Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar günaydın naber iyimisiniz
ben nihayet 90 gün sonra bu sabah adet oldum aklinialirimsmile
Eşim bile dalga geçti çok mücadele verdin bravo diyor :2:
yarın sabah tekrar doktora gidip kan vereceğim hormon testi için

afr canım sende üzülme bak ben 3 aydır olmuyordum kadınlık hormonum yüksek çıktı östrojen yani seninde muhakkak bi sebebin vardır bence biran önce git doktora görün hiç bekleme

oleyy be sonunda oldun ha mehtapcımm çok şükür canım ya en azından bundan sonra düzene girer herhalde alkisalkisalkisalkisalkisalkis

♥ Günaydın,günaydın Pozitif düşün bugün Önce gülümseyin Sonra gülün Kahkaha atın Ve hatta, Ve hatta... Katıla katıla Gülün korkmayın Siyah renk gidecek önce Günün pozitifleşecek Gökkuşağı gibi aynen renk renk Bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır... Ve gülmek bulaşıcıdır Haydi, bulaştırın kızlar !!!

önce sağlıklı sonra mutlu ve huzurlu bi güne merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ebrarcım canım sana bi ümit olsun benimde prolaktın hormonum yüksek çıkmıştı geçen ay dr dostinex ilacını verdi daha 1ay kullanmamıştım bile ben kullanırken ilişkiye girdim halbuki içinde girmeyindiyo biz yaptık bi dr a sorarak tabi bak hamileyim buayyyyyyyyy drda bekliyomuş zaten hamile olmamı hiç şaşırmadı çünkübenim göğüslerden süt geliyodu buarada moralini sakın yetirme ben güzel örnek olayım sana

wayyyyyyyy evhanım bu ne güzel giriş böyle rabbim neşeni daim etsin canım

ayyy canım napayım huyum kurusun hep böyleyim :) :) :) sizlerede bi nebze olsa mutluluk saçayım dedim hemen yazının altında bişey yazdım seninle ilgili mutlaka oku olurmu

oleyy be sonunda oldun ha mehtapcımm çok şükür canım ya en azından bundan sonra düzene girer herhalde alkisalkisalkisalkisalkisalkis

mehtapcımm çok sevindimm canım yhaaaaa

kızlar zırt diye araya giriyorum ve soruyorum bu ticker nasıl yapılıyo ya kodu kabul etmiyo site sinir bastı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…