Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

iyiyim şükür.. eşim uyuyor bende bakınayım dedim.. sen nasıl oldun.. lekelenmen devam ediyormu....

yok tatlım allaha şükür bitti lekelenme filan kalmadı allahım bi daha göstermesin benimde eşim uyuyo hemen uyandırmıym dedim bakınıyorum bende

yok tatlım allaha şükür bitti lekelenme filan kalmadı allahım bi daha göstermesin benimde eşim uyuyo hemen uyandırmıym dedim bakınıyorum bende

sevindim canım benim amin göstermesin inşallah.. dün evhan da aynı oldu senin gibi oda eşini zor ikan etti doktora gitmek için. neyseki oda biraz daha iyiydi sanırım...

sevindim canım benim amin göstermesin inşallah.. dün evhan da aynı oldu senin gibi oda eşini zor ikan etti doktora gitmek için. neyseki oda biraz daha iyiydi sanırım...

evet tatlım okudum biraz geçmişi of ya dün dünyam şaştı çok kötü oluyor insan bişeymi olacak diye

hımmm ama adetim yeni bitti o yüzden de olabilir mii canlarım yhaa eğer devam ederse o zaman giderim herhalde

bugün biraz dişarı çıkıcam ben alışık değilim cmt evde yatmaya dün patladım sıkıntıdan kuaföre gidicem birazdan çıkıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…