Kepekli canım sen oruç tutuyormusun?
Canım reglin ne zaman?
canım dediğini yaptım geçmiş ayları net bildiğim için işaretledim.. dün enson gebe kalma şansım yüksek günmüş ve değerlendirmiştik.. canım ya umutlandım bak şimdi.. inşallah yanıltmaz ve bende mutlu haberi alırımm...... deren varya nasıl moralimi yükselttin allah razı olsun. umarım ikimizde enkısa zamanda anneliği tadarız.. trabzonda kimsem yok istanbuldan gelin geldim. iyiki bu siteyi keşfetmişim.. rahatlıyorum sayenizde...
günaydın
benim
en tatlı
en sevimli
en candan
en şirin
en güzel
muhabbet kuşlarım
nasılsınız???
gününüz sağlıklı
aydın
mutlu
huzurlu
ve güzel haberler dolu geçsin
eflalcim cok sukur kendimi iyi hissediyorum şimdilik.o yuzden tutuyorum orucumu.sen tutabiliyor musun.
doktoru sormussun yeni gordum .onada cumartesi gunu gideceğim.
sat 15 temmuz benim kan testini yaptıgımda 4+5 günlüktü degerim 280 cıkmıstı. doktora gittiğimde 5+2 gunluk oluyor.insallah keseyi görebiliriz.senin sat neydi kaçıncı günde yaptırdın kan testını degerin kac cıkmıstı hatırlayamadım kusura bakma.
2 gün var 21 de
göğüslerin evt 3-5 gündür şişti ve acıyo arada sızlıyo uclarına kolum değsin anicen çok acıyo. idrarım akşam test ettim çoook koyu sarı. bide su çok içiyom sık vc gitmeme rağmen rengi baya koyuydu. içinde beyz peke gibi bişiler vardı.
saolun yorumlarınıza ben biliyom anlamınıda ilk yoranların dediği çıkarmış ondan size yorum yaptırdım.
hoşgeldin evhancım sen bebeğin nasılsınız
günaydıın evhaaan ...nasılsııııın
Mükemmel Bi Giriş Olmuş Yüreğine Sağlık Hoşgeldin opuyorumnanaktan
Günaydın handan ne güzel yazmışsın öyle
O zaman hamile değilsindir canım ama yinede belli olmaz her yöntem yanılabilir.
Canım Benim İkimizin Evliliğide Çok Yeni Bebek Özlemide Bir O kadar Fazla
Seni ÇOK Çok iyi Anlıyorum İnşallah Bu Yola Hep Birlikte Başlarız
Rabbim Gönlümüzdekileri Alnımıza Alın Yazısı Olarak Yazsın İnşallahhhh :Saruboceq:
Ne Zaman Dertleşmek İstersen Ben Buralardayım Yalnız Hissetme Kendini Emi
Ha Birde İlişkiden Sonra Ayaklarını Havaya Dikip 10/15 Dakika Bekle
Ben Öyle Yapıyorum Hatta Dün O Şekilde 1 Saat Uyuya Kalmışım sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?