Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kasıklarım ve belimde sancı bide normalin dışında beyaz akıntı oldu tatlım halada devam ediyo.

merhaba kıslarr nasılsınız bakalımmm
didemcim tuzlu çubuk kraker ye canımm kıslar söylemişllerdi iyi geliyormuş mide bulantısına

merhaba kıslarr nasılsınız bakalımmm
didemcim tuzlu çubuk kraker ye canımm kıslar söylemişllerdi iyi geliyormuş mide bulantısına

teşekkürler ceylinciğim sen nasıl oldun bakimm sabahtan buyana
ben bir saattir profil resmi koymaya çalışıyorum sürekli hata oluştu diyor sinir oldummm

inşallah tatlım hayırlısıyla allah sana ve tüm isteyenlerede versin :Saruboceq:a.s.

Aminn Ama Benim Pek Umudum Yok Bu Ay bilmiyorumkismile
Normalde Benim Bugün Veya Yarın Yumurtlama Günüm
Kasıklarım Ağrıyo Eğilince Belime İnce Bi Kramp Giriyo
Özellikle Sol Kasığıma Bıçak Gibi Bi Ağrı Saplanıyo
Dünden Beride Göğüslerim Ağrıyo
Haa Bide Göbeğimde Şiddetli Bi Kaşıntı Var :uhm:
Adetime Daha 13 Gün Var
Ama Akıntı Filan Yok Acaba Yumurtlamayacammı Bu Ay :dilcikar:

olabilir tatlım adetin düzenliyse hesapla bi ovulasyon günlerini bilmiyorumkismile

inş canım benimm eşimin derdi belli kaç gündür tık yok dün ümitlendi bitmiştir reglim diye bitmediğini öğrenince sorun yaratıyor her zamnki haliii

olabilir tatlım adetin düzenliyse hesapla bi ovulasyon günlerini bilmiyorumkismile

Hayır Değildi Tatlım Ben Normalde 35 Günde Bir Adet Oluyordum
Ama Evlenince 3 Gün Öne Geldi
Aman Neyse Kendi Bilir İster Yumurtlasın İster Yumurtlamasın kaydirigubbakcemile2

Benim Merak Ettiğim İnsan Hamile Kalıncada Yumurtluyomu Yaf bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…