evet tatlım inşallah yarın keseyi görebilirizde iyice rahatlarım:Saruboceq:
canım senin değerler kaç bilmiyom dün dr keseyi görmek için değerlerin 1600 ve üstü çıkması lazımmış
banada 1000 üstünde olması gerek dedi pzt gününe kadar 1000 geçer değerlerin bugidişle görebiliriz dedi
kizlar hamis kaldiginiz gunu hesap yontemiylemi hamile oldunuz bileniniz varmi aranizda .ben 13. gun esimle birlikte oldum. acaba varmidir biseylerki:uhm:
canimm benim sonucta sana ben zer insallahh .ama ben az calismisim baksana sengözlerimebaksanabtatlım bende internette hesapladım yumurtlama dönemmde 5 gün filan çalıştık sonuç ortada:kedi:
canimm benim sonucta sana ben zer insallahh .ama ben az calismisim baksana sengözlerimebaksanab
kızlar kociş uyandı ben kahvaltı hazırlayacağım ok sonra görüşürüz yine
iyi akşamlar kıslarrr size birşey soracağımm ilişki esnasında pembemsi renkte kan ve su karışık geldi neden olabilir acaba ve çok acıdı vajinam kıslar yardım edin
cevabınızı bekliyorumm
canım tahriş olmuştur,o pembelik ondandır.çünki acıdı diyosun,bundan kaynaklanıyodur.benimde vajinam kuruysa,ve çok acıdıysa tahriş oluyor.hatta peçetede minicikte olsa kan lekesi görüyodum.
iyi akşamlar kıslarrr size birşey soracağımm ilişki esnasında pembemsi renkte kan ve su karışık geldi neden olabilir acaba ve çok acıdı vajinam kıslar yardım edin
cevabınızı bekliyorumm
kizlar hamis kaldiginiz gunu hesap yontemiylemi hamile oldunuz bileniniz varmi aranizda .ben 13. Gun esimle birlikte oldum. Acaba varmidir biseylerki:uhm:
canim insallah bizde bigun buraya hamileyiz yazacagizzz ..canım bende 11.gün başladım,1 gün arayla yapıyoruz.5 aydır hesaplayarak yapıyoruz ama tutmadı işte.aksi gibi korunmayı bıraktıktan sonra adetlerim gecikmeye başladı,her ay umutlanıyorum ama boşa.ağlıyorum sonra.
Kızlar bişey sorucam.benim adetlerim 13 yaşından beri çok düzenlidir.günü gününe olurum.ama 5 aydır korunmuyoruz ve aksi gibi adetlerimde gecikmeye başladı.sebebi ne acaba???bende umutlanıyorum ama kaç aydır hayal kırıklığı.hiç gecikmeyen adetlerime bişeyler oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?