Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ayy canım yhhaaa dün akşam yemekten çıktı yok 1 aydır doğru dürüst yemek yemiyormuş falan filan kendi diyor ne bulursak yeriz diye sonra laf ediyor
spordan geldinten sonra suratı asık ne oldu diye sordumm dediği tek kelime sana sevgim azalıyor böyle devam edersen bende sustum yattım bişey demedim sabah ta suratı asıktı sordum uykum var ondan diyor bende msn den mail attım gelince okur artık

canım bu sorunu karşıklı tartışmadan konuşarak halletmeniz gerekiyor.. sor kendisine sevgisinin neden azalmaya başladığını sebep sadece yemekmi onu öğren enazından.... belki işte sorunları var bahaane ediyor yemekleri... güzel jestler yap sevdiği yemekleri yap bir kaç gün bakalım değişecekmi....

söyleyecek tek kelime bulamıyorum valla tatlımben erkekleri anlamıyorum kötükedihüso

günaydın hanımlaar..
eşim işe gitti bende evdeyim yatıp yuvarlanma halinde..
ceylincim ters bir gunune gelmiştir.muhtemelen baska bırseye kızmıstır sinirini senden almıstır.üzülme hiç.birde erkekler askere gitmeden oncede bunalıma gırıyorlar.üzülme hiç.
sen ne yazdın mailde.gönlünü alsaydın biraz.bu aksamda güzel bi sofra ve yemeklerle aranızı düzeltebilirsin benceee

günaydın canım

günaydın kepeklim canım mailde gönlünü almaya çalıştım tabiki ama benim açımdanda düşünmesi gerektiği falan yazdım evlendiğimizden beri böyle hala evli olduğunu kabul edemedi bende kabul etmesi gerektiğini yazdımm işte amannn boşverin beni yhaa

hamişler sizler nasılsınız bakalımm

bende yuvarlanmak istiyorum ya bende evde olmak istiyorum :çok üzgünüm:

canım benim bende 2 ay öncesine kadar senin gibiydim. trabzona gelince eşim şimdilik çalışmamı istemedi bakarsın hemen bebişimiz olur dedi... 6-7 ay böyleyim :))) bebiş olmazsa bende işe gitmek istiyorummmmmmm

canım benim bende 2 ay öncesine kadar senin gibiydim. trabzona gelince eşim şimdilik çalışmamı istemedi bakarsın hemen bebişimiz olur dedi... 6-7 ay böyleyim :))) bebiş olmazsa bende işe gitmek istiyorummmmmmm

inşallah bebişin olur hemende gitmezsin işe. valla nasıl uykum var gözümü açamıyorum bebiş bugün kendini iyice belli etti sabah 6 da dikti beni ayağa bulantılarla çok halsizim

bende yuvarlanmak istiyorum ya bende evde olmak istiyorum :çok üzgünüm:

dscim calısıyorsun değil mii..bende 5 aya kadar daha yogun bi yerde caşlısyordum 3 sene cumartesı hıc tatıl yapmadım..ama sımdı cok sukur cumartesım tatıl ..inşallah sende boyle bır ıs bulursunn..
ceylincim inşallah okuyunca eşinde sana hak verir.ama sen aksama ıcın bı plan yap derim ben.gonlunu almak lazım.
kızlar bende saat 1 gibi doktora gidecegim inşallah ..kesemizi görürüzz.:Saruboceq:

inşallah bebişin olur hemende gitmezsin işe. valla nasıl uykum var gözümü açamıyorum bebiş bugün kendini iyice belli etti sabah 6 da dikti beni ayağa bulantılarla çok halsizim

inşallah canım benim. daha 2 ayllık evliyiz dün kontrole gittim doktor değerlerin pırıl pırıl dedi.. birde ultrasyondan bakılacak ama korkuttular beni çok acı veriyor ultrason diye açıkcası kararsızım gidip gitmemekte....

ayy inş keseyi görürsünüz canım benimmm
canım gönlünü alacağımda yemek seçiyor zaten ordan şaşırıyorummm ne yapacağımı canım ama yapacağım artık bişeylerr

bak şimdi meraktan ölürüm bugün inşallah görebilirsiniz canımm... dua ediyorum senin için...

ayy inş keseyi görürsünüz canım benimmm
canım gönlünü alacağımda yemek seçiyor zaten ordan şaşırıyorummm ne yapacağımı canım ama yapacağım artık bişeylerr

benim eşimde inanılmaz yemek seçer çok zorlanıyorumm.. sahurda iftar yemeğini bugün kendisi yapacağını söyledi.. sen malzemeleri hazırla birkezde ben yapayım sen ye dedi :)) çok şaşırdımm.. ama çokta mutlu oldum...

tatlım ya ama konuşucam iş yeriyle cmt leri 12 ye kadar kalıcam burda. bende pzt gidicem doktorum inşallah keseyi görücez dedi acayip bi heyecan var içimde inşallah görürsün tatlım sende. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…