Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Gül tahlil yaptırmışsın negatif anladığım kadarıyla hayırlısı olsun canım bir daha ki aya inşaallah olur.

inşallah cnm klomene başlıycam herhalde haftaya çarşamba kntrole gitcem çatlatma iğnesi vercek sanırım ee tutma ihtimali yüksek öyle olursa. nasip şekerim.
kızlar bende çıkıyorum öptüm hepinizi iyi akşamlar.4 güdür eşimi görmüyom gidim bi görim

Kızlar moralim bozuk eşim ilgilenmiyor benimle sanki 10. hamileliğim(

canım benim şimdi çok şaşkınlar onlar benimkide öyle işte çok yoğun çalışıyo gün boyu az arıyo gece geliyo napıyon diyo sonra aklına geliyo bi öpüyo okadar olsun canım ya alışırlar bu duruma biz bile hala alışamadık seninle bi tuhaf oluyo insan öyle düşünme şimdi çok duygusal bi dönemden geçiyoruz bunu düşün ok

Canım hiçbirşey yapmıyorum ki ne sinir ne stres ne kapris tam tersi sakinim,sadece doktor işini ayarlamaya çalışıyorum aynı doktoramı gidicez yoksa özel hastaneye mi karar verelim diyorum doktorun evine gitmek lazım diyorum ne gerek var diyor böyle bişey var mı ya akışına bırak ne düşünüyorsun diyor bu akışına bırakılacak bişey mi ilk hamileliğim kafamda soru işaretleri olması çok normal değil mi? Çok kırıldım bundan sonra düzelene kadar yüz vermiycem bana stres yaşatıyor.

İnşaallah canım çatlatma iğneside vericekse tutar büyük ihtimal hadi hayırlısı.

Şaşkınlığını anlıyorum ama umursamaz tavrına sinir oluyorum heralde çok naz yapıcam sanıyor yüz verince.O hasta olduğunda ben onu yıkarım bile ama ben hasta olunca bir daha hasta olma der içimde birikmiş hep şimdide böyle yapınca çok üüzldüm neyse canım şişrmiyim başını.

Ben çıkıyorum canım sofrayı hazırlıycam iyi akşamlar.

Ya bu ilişki öncesi kahve içmek iyi geliyormuş ya bu kahve türk kahvesi mi olması gerekiyor ve ne kadar zaman önce içmek gerekiyor

Ya bu ilişki öncesi kahve içmek iyi geliyormuş ya bu kahve türk kahvesi mi olması gerekiyor ve ne kadar zaman önce içmek gerekiyor

canım ben onu hiç bilmiyorum aksini biliyorum hatta spermleri öldürüyomuş cinsellik öncesi ya tam bişey diyemiyeceğm sana şimdi keşke bilseydim tatlım

hoşbulduk :) forumda çok yeni olduum için kimsecikleri tanımıyorum tabi.
ama benim gibi hem sitede yeni hemde hamileliği bekleyenlerle dertleşmek istedimboshayallersmile
canım hoşgeldin ilk önce aramıza burda birbirinden tatlı kızlar var en iyi yere geldin dertleşmek için istersen kendini tanıtmakla başlayabilirsin bize ne kadarlık evlisin yaş kaç nekadardır çocuk istiyosun mesela

merhaba kıslarrrrr

hoşgeldin demir başımız nasıl oldu ağrıların

sor tabi tatlım ya nedemek

merhaba canım hoşgeldin

Hoşgeldin canım tam yerine geldin anlat bakım derdini

sanırım hepimizin ortak derdi aslında mafoldumben
bekliyorrum bekliyorum bebiş gelmiyor.
bu ay büyük bi umut vardı içimde. test yaptım ama yine tek çizgi.

psikolojik kendi dengemi bozuyorum sanırım.
ne ileri ne geri. günmde geçti ama bi belirti yok.
beklemek ne kadar zormuş... daha yolun başından pes mi etsem diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…