tatlım ya ama konuşucam iş yeriyle cmt leri 12 ye kadar kalıcam burda. bende pzt gidicem doktorum inşallah keseyi görücez dedi acayip bi heyecan var içimde inşallah görürsün tatlım sende. opuyorumnanaktan
inşallah canım benim. daha 2 ayllık evliyiz dün kontrole gittim doktor değerlerin pırıl pırıl dedi.. birde ultrasyondan bakılacak ama korkuttular beni çok acı veriyor ultrason diye açıkcası kararsızım gidip gitmemekte....
inşallah sende görürsün canım.. bende inşallah bir gün böyle heyecanlarımı yazabilirim....
ayy inş keseyi görürsünüz canım benimmm
canım gönlünü alacağımda yemek seçiyor zaten ordan şaşırıyorummm ne yapacağımı canım ama yapacağım artık bişeylerr
ultrason hiç acıtmıyor canım bişey anlamıyorsun bile kim dedi acıtıyo diye ya 3 yıldır evliyim düzenli olarak 3 ayda bir giderim doktoruma daha hiç canımın acıdığını bilmem sıvı bile aldılar benden bişey hissetmedim korkmasın gözün
ay nebileyim eltim öyle bir anlattıki koca çubuk sokuyorlar çığlık bile atarsın dedi... kasarsan daha fena olur falan dedi... eşime sordum sen bilirsin dedi.. için rahat edecekse git dedi.. birrşey çıkmaz ama yinede doktor verdiğine göre br sebebi vardır dedi...
yapacağım artık bişeyler kıslarrr neyse ben daha fazla düşünmek istemiyorummm
koca çubuk ? yuh be ya böyle yapılması hiç hoşuma gitmiyor ne bu bilmiş göz korkutmalarklava: tatlım korkacak hiç bişey yok boşuna gözün korkmasın 1 ay yumurtlama dönemimde gitmiştim benim doktorum da 35 yaşında şeker gibi bir adam banada gösterdi bak didem yumurtaların hatta kümes gibisin bu ne böyle kız azıcıkta olmayanlara ver şu yumurtlardan dedi baya gülmüştük. yani ultrasonda gülebiliyorsan acımıyodur dimi? a.s.
didemcim vallahi sağol rahatladım açıkcası eşimde çok destek herkonuda.. oyüzden herşey yolunda olduğunu bilmem yeter.. yaşım 34, eşim benden 6 yaş küçük olmasına rağmen o bile deli gibi çocuk istiyor. ama kafama fazla taktığım için kızmıyorda değil tabiki :)))
Günaydın Hanımlarrr zemuszemus
günaydın derenciğim hoş geldinn..günaydın derenciğim a.s.
günaydın derenciğim a.s.
günaydın derenciğim hoş geldinn..
nerelerdeydn....
Günaydın Canımmm a.s.
Hoşbulduk Tatlım :1hug:
Buralardayım Canım
Sen Naptın Hastane İşini bilmiyorumkismile
kızlarrrr çok midem bulanıyo napcam ben
dün gittim doktora hormon ve kan tahlili yaptı tüm değerlerin pırıl pırıl dedi.. perşembede ultrasona gireceğim... şimdilik bir sorun yok.. denemeye devam ediyoruz... eşim biliyorsun çok kafaya takmıyorda ben işte biran önce anne olmak istiyorum...
kızlarrrr çok midem bulanıyo napcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?