Gül tahlil yaptırmışsın negatif anladığım kadarıyla hayırlısı olsun canım bir daha ki aya inşaallah olur.
Kızlar moralim bozuk eşim ilgilenmiyor benimle sanki 10. hamileliğim(
tabi s,nir sistemin değişiyor sana öyle geliyordur. 3 ay eşlerin çekeceği var hormonlardan değişiyo çook sinirli oluyonuz alıngan. elleme sende onla ilgilenme cnm bak nasıl ilgi gelir.
eşim bi hamile kal diyo kafamda siyah saç kalmaz benim diyo geçen hamilelikde annemlere eşime kan kusturmuştum çoook gergindim.sizinde normaldir.
inşallah cnm klomene başlıycam herhalde haftaya çarşamba kntrole gitcem çatlatma iğnesi vercek sanırım ee tutma ihtimali yüksek öyle olursa. nasip şekerim.
kızlar bende çıkıyorum öptüm hepinizi iyi akşamlar.4 güdür eşimi görmüyom gidim bi görim
canım benim şimdi çok şaşkınlar onlar benimkide öyle işte çok yoğun çalışıyo gün boyu az arıyo gece geliyo napıyon diyo sonra aklına geliyo bi öpüyo okadar olsun canım ya alışırlar bu duruma biz bile hala alışamadık seninle bi tuhaf oluyo insan öyle düşünme şimdi çok duygusal bi dönemden geçiyoruz bunu düşün ok
Ben burdayım canım ya birşey sorabilirmiyim
merhabalar
sor tabi tatlım ya nedemek
merhaba canım hoşgeldin
hoşbulduk :) forumda çok yeni olduum için kimsecikleri tanımıyorum tabi.
ama benim gibi hem sitede yeni hemde hamileliği bekleyenlerle dertleşmek istedimboshayallersmile
merhaba kıslarrrrr
Ya bu ilişki öncesi kahve içmek iyi geliyormuş ya bu kahve türk kahvesi mi olması gerekiyor ve ne kadar zaman önce içmek gerekiyor
canım hoşgeldin ilk önce aramıza burda birbirinden tatlı kızlar var en iyi yere geldin dertleşmek için istersen kendini tanıtmakla başlayabilirsin bize ne kadarlık evlisin yaş kaç nekadardır çocuk istiyosun meselahoşbulduk :) forumda çok yeni olduum için kimsecikleri tanımıyorum tabi.
ama benim gibi hem sitede yeni hemde hamileliği bekleyenlerle dertleşmek istedimboshayallersmile
merhaba kıslarrrrr
sor tabi tatlım ya nedemek
merhaba canım hoşgeldin
Hoşgeldin canım tam yerine geldin anlat bakım derdini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?