:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Canım üzülme sen ne kadarlık evliydin ne zamandır bebek düşünüyorsun?
aşk olsun nedemek canım bi faydası olur inşallahhandancım çok tşk ederim canım benim kayıp arkadşımızı face de paylaştığın için çok saol inş bi gören olur 2 haftadır kayıp yha çok üzüldüm((((
Evhan canım hoşgeldin,nasıl gidiyor doktora gittin mi, oruç tutuyormusun?
canım benim 22 ağustosduevhaan vee eflall ikinizin sat ları aynı mııı..çizelgede tarıh aynı gösteriyor da merak ettim..
pardon pardon yanlıs gormusum ıkı gun varmıs ...
3 yıllık evliyim bi kaç aydır düşünüyoduk doğru düzgün bu ay çabaladık sadece çok umutluydum eyvahedigeldismile
sağol derencim... ben 10 15 dk sonra kalkıyorum yıkanmak için demekki yapmamak lazım... bide merak ediyorum yaşım 34 ya acaba doktora gidip bi muayene olsammı eşim gerek yok yeni evliyiz bekle biraz diyor ama ben yinede tereddütteyim gitsemmi diye...
aşk olsun nedemek canım bi faydası olur inşallah
dr gittim dr 4 haftalık dedi 10 gün sonra gel keseye bakalım dedi canım yok canım ben oruç tutamıyorum midem çok bulanıyo açken obakımdan zaten mide rahatsızlığımda varondan yani
canım benim 22 ağustosdu
Bende 2,5 yıllık evliyim bizde brkaç aydır düşünüyoruz canım olur merak etme vücut korunmaya alışıyor ondan hemen olmuyor.
Valla Ben Senin Yerinde Olsam Giderim
Gittim de Zaten Ben
Ulturasona Girdim Bi Sorun Çıkmadı
Birde Adetin 3 gününde Gel Hormanlarına Bakalım Dedi :hulya:
Ayrıca Folik Asit Verdi Gebelik Düşünüyorsan Şimdiden Başla Diye
Yani Faydası Oldu Zararı Olmadı
Sende Git Canım
En Azndan Bi Ultrasona Girersin
Bakalım Bi Engel Bi Sorun Varmı Yok Derse İçin Daha Rahat Eder
Varsa Bile (Allah Korusun) Boşuna Zaman Kaybetmek Yerine Tedavine Başlarsın boshayallersmile
inşallah olur canım. gerçi dün eşime çok sinirlenip sana çocuk filan doğurmam olsada doğurmam diye bağırdım allah beni cezalandıracak sanırım. şu tahlil çıksın bi
inşallah olur canım. gerçi dün eşime çok sinirlenip sana çocuk filan doğurmam olsada doğurmam diye bağırdım allah beni cezalandıracak sanırım. şu tahlil çıksın bi
hayırdır canım bu sözü söyletecek ne yaptı bakalımm sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?