Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar benim belim ağrıyo çok 10 dk ayakta kaldıktan sonra başladı bide kasıklarım ağrımaya başladııııııı adetime 2 gün var ayın 22 siydi sizce normalmi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

selam kızlar test sonucumu aldım negatiffffff. yine adet belirtileri kandırdı bizi hamilelik belirtileriyle aynı oluyoo bikere daha ispatlandı şekerler. ama doktorun dediğini dinlicem adeti beklemeden klomene başlıycam nasıl olcak bende bimiyom göğüs acısına göre adet olcam ama klomende içersem nasıl olcakki. hayırlısı bakalım

ay kimse kalmamış herkes iftaramı gitti. ceylincim sen nasılsın kendi derdimden seni unuttum. boşyere 15 tl verdimya tahlile içim acıdı falla

nasıl olsun gülüm ağrım var işte ne olsun reglim öncekilere kadar az ama olsun
neyse canım en azından aklında soru işareti kalmadı canımm

kızlar benim belim ağrıyo çok 10 dk ayakta kaldıktan sonra başladı bide kasıklarım ağrımaya başladııııııı adetime 2 gün var ayın 22 siydi sizce normalmi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

güle güle cnm bende çıkıyorum sonuçda adet görüyosun cnm. buda iyi bir gelişme. benle mehtap gibi değilsin ay ben ilk defa bu kadar uzun adet olmadım şaşmazdı benimde. ameliyat hava değişimi. kilo verme fln dengemi bıozdu. hadi iyi akşamlar cnm öptüm

cnm benimde böyle adet zamanı olurdu ağrım. ay oldu böyle. normal ama sen yorma kendini. dinlen bol bol kanamaya çevirmesin

Canım bende adet sancısı çektim hala ara ara oluyor.

Kızlar moralim bozuk eşim ilgilenmiyor benimle sanki 10. hamileliğim(

cnm benimde böyle adet zamanı olurdu ağrım. ay oldu böyle. normal ama sen yorma kendini. dinlen bol bol kanamaya çevirmesin

tamam canım benim bende hemen yattım zaten korktum sadece ondan yani çok saol tekrar hayatım

Canım bende adet sancısı çektim hala ara ara oluyor.

hıııım ne bileyim belim kasıklarım ağrıyınca korktum çokk ondan saol canım içimi rahatlattın demek sende de oldu

Gül tahlil yaptırmışsın negatif anladığım kadarıyla hayırlısı olsun canım bir daha ki aya inşaallah olur.

Kızlar moralim bozuk eşim ilgilenmiyor benimle sanki 10. hamileliğim(

tabi s,nir sistemin değişiyor sana öyle geliyordur. 3 ay eşlerin çekeceği var hormonlardan değişiyo çook sinirli oluyonuz alıngan. elleme sende onla ilgilenme cnm bak nasıl ilgi gelir.
eşim bi hamile kal diyo kafamda siyah saç kalmaz benim diyo geçen hamilelikde annemlere eşime kan kusturmuştum çoook gergindim.sizinde normaldir.

Canım içini ferah tut bol bol dinlen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…