yok şekerim sizleri bırakamadımm yhaaa
kızlar günaydın naber iyimisiniz
ben nihayet 90 gün sonra bu sabah adet oldum aklinialirimsmile
Eşim bile dalga geçti çok mücadele verdin bravo diyor :2:
yarın sabah tekrar doktora gidip kan vereceğim hormon testi için
afr canım sende üzülme bak ben 3 aydır olmuyordum kadınlık hormonum yüksek çıktı östrojen yani seninde muhakkak bi sebebin vardır bence biran önce git doktora görün hiç bekleme
ceylinim walla bi test yap istersen için rahat etsin
bu arada dün akşamüzeri doktorum aradı beni prolaktinim yükselmiş bu ay o yüzden olmamış başka bi sorun da yokmuş çok şükür onun için ilaç başlıcam bugün dua edin bana yaa inş. en kısa zamanda düzelir
kızlar günaydın naber iyimisiniz
ben nihayet 90 gün sonra bu sabah adet oldum aklinialirimsmile
Eşim bile dalga geçti çok mücadele verdin bravo diyor :2:
yarın sabah tekrar doktora gidip kan vereceğim hormon testi için
ayyyyyyyyyyy çok sevindim canım ya gerçekten şükürler olsun sonunda inşallah bi daha böyle olmaz hadi bakalım adetten sonra çalışmalara tam gaz
wayyyyyyyy evhanım bu ne güzel giriş böyle rabbim neşeni daim etsin canım
oleyy be sonunda oldun ha mehtapcımm çok şükür canım ya en azından bundan sonra düzene girer herhalde alkisalkisalkisalkisalkisalkis
mehtapcımm çok sevindimm canım yhaaaaa
ebrarcım canım sana bi ümit olsun benimde prolaktın hormonum yüksek çıkmıştı geçen ay dr dostinex ilacını verdi daha 1ay kullanmamıştım bile ben kullanırken ilişkiye girdim halbuki içinde girmeyindiyo biz yaptık bi dr a sorarak tabi bak hamileyim buayyyyyyyyy drda bekliyomuş zaten hamile olmamı hiç şaşırmadı çünkübenim göğüslerden süt geliyodu buarada moralini sakın yetirme ben güzel örnek olayım sana
ayyyyyyyyyyy çok sevindim canım ya gerçekten şükürler olsun sonunda inşallah bi daha böyle olmaz hadi bakalım adetten sonra çalışmalara tam gaz
ayyyy kızlar çok sağolun ya sanki hamile haberi almışız gibi sevindik vallaha ne tuhaf bi durum ya kaydirigubbakcemile3 evet kızlar inşallah birdaha böyle bi durum yaşamam şimdi doktorum glukofen ile tedaviye başlayacak sanırım inşallah biran önce işe yarar yoksa ben artık şimdiden yoruldum sürekli doktora koşturmaktan özel hastanaye gittiğim içinde bi ton para gidiyor çünkü her seferinde aradan 10 günden fazla zaman geçiyor yeniden ücret alıyorlar aslında cumartesiye denk gelmeseydi devlette yaptıracaktım hormon testini neyse kısmet aman düzene girsinde ne yapalım artık çekeceğimiz varmış
ebrarcım canım sana bi ümit olsun benimde prolaktın hormonum yüksek çıkmıştı geçen ay dr dostinex ilacını verdi daha 1ay kullanmamıştım bile ben kullanırken ilişkiye girdim halbuki içinde girmeyindiyo biz yaptık bi dr a sorarak tabi bak hamileyim buayyyyyyyyy drda bekliyomuş zaten hamile olmamı hiç şaşırmadı çünkübenim göğüslerden süt geliyodu buarada moralini sakın yetirme ben güzel örnek olayım sana
evhancım ciddimisin canım ayy çok sevindim bak şimdi senin kaç çıkmıştı prolaktin benim 50 bana da dostinex yazdı doktorum 2 hafta hafta da 2 kez yarın kullancam sen nasıl kullandın
ayy inş. gülüm ya senin gibi olur benim ki de:Saruboceq::Saruboceq:
evhancım ciddimisin canım ayy çok sevindim bak şimdi senin kaç çıkmıştı prolaktin benim 50 bana da dostinex yazdı doktorum 2 hafta hafta da 2 kez yarın kullancam sen nasıl kullandın
ayy inş. gülüm ya senin gibi olur benim ki de:Saruboceq::Saruboceq:
canım benimde 49 çıkmıştı ben pazartesi perşembe günü akşamları yemek arasında içtim tatlım ve bak hamileyim şimdi bende ondan hamile kalamıyomuşum meğer 2aydır yaaaaa
inşallah canım sende benim gibi olursun istersen sende öyle yap ama ilacın içinde ilişkiye girmeyin yazıyo ben bi dr a sorarak yaptım eğer kullanırken hamile olursan kes diyo ilacı böytle iştetalım hadi bakalım yazını görürü görmez yazdım ümit olurum belki sana diye
esraaa evhaan hosgeldiniiz.napıosunuuuz.nasılsınız...
mehtaap hayırlı olsun canım ınsallah en kısa surede bebiş haberinede seviniriz.
saol canım sen nasılsın senin nasıl gidiyo benim sadece sabah kalktığımda biraz bulantım oluyo bide adetim yaklaştı 22 siydi ya kasık ve bel ağrılarım oluyo senin varmı bişeyler
kızlar zırt diye araya giriyorum ve soruyorum bu ticker nasıl yapılıyo ya kodu kabul etmiyo site sinir bastı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?