evet canım ne güzel çıkmışsınızz
Hayır Değildi Tatlım Ben Normalde 35 Günde Bir Adet Oluyordum
Ama Evlenince 3 Gün Öne Geldi
Aman Neyse Kendi Bilir İster Yumurtlasın İster Yumurtlamasın kaydirigubbakcemile2
Benim Merak Ettiğim İnsan Hamile Kalıncada Yumurtluyomu Yaf bilmiyorumkismile
yok tatlım hamileyken regl olmadığın için yumurtlamada olmuyor benim bildiğim mantığa ters yani
kıss yumurtlarsa adet olması gerekmez mi tam bilmiyorum ama yumurtlamaz sanırımmm
kızlar lekelenmem olmuş
kızlar lekelenmem olmuş
aradım tatlım tutunuyomuş sanırım bu yüzdenmiş doktor şu an hiç bişey yapamayız dedi çünkü keseyi görme şansımız yok dedi kanama artar ve bugün bitmezse görüşelim dedi of çok korkuyorum ya
korkma bitanem... sen sürekli kontrol et kendini... bazı bünyelerde oluyor. biraz araştırdım sen öyle diyince... 13. haftaya kadar hafif hafif lekelenmesi süren bile oluyor.. genelde dinlenmen gerek diyor doktorlar ve progestan veriyorlar... sen bugün yarın takip et kendini.... ama dediğim gibi sakın moralini bozma... bebişini sağ sağlim alacaksın eline allahın izniyle. ve yazacaksın bizede gör bak...
inşallah tatlım ay ya çok korktum
copurcum iyi düşün iyi olsun tatlım biraz yat lütfen boshayallersmile
copurcum iyi düşün iyi olsun tatlım biraz yat lütfen boshayallersmile
tatlım yatamıyorum ki iş yerindeyim doktorum aradı tekrar hemen progestana başlayalım didem dedi offf ya of
tatlım yatamıyorum ki iş yerindeyim doktorum aradı tekrar hemen progestana başlayalım didem dedi offf ya of
kızlar günaydın canım sıkıldı şimdi benim ama yaaaaaaaaaaaaaa sabah kalktım kocişle bana kahvaltı hazırladım hemen yattım kahverengi akıntım oldu şimdi kesildi iç çamaşırıma geçmiş peçete koydum şuan yok ya neden oldu bu şimdi adetimyarındı olmamam gereken yani kızlarrrr yardım edin neden oldu sizceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?