Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Handan canım geldiğin gibi neşen ile beni bile canlandırdın nasılsın bakım

iyiyim tatlım ya sabah kalktığımdamidem bulanıyo okadar biraz şimdi kahvaltı yapıcam kız napayım burdaki arkadaşlarımın hepsine gülmek yakışıyo eğer biraz olsun yüzlerini güldürebiliyorsam çok seviniyorumozaman

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepinizin cuması mübarek olsun

ne olsun canım ağrılarım varrr iyi olmaya çalışıyorumm canımm işte bende az uyuyayım dedim ama bırakıp gidemedimm
ama bir ara kaçıp bulaşığımı yıkayacağımm

iyi canım sen nasılsın nasıl oldun tatlım ben sizlerle sohbet ederken daha iyiyim yalnızlığımı düşünmüyorum sayenizde

canım çok güzel olmuş ellerine sağlık

tşk ederim tatlım işte görmemiş hamile kalmış misali benimki ne yapacağımı şaşırdım sempatiksalakcinni

oyy anam pek sıcak çöktü birden ..banada uyku bastırdı..evdeki kızlar evde olmanın kıymetını bılın.
yerınızde olsam bi güzel uyurdum..

tşk ederim tatlım işte görmemiş hamile kalmış misali benimki ne yapacağımı şaşırdım sempatiksalakcinni

canım ya aynen bende hemen öğrendiğimde yaptırmıştım ceylinime eee napalım beklenen hediyemizin haberini alınca bunu yapmak kaçınılmaz oldu

ohhhh valla kıslar kepeklime katılıyorum bende burda uyuyum diyorum ama tilki ykusu oluyor deliksiz uyuyammıyrumm ohh evde olunca yat uyu rahat rahat maşşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…