bende eşimin uyanmasını bekliyorum... iftarda köydeyiz.. köye gitmeden biraz gezelim istiyorum...
iyi yaparsın tatlım ev sıkıyor bi süre sonra
saolun kıslarrrr inş bişey çıkmazz canlarımm ayyy benimde gidesim var saçımı kestirmek istiyorum ama eşimin hbr yokk yhaa işte kendiside dün söylemeyi unuttum
evet canım gerçi eşim sağolsun.. her akşam iftar sonrası gezmeye çıkartıyor ama olsun insna pazar gününü evde geçirmek istemiyorum....
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr g ü n ü a y d ı n gününüz sağlılklı mutlu ve huzurlu geçsinnnnnnnnnnnnnnnn
sanada gunaydin canim .bizim topikte seni tebrik etmistim ama burda da edeyimm allahim saglikla getirsin bebeisini dunyaa ya canimm .allah tamamini erdirsin ve bizlerede goostersin bu guzel duyguyuy:Saruboceq:günaydın tatlım nasıl oldun?
hımm gitmişken yaptır canımm valla eşimin hbr olsa bende giderdimmm(
sanada gunaydin canim .bizim topikte seni tebrik etmistim ama burda da edeyimm allahim saglikla getirsin bebeisini dunyaa ya canimm .allah tamamini erdirsin ve bizlerede goostersin bu guzel duyguyuy:Saruboceq:
kıs olsun ödüllendir kendini bu günnn ay izinlisin eşinin hbr var ve hala kanıma giriyon diyon ayy aşk olsun yhaaa
günaydın evhancım nasıl oldun canımm lekelenme kesildi mii? canımm
günaydın tatlım nasıl oldun?
oleyyyyyyyyy kanına girdimmmmmm yaşasınnnnnnnn
kıs arkadaşın hamişmiş fazla yorma bariiiii
günaydıb canlarım dün akşam ilaç içtim işte o progestandan biraz kesildi şuan yok şükür akşamdan beri ama ben haftaya cuma günü doktora gidesiye kadar kullanıcam ne olur ne olmaz ayyy dünki korku yetti çünküüüüüüü eee siz ne yapıyonuz ceylincim senin ki büyük olasılıkla adet bitti ya onun tortularıdır bazen olur bidaha olursa dr a git didemcim seninde geçmesine çok sevindim tatlım benim yaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?