canım benimde 49 çıkmıştı ben pazartesi perşembe günü akşamları yemek arasında içtim tatlım ve bak hamileyim şimdi bende ondan hamile kalamıyomuşum meğer 2aydır yaaaaa
inşallah canım sende benim gibi olursun istersen sende öyle yap ama ilacın içinde ilişkiye girmeyin yazıyo ben bi dr a sorarak yaptım eğer kullanırken hamile olursan kes diyo ilacı böytle iştetalım hadi bakalım yazını görürü görmez yazdım ümit olurum belki sana diye
saol canım sen nasılsın senin nasıl gidiyo benim sadece sabah kalktığımda biraz bulantım oluyo bide adetim yaklaştı 22 siydi ya kasık ve bel ağrılarım oluyo senin varmı bişeyler
cok sukur iyiyiz canım benım bulantım yok sımdılık.sadece bi halsızlık var uzerimde oda sıcaktan oructan olabılır.insallah saglıkla sııhhatle gecer gunlerımız..
Handan canım geldiğin gibi neşen ile beni bile canlandırdın nasılsın bakım
cok sukur iyiyiz canım benım bulantım yok sımdılık.sadece bi halsızlık var uzerimde oda sıcaktan oructan olabılır.insallah saglıkla sııhhatle gecer gunlerımız..
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım sağlılklı sıhhatli geçsinde günlerimiz bebişimizde mutlu olsun yerinde demi ama
ceylinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yardımmmmmmmmmmmmmm uyuyomusun yoksa ohaoldumsmile
yettim şekerimm ne yaptırmak istiorsunn canımm söyle hemen yapıverem
iyi canım sen nasılsın nasıl oldun tatlım ben sizlerle sohbet ederken daha iyiyim yalnızlığımı düşünmüyorum sayenizdeevhancım nasılsın canımmmmmmm
yaptım becerdim tatlım sonunda kaydirigubbakcemile5
iyi canım sen nasılsın nasıl oldun tatlım ben sizlerle sohbet ederken daha iyiyim yalnızlığımı düşünmüyorum sayenizde
canım çok güzel olmuş ellerine sağlık
tşk ederim tatlım işte görmemiş hamile kalmış misali benimki ne yapacağımı şaşırdım sempatiksalakcinni
canım ya aynen bende hemen öğrendiğimde yaptırmıştım ceylinime eee napalım beklenen hediyemizin haberini alınca bunu yapmak kaçınılmaz oldu
Kızlar nedense bugün için daralıyor çok sıkılıyorum bunaliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?