Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

canım benim benim temmuzun 22 sinde oldu 15 inde olmam gerekiyodu hazirandada 15 inde oldum 19unda olmam gereken olmadı yani düzensizdi ama bak ağustosta tuttu canım hiç belli olmaz

canım benim benim temmuzun 22 sinde oldu 15 inde olmam gerekiyodu hazirandada 15 inde oldum 19unda olmam gereken olmadı yani düzensizdi ama bak ağustosta tuttu canım hiç belli olmaz

ayyyyyyyyy evhanım inşallahhh.nolur dua et canım.cvp verdiğin için sağol arkadaşım.

ayyyyyyyyy evhanım inşallahhh.nolur dua et canım.cvp verdiğin için sağol arkadaşım.

ayyy canım nedemek inşallah için rahat etmiştir eskiler öyle dermiş düzensizlik oluyosa korunduktan sonra rahim kendini bebek için hazırlıyomuş ben öyle duymuştum inşallah senin en yakın zamanda hamiş haberini alırız tatlım
:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

inşallah evhanım.bende buraya hamileyim diye yazmayı o kadar istiyorumki,nasip olurmu acaba??

olur canım benim olur neden olması iyi düşün sadece bak benim yumurtlama günlerim 4 ile 9 arasıydı ben eşimle 6 7 8 inde ilişkiye girdim bu üçünden biri tuttu hemde hiç yatmadım öyle ilişki sonrasında olcaksa oluyo yaniiii hiç sıkma kendini bide ben bebek için yapmadım aklımda yoktu oan bunu uygula derim oan bebek fikrirni çıkar aklından hadi bakalım

inşallah evhanım.bende buraya hamileyim diye yazmayı o kadar istiyorumki,nasip olurmu acaba??

ilişkide bazen kendimi kasıyorum ama.öncesinde azıcık giriş kızmına yağda süyüyorum,saf zeytinyağı.inşallah bunlar engel değildir.sonuçta spermler içeri gidiyor.ayaklarımı havaya kaldırıp 15 dk bekliyorum hatta.bazen ertesi gün bile azıcık aktığı oluyor.

ah onu yapabilsem işte,olmuyoki,aklıma geliyo işte.elimde değil.dediğin doğru canım,nasipse oluyo.ben yataktan bile kalkmıyorum ama olmadı işte.adetlerim düzensizleştiya,hesaplamada yapamıyorum.11.gün başlıyoruz işte.1 ün arayla devam

Uzanmaya takvim yok canım akşam iftara misafir var temizliklerimi yaptım tabak takımlarımı yıkadim biraz dinlenirken size bakım dedim birazdan da yemek yapmaya başlıcam

o zaman yoruldun ondan oldu.şekerin düşmüştür.aslında iftara misafiri adetliyken almak lazım.o gün yorgun düşmemek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…