Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kizlar hamis kaldiginiz gunu hesap yontemiylemi hamile oldunuz bileniniz varmi aranizda .ben 13. gun esimle birlikte oldum. acaba varmidir biseylerki:uhm:

iyi akşamlar kıslarrr size birşey soracağımm ilişki esnasında pembemsi renkte kan ve su karışık geldi neden olabilir acaba ve çok acıdı vajinam kıslar yardım edin
cevabınızı bekliyorumm

canım tahriş olmuştur,o pembelik ondandır.çünki acıdı diyosun,bundan kaynaklanıyodur.benimde vajinam kuruysa,ve çok acıdıysa tahriş oluyor.hatta peçetede minicikte olsa kan lekesi görüyodum.

canım tahriş olmuştur,o pembelik ondandır.çünki acıdı diyosun,bundan kaynaklanıyodur.benimde vajinam kuruysa,ve çok acıdıysa tahriş oluyor.hatta peçetede minicikte olsa kan lekesi görüyodum.

saol canım inş öyledir yara ile falan hiç uğraşamam evet ilk güzeldi ama 2. çok kuru oldu ondan o zaman kafaya takmaya gerek yokkk çok saol canımmmm

neyse kıslarr ben hazırlanıp çıkıyorum arkadaşın yanına yarın bol bol görüşürürüz canlarımmm

iyi akşamlar kıslarrr size birşey soracağımm ilişki esnasında pembemsi renkte kan ve su karışık geldi neden olabilir acaba ve çok acıdı vajinam kıslar yardım edin
cevabınızı bekliyorumm

enfeksiyonda olabilir büyük ihtimalle.doktora git canım ihmal etme.inşallah rahim ağzı yarası değildir.öyle oluncada acıma oluyo,ve pembe akıntı oluyo.2 sene önce bende öyle olmuştum,yara varmış meğer.dr yaktı bir dahada tekrarlamadı çok şükür.derdimiz hiç bitmiyo,inanki çok vajinananın problemlerinden bıktım usandın.artık kadın doğumcu falan görmek istemiyorum yaa..kız deştin yaramı valla.erkekler ne rahat valla.ben bıktım bıktımmm

Ne demek canım benim.yardımcı olduysam ne mutlu.kuruyken yapınca çok acı oluyo ve kanıyo.kendimden biliyorum.az mı acılar çektim yaa..şimdi eskisi gibi değilim allahtan.az da olsa kuruluk var ama yağ sürüyorum ilişkiden öce mecburen.

kizlar hamis kaldiginiz gunu hesap yontemiylemi hamile oldunuz bileniniz varmi aranizda .ben 13. Gun esimle birlikte oldum. Acaba varmidir biseylerki:uhm:

canım bende 11.gün başladım,1 gün arayla yapıyoruz.5 aydır hesaplayarak yapıyoruz ama tutmadı işte.aksi gibi korunmayı bıraktıktan sonra adetlerim gecikmeye başladı,her ay umutlanıyorum ama boşa.ağlıyorum sonra.

Kızlar bişey sorucam.benim adetlerim 13 yaşından beri çok düzenlidir.günü gününe olurum.ama 5 aydır korunmuyoruz ve aksi gibi adetlerimde gecikmeye başladı.sebebi ne acaba???bende umutlanıyorum ama kaç aydır hayal kırıklığı.hiç gecikmeyen adetlerime bişeyler oldu.

canim insallah bizde bigun buraya hamileyiz yazacagizzz ..

kizlar benim acil cikmama lazim size iyi sohbetlerra.s.

kızlar sizde de öyle olan varmı?????hamile kalmadan önce adetleri gecikmeye başlayan arkadaşlarım varmıııııııııııı:uhm::uhm::uhm::uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…