hayırdır tatlım moralini bozam bişeymi var ?
Yok be canım birşey olmadı ama dün malum saat 2 gibi yattım 3 de kalktım tekrar 5 yatıp 10 buçukta kalktım yani düzenim bozuldu bayağı çok haksizim
kızlar herkese hayırlı cumalar olsun cumanız mübarek olsun
ee baskül aldım esra sürekli tartılıyorum ha,ben birazda kilomu bilemediğimden çok kilo aldım bu bir sene içinde,şimdi kontrol edecem sürekli kilomu dikkat etmeliyim yediklerime..bende birazdan mukabeleye gidecem kızlar,hatmimiz bittiğinde,hatim duasına sizleride katacam inşaallahhhh opuyorumnanaktan
ee baskül aldım esra sürekli tartılıyorum ha,ben birazda kilomu bilemediğimden çok kilo aldım bu bir sene içinde,şimdi kontrol edecem sürekli kilomu dikkat etmeliyim yediklerime..bende birazdan mukabeleye gidecem kızlar,hatmimiz bittiğinde,hatim duasına sizleride katacam inşaallahhhh opuyorumnanaktan
ayy handancımm sıcaktan bişey yapasım gelmiyor üstelik ağrımda varr
amin canım sağol inşaallahallah kabul etsin canım benim
allah kabul etsin canımm çok saol tşk ederizzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?