Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

yok tatlım hamileyken regl olmadığın için yumurtlamada olmuyor benim bildiğim mantığa ters yani

yok tatlım hamileyken regl olmadığın için yumurtlamada olmuyor benim bildiğim mantığa ters yani

kıss yumurtlarsa adet olması gerekmez mi tam bilmiyorum ama yumurtlamaz sanırımmm

Evet Banada Yumurtlanmaz Gibi Geliyo bilmiyorumkismile

kızlar lekelenmem olmuş

Kötü Bişey Değildir Canım Sıkma Kendini Hemen Sırt Üstü Yatıp Biraz Dinlen İstersen :1closedeyes:

aradım tatlım tutunuyomuş sanırım bu yüzdenmiş doktor şu an hiç bişey yapamayız dedi çünkü keseyi görme şansımız yok dedi kanama artar ve bugün bitmezse görüşelim dedi of çok korkuyorum ya

korkma bitanem... sen sürekli kontrol et kendini... bazı bünyelerde oluyor. biraz araştırdım sen öyle diyince... 13. haftaya kadar hafif hafif lekelenmesi süren bile oluyor.. genelde dinlenmen gerek diyor doktorlar ve progestan veriyorlar... sen bugün yarın takip et kendini.... ama dediğim gibi sakın moralini bozma... bebişini sağ sağlim alacaksın eline allahın izniyle. ve yazacaksın bizede gör bak...

inşallah tatlım ay ya çok korktum

tatlım yatamıyorum ki iş yerindeyim doktorum aradı tekrar hemen progestana başlayalım didem dedi offf ya of

bak ben sana dedim progestan veriyorlar diye.. hemen alıp başla didem hiç ihmal etme.. korkulacak birşey yok.. iyi düşünmeye çalış.. moralini bozdukça oda etkilenecek.... gerekirse sana bir istirahat yazsın biraz dinlen yada izin al bugün işten.. erken çık...

tatlım yatamıyorum ki iş yerindeyim doktorum aradı tekrar hemen progestana başlayalım didem dedi offf ya of

Korkma Bitanem Bişey Olmayacak Allahın İzniyle :Saruboceq:
Başla Sende Progestana Rabbime Emanet Et Ve Rahatla Lütfen
Dualarımız Seninle :1hug:

evhanım hoşgeldin canımmm nasılsın yiğenim nasıl

didemcim sen dr unun dediği gibi progestana başla bişicikler olmayacak inş korma canım benimmm

kızlar günaydın canım sıkıldı şimdi benim ama yaaaaaaaaaaaaaa sabah kalktım kocişle bana kahvaltı hazırladım hemen yattım kahverengi akıntım oldu şimdi kesildi iç çamaşırıma geçmiş peçete koydum şuan yok ya neden oldu bu şimdi adetimyarındı olmamam gereken yani kızlarrrr yardım edin neden oldu sizceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

günaydın canımm..
aynısı biraz önce didemede oldu.. aradı doktorunu progestana başla demiş sende bi ara doktorunu sor bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…