Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ceylincim bilmiyorum ki ama bende bu ay reglin başında aynen dediğin gibi sulu bi kan ama kanda çok açık pembeydi bende korktum bu ne diye o yüzden hemen gece doktoruma gittim

ceylinim senin durumun hakkaten farklı ilişki sonrası kan gelmesi çok farklı reglin tamamen bitmişti dimi eğer öyleyse bencede bi doktora görün canım benim

günaydıın kızlar ..
nasılsınız..
ebrarcan haydi bitsede calısmalara baslasan..
ceylincim benim hap kullandıgım zamanlarda gelmişti oyle.buyuk ıhtımal hapran dır derim ben.cunku adet donemınde cok ii sokulmuyor.sonra az az gelıyor.
rodinia sende hosgeldin..

canım reglim bitmişti geçen ayda olmuştu ama sonrasında kan gelmemişti bu ay hem ilişkiden sonra hemde çok sonrasında wc de kan geldi peçeteye

hoşgeldin kepeklim nasılsın canım bebiş nasıl iyi bakıyon dimi yeğenime ewet canım bitse çalışmalar başlıcak ama bu ay sanmıyorum çünkü prolaktinim hemen düşermi onu da bilmiyorum amann ben ugraştıkça sorun çıkıyor habire o yüzden bu ay hiç umudum yok

ceylinim walla ne diyecem bilmiyorum ki kepeklimin dediği gibi de olabilir ayy bu ilaç sana hiç yaramadı yaa

kepeklii hoşgeldin cnm doktora gidicektin ne oldu ne dedi kese göründümü. merak ettim. ee doğum koçuyum yakından ilgilenmem lazım demi:ecrin_bebek:

bilmiyorum canım bu ayda kullanacağım ilacı bakalım aynı sorunları yaşarsam bırakacağımmm zaten en kısa zamanda da dr giderim artık

güselim hayrolsun rüyann oğlan çocuk muradına ercen demektir..meyvada bereket yani inşallah çocuğun olcak ve bereketiyle gelcek cnm. yakın bi zamanda hamile kalcan ikizde olabilir dikkat et.

gülllllllll kızz o kadar hoşgeldin dedim be görmedin sanırım

cnmmm özür dilerimmm görmedim geçmişide okuyom buarada. hoşbulduk. nasılsın iyimisin cnm. çalışmalara başlıycanız allah emeğinizi boşa çıkarmasın bitanem.

saolun kızlar iiz cok sukur bi yaramazlık yok simdilik.

haftasonu gittik doktora ..ama maalesef hiç birşey gözükmedi doktor sat sorunca bakmadan dedi zaten daha cok minik gözükmeyebilir ama için rahat etsin bi bakalım dedi.ama tabiki nazlı insan göstermedi kendini..
haftaiçi tekrar gelirsin şansımızı yine deneriz dedi.
bakalım hayırlısı inşallah.
Gülcüm seninde adet olduguna cok sevindim.hayırlı olsun.inşallah çalışmalar baslasıııın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…