Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Esracım günaydın,canım zaten bu yöntem regliden 10 gün önce yapılıyor rahim inmeye başlıyor reglide iyice iniyor,diğer günler zaten yukarı çekiliyor yani regliden 10 gün önce bu yöntemi yapmaya başlamak lazım.

Kepekli canım sen oruç tutuyormusun?

eflalcim cok sukur kendimi iyi hissediyorum şimdilik.o yuzden tutuyorum orucumu.sen tutabiliyor musun.
doktoru sormussun yeni gordum .onada cumartesi gunu gideceğim.
sat 15 temmuz benim kan testini yaptıgımda 4+5 günlüktü degerim 280 cıkmıstı. doktora gittiğimde 5+2 gunluk oluyor.insallah keseyi görebiliriz.senin sat neydi kaçıncı günde yaptırdın kan testını degerin kac cıkmıstı hatırlayamadım kusura bakma.

günaydın
benim
en tatlı
en sevimli
en candan
en şirin
en güzel
muhabbet kuşlarım
nasılsınız???
gününüz sağlıklı
aydın
mutlu
huzurlu
ve güzel haberler dolu geçsin

Sağol ebrar üzme canım kendini hayırlısı
Figencim olmuyor nekadar uyuşamda hala yorgunum canım
Eflalim canım doğrudur ben sadece merak ettim birde ben deniyim dedim

Canım Benim İkimizin Evliliğide Çok Yeni Bebek Özlemide Bir O kadar Fazla
Seni ÇOK Çok iyi Anlıyorum İnşallah Bu Yola Hep Birlikte Başlarız
Rabbim Gönlümüzdekileri Alnımıza Alın Yazısı Olarak Yazsın İnşallahhhh :Saruboceq:

Ne Zaman Dertleşmek İstersen Ben Buralardayım Yalnız Hissetme Kendini Emi
Ha Birde İlişkiden Sonra Ayaklarını Havaya Dikip 10/15 Dakika Bekle
Ben Öyle Yapıyorum Hatta Dün O Şekilde 1 Saat Uyuya Kalmışım sırnaşık şey

günaydın
benim
en tatlı
en sevimli
en candan
en şirin
en güzel
muhabbet kuşlarım
nasılsınız???
gününüz sağlıklı
aydın
mutlu
huzurlu
ve güzel haberler dolu geçsin

Mükemmel Bi Giriş Olmuş Yüreğine Sağlık Hoşgeldin opuyorumnanaktan

Canım ya ben tutmuyorum 6 gün oldu yani ilk lekelenme gelince ben adet oldum diye iki gün tutmadım sonrada hamile olduğumu öğrenince tutmuyorum ama içimde rahat değil dinimiz bize böyle bir hak vermiş sonrasına kaza edicem aslında deniyim diyorum ama orucun ilk günleri geliyor aklıma çok susadığım için bolca su tüketiyordum sahurda da iftarda da canım yemek istemiyordu,yarın bir deniyim diyorum ama doktor kesinlikle tutma diycek biliyorum,ben reglimden bir gün önce yaptırdım 42o çıktır ertesi gün yani regli günü 540 çıktı salı gününe kadar 5 haftalık oluyor.

Kızlar bu kimyasal gebelik süpemi dün eşime söyledim ve kova kaldırdıktan sonra kanamam başladığını söyledim ve eşim çok kızdı bundan sonra sana iş yapmak yasak dedi

hoşgeldin evhancım sen bebeğin nasılsınız

günaydıın evhaaan ...nasılsııııın

Mükemmel Bi Giriş Olmuş Yüreğine Sağlık Hoşgeldin opuyorumnanaktan

Günaydın handan ne güzel yazmışsın öyle

ay kızlar az bile size bu yazılanlar daha çok şey yazmak isterdim beni bilen bilir genelde böyle giriş yaparım ilk geldiğimde iyiyim şükür dün gece rahat uyuduk bebişimle bulantım olmadı RABBİMİN sayesinde bide tuzlu kraker nane şekeri ve ıce tea limonlu içtimm masum pisim söyledi dün iyi geldi ama kalkar kalkmaz azıcık başladı aç kalmaya gelmiyo bide çok su içtiğimde bulunuyo böyle işte eeee sizden ne vae ne yok varmı bi gwlişme

sağol derencim... ben 10 15 dk sonra kalkıyorum yıkanmak için demekki yapmamak lazım... bide merak ediyorum yaşım 34 ya acaba doktora gidip bi muayene olsammı eşim gerek yok yeni evliyiz bekle biraz diyor ama ben yinede tereddütteyim gitsemmi diye...

handancım çok tşk ederim canım benim kayıp arkadşımızı face de paylaştığın için çok saol inş bi gören olur 2 haftadır kayıp yha çok üzüldüm ((((

evhaan vee eflall ikinizin sat ları aynı mııı..çizelgede tarıh aynı gösteriyor da merak ettim..

pardon pardon yanlıs gormusum ıkı gun varmıs ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…