Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Evhan canım hoşgeldin,nasıl gidiyor doktora gittin mi, oruç tutuyormusun?

Kepekli benimki 20 temmuzdu canım.

Ya kızlar benim içim rahat etmiyor yarından itibaren inşaallah oruç tutmaya devam edicem böyle olmuyor.

handancım çok tşk ederim canım benim kayıp arkadşımızı face de paylaştığın için çok saol inş bi gören olur 2 haftadır kayıp yha çok üzüldüm ((((
aşk olsun nedemek canım bi faydası olur inşallah

Evhan canım hoşgeldin,nasıl gidiyor doktora gittin mi, oruç tutuyormusun?

dr gittim dr 4 haftalık dedi 10 gün sonra gel keseye bakalım dedi canım yok canım ben oruç tutamıyorum midem çok bulanıyo açken obakımdan zaten mide rahatsızlığımda varondan yani

evhaan vee eflall ikinizin sat ları aynı mııı..çizelgede tarıh aynı gösteriyor da merak ettim..

pardon pardon yanlıs gormusum ıkı gun varmıs ...
canım benim 22 ağustosdu

kızlar hani bu parmak yöntemi vardı ya ben inancımı yetirdim ben baktığımda elime geldi sert şey ama bakın ben hamileyim anlamadım gitti bu işi demekki onlar daha uzman dı

3 yıllık evliyim bi kaç aydır düşünüyoduk doğru düzgün bu ay çabaladık sadece çok umutluydum eyvahedigeldismile

Bende 2,5 yıllık evliyim bizde brkaç aydır düşünüyoruz canım olur merak etme vücut korunmaya alışıyor ondan hemen olmuyor.

Valla Ben Senin Yerinde Olsam Giderim
Gittim de Zaten Ben
Ulturasona Girdim Bi Sorun Çıkmadı
Birde Adetin 3 gününde Gel Hormanlarına Bakalım Dedi :hulya:
Ayrıca Folik Asit Verdi Gebelik Düşünüyorsan Şimdiden Başla Diye
Yani Faydası Oldu Zararı Olmadı
Sende Git Canım
En Azndan Bi Ultrasona Girersin
Bakalım Bi Engel Bi Sorun Varmı Yok Derse İçin Daha Rahat Eder
Varsa Bile (Allah Korusun) Boşuna Zaman Kaybetmek Yerine Tedavine Başlarsın boshayallersmile

Canım ilk gittiğinde bhcg dışında tahlil yapıldı mı yani kontrollerin birde ultrasonla bakıldı mı birde sen evine mi gittin?Şimdi bhcg değerin kaç canım?

Bende 2,5 yıllık evliyim bizde brkaç aydır düşünüyoruz canım olur merak etme vücut korunmaya alışıyor ondan hemen olmuyor.

inşallah olur canım. gerçi dün eşime çok sinirlenip sana çocuk filan doğurmam olsada doğurmam diye bağırdım allah beni cezalandıracak sanırım. şu tahlil çıksın bi

Doğru söylüyorsun canım en iyisi doktora gidilmesi yoksa şüphe içini kemiriyor.

evlendiğimden beri folik asit kullanıyorum ama hiç muayene olmadım.. annemde git diyip duruyor. haklısın bişi varsada önceden bilmek iyi olacak. hemen halledeyim bu konuyu sağol canım benimmm

inşallah olur canım. gerçi dün eşime çok sinirlenip sana çocuk filan doğurmam olsada doğurmam diye bağırdım allah beni cezalandıracak sanırım. şu tahlil çıksın bi

Canım öyle düşünme neden cezalandırsın,herşey iyi olur inşaallah.

Evhan nerdesin soruma cevap,şüpheciyede sordum gitmiş.

hayırdır canım bu sözü söyletecek ne yaptı bakalımm sıkma canını

bizim problemimin pc ondan değerlisi yok sabahlara kadar başında satranç oynuyor bişey diyince bana bağırıp çağırıyor 1 taneyi kırdım bu yüzden yenisi geldi çok zoruma gidiyor ben içerde oturuyorum o balkonda satranç oynuyor herşeyden kıymetli. surat edip duruyo dengesiz dengesiz konuşuyor bi yandan istiyorum bebek ama bi yandan bu şekilde daha ne kadar sürdürebilirim bu evliliği diyorum evlendiğimizden bu yana böyle takıntılı bi adam bişeye takılıyo öyle gidiyor yani iş yerinde bi arayıp napıyosun diye sormuyor bak bugün sonuçları alacağımı biliyor offff canım çok sıkkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…