de hatta sen ondan daha ilgli davran tamam eve geç gidiyormuşsun ama evliliğn için değer bunu yapmam,sen ilgi gösterdikçe soğuyabilir seni anlayabilir.

Dscopur birde benim eşimde arada bir netten tavla oynardı sohbetli olandan ben sürekli denetlerimde nerelere giriyor diye yanına giderim baktım sohbetli bu etmiyor ama nasıl sinilendim bak bir daha oynama karışmam dedim bu sohbet etmiyorum falan dedi dinlemedi oynamay devam etti, sonra dedim eğer oynarsan bende girer oynarım nasıl köpürdü dedim hani sohbet etmiyordun bende etmiycem sadece oynuycam yok olmaz nasıl olmaz dedim o zaman sende oynamıycaksın o zaman tamam dedi daha oynamıyor.

yok canım sen yap der yada 2 yardım eder biton laf söyler 2 gündür salonda yatıyorum umurunda bile değil

canım sen ilgisini başka şeylere yönelt o zaman
eşimde sen yap derdi önceleri ama zamanla alıştı artık yardım eder
canımmm benimmm üzme kendini biraz serbest bırak bakalım yine aynımı olacak yada akşama süslen püslen kur yap yada hazırlan aşkım yemeğe çıkalım de kıs kocişinin huyunu bilmiyorum kii sende nabzına göre şerbet ver şekerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…