Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

saolun kıslarrrr inş bişey çıkmazz canlarımm ayyy benimde gidesim var saçımı kestirmek istiyorum ama eşimin hbr yokk yhaa işte kendiside dün söylemeyi unuttum

saolun kıslarrrr inş bişey çıkmazz canlarımm ayyy benimde gidesim var saçımı kestirmek istiyorum ama eşimin hbr yokk yhaa işte kendiside dün söylemeyi unuttum

kuaför arkadaşım bende çene yapmaya gidiyorum 4 aylık hamile oda arayıp duruyo iş yok gel diye gitmişken bende bişiler yaptırsammı? bayanssulusmile

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr g ü n ü a y d ı n gününüz sağlılklı mutlu ve huzurlu geçsinnnnnnnnnnnnnnnn

sanada gunaydin canim .bizim topikte seni tebrik etmistim ama burda da edeyimm allahim saglikla getirsin bebeisini dunyaa ya canimm .allah tamamini erdirsin ve bizlerede goostersin bu guzel duyguyuy:Saruboceq:

tşk ederim tatlım allahım sana ve tüm isteyenlere nasip etsin

kıs olsun ödüllendir kendini bu günnn ay izinlisin eşinin hbr var ve hala kanıma giriyon diyon ayy aşk olsun yhaaa

günaydın evhancım nasıl oldun canımm lekelenme kesildi mii? canımm

günaydın tatlım nasıl oldun?

günaydıb canlarım dün akşam ilaç içtim işte o progestandan biraz kesildi şuan yok şükür akşamdan beri ama ben haftaya cuma günü doktora gidesiye kadar kullanıcam ne olur ne olmaz ayyy dünki korku yetti çünküüüüüüü eee siz ne yapıyonuz ceylincim senin ki büyük olasılıkla adet bitti ya onun tortularıdır bazen olur bidaha olursa dr a git didemcim seninde geçmesine çok sevindim tatlım benim yaaaaaaaaaaaa

oleyyyyyyyyy kanına girdimmmmmm yaşasınnnnnnnn

kıs arkadaşın hamişmiş fazla yorma bariiiii

çoğu zaman yap dediğimin yarısını yapıyo zaten hamile kaldı kalalı ben şimdi sayarım sayarım şunu yap bunu yap diye yapmaz biliyom yinede şansımı zorluycam delikafadulden

handancım geçmesine sevindim canımmmm
bana da öyle geldi canım sanırım ondan olsa gerek dediğin gibi tekrarlarsa giderim dr a canımmm

hımmm zorla bakalım şansını canımmmm neler yapacakkk

evet tatlım inşallah yarın keseyi görebilirizde iyice rahatlarım:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…