Kızlar ben geri geldim saati 6 buçuk sanıyordum ama daha 5 miş yani yarın saat daha burdayım
kızlar benim belim ağrıyo yaaaaaaaa bi 5 dk lığına alışverişe gittim bikaç bişey almaya bide 10 dk da börek yaptım offffffffffffffffffffffffffffff belim ağrıyo çok kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hoş geldin canm
Ay canım benim ya yat uzan biraz dinlenince geçer inşallah canım
canm çok teşekkür ediyorum özelde çektircem ben anestezi için ayrı ücret alıyolar demi sen nerde çektirdin..bende o yüzden korkuyorum çektircem o kesin ama sonuç dedğin gibi kendimi kastığım için kötü çıkarsa ondan korkuyorum
canım saol ya bitek sen gördün beni inşallah geçer canım ya
e sen yağsız nasıl yemek yapıyon güzelim neyle yapıyon ya yemekleriBende 4 ay önce 5lt ayçiçek yağı aldım yapısı hala duruyor bu arada 1lt de sızma zeytin yağı bitti yani yağ benim evde çooook az kullanılıyor tere yağ yada margarinde kullanmıyorum
Sağlık isim fazla yağ, unlu mamul ve şekerden uzak durmak gerekiyor
hoşgeldin canım,nasılsın.herkes de sustu haa,ay iftara az kaldı ben daha yemek yapamadım yaaa ufffkızlar selam ben geldim vallaha geçmiş oku oku şimdi bitti.
e sen yağsız nasıl yemek yapıyon güzelim neyle yapıyon ya yemekleri
kekleri götürüyn ama şekerim kaydirigubbakcemile3
Canım yemeklerde tatlı kaşığı ile bir kaşık yağ kullanıyorum keke gelince canım ister yaparım ama en fazla iki dilim yerim ayrıca ben hamur işi yapmayalı ve yemeyeli yaklaşık bir ay oldu bugün yaptım keki 1\3 eve bırakıp serinini kaynanama götürdüm onuda eşim çok sever ondan çok bıraktım evde
hoşgeldin canım,nasılsın.herkes de sustu haa,ay iftara az kaldı ben daha yemek yapamadım yaaa ufff
Kızlar saat 6 yi geçti ben çıkıyim madem görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?