Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ilkini kızılayda çaktirmiştim doktorum oraya yönlendirdi sonuçları inceledikten sonra tüp bebek merkezine yönlendirdi oradaki doktor sonuçları inceledikten sonra tubaların çok ince olduğu korkudan dolayı kapana bileceğini söyledi ve özelde anestezili olarak tekrar istedi ve dediği gibide çıktı meğer hiç birşeyim yokmuş yanlış hatırlamıyorsam anestezili hali 350 tl olması gerekiyordu canım anestezili olunca gözünü açıpla kapaman bir oluyor o yüzden korkma canım

Bende 4 ay önce 5lt ayçiçek yağı aldım yapısı hala duruyor bu arada 1lt de sızma zeytin yağı bitti yani yağ benim evde çooook az kullanılıyor tere yağ yada margarinde kullanmıyorum

Bende 4 ay önce 5lt ayçiçek yağı aldım yapısı hala duruyor bu arada 1lt de sızma zeytin yağı bitti yani yağ benim evde çooook az kullanılıyor tere yağ yada margarinde kullanmıyorum
e sen yağsız nasıl yemek yapıyon güzelim neyle yapıyon ya yemekleri
Sağlık isim fazla yağ, unlu mamul ve şekerden uzak durmak gerekiyor

kekleri götürüyn ama şekerim kaydirigubbakcemile3

e sen yağsız nasıl yemek yapıyon güzelim neyle yapıyon ya yemekleri

kekleri götürüyn ama şekerim kaydirigubbakcemile3

Canım yemeklerde tatlı kaşığı ile bir kaşık yağ kullanıyorum keke gelince canım ister yaparım ama en fazla iki dilim yerim ayrıca ben hamur işi yapmayalı ve yemeyeli yaklaşık bir ay oldu bugün yaptım keki 1\3 eve bırakıp serinini kaynanama götürdüm onuda eşim çok sever ondan çok bıraktım evde

ooo maşaallah iyi iyii,iyi dayanıyorsun yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…