Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ya daha iki aylık evliyiz dün kayınvalidem kolumdaki iğne izini gördü kanmı aldırdın dedi neden dedi.. öylesine kontrol ettirdim dedimm. yinemi boş çıktı dedii... yavv zaten bende geriliyorumm. yaş geçiyor bir türlü bebişimiz gelmiyor diye bide bunu duyunca insan daha çok kafaya takıyor...

kepeklii cnm aman şükürr iyi olmana sevindim. üzülüyom burda hamişlerden leke geldiğini duyunca..
dikkat et kendine. inşallah bu hafta gösterir kendini..
evt regli oldumm ama çook ağrılı oluyo. amaa sinirlerim alındı sankiii. eşime bakınca çokk sinirleniyodum dün severek bakıyom adam şaşırdı ne oo bakışların değişti diyo.zemuszemus
rahatladım yafffffff. ee haftaya çalışmalar başlar bizimde nasipse bide klomen içcemmm ohhhhhh. yumuşlar büyücek inşş önümüzdeki ay listede benimde adım olur ve tüm isteyenlerin olsun cnmm ebrarcıııııımmmm seninde...

cnmmm özür dilerimmm görmedim geçmişide okuyom buarada. hoşbulduk. nasılsın iyimisin cnm. çalışmalara başlıycanız allah emeğinizi boşa çıkarmasın bitanem.

estg. gülüm görmediğini biliyorum ben iyiyim gülüm sen nasılsın çok şükür adet olmuşsun iyi bakalım bitince sende de çalışmalar başlıcak ama bana öyle geliyor ki sen hemen hamile kalırsın içime doğuyor yine de hayırlısı tabi ki ama bu ay senin ki olacak gibi kendimden umudum yok zaten bu ayy

takma kafana boşver aman hepsi aynı yhaa üzme tatlı canını

ayy hadii kıslarrr inşş ikinizde hamiş kalırsınız canlarımm
yada büyük bir süprizle ben ( bende umut yok da takılıyorum işte kendi kendime belki olur ümidiyle)

hayırlısıyla sizler hamiş kalındaaaa bana sıra var daha

kepeklimm canım çok sevindim iyi olduğunuza

gülüm inş. canım rabbim dualarını kabul etsin gülll dün çok karışık rüyalar gördüm yaa
yazımmi özele

kız ceylin yaa sen boyle hevesli hevesli olunca korundugunuza üzülüyorum haa.
madem oyle hamileliği göze aldıysan bıraksana korunmayı.eşin gidene kadar olursa olur ..olmazsa kısmet donunceye inşallah.konustunuz mu bunu eşinle hiç.

cnm allahdan ümit kesilmez. bak dün ablamla görüştüm oonadad prolaktin vardıya. yazık tüpündede sorun varmış ama kocası istemiyo bebek oda bıraktı yakasını artık. ilaç içtiği sürece düzenli ade oluyomuş. 4 sne önce 1 tane düşük yaptı oda. o sırada doktor klomen vermiş kullandığı ay çatlatma flnda yapmamışlar klomenle hamile kalmış ilk kullanımda. ama bilinsiz olduğundan ağrı kesici fln çok içerdi düşürdü bebeği kocasınında suçu var tabii ağrısı var die hap içirmi oda düşürmüş..neyse sende umudunu yitirme allah olmuycak kuluna veriyo.. klomen verseydi dr. un iyi olurdu gibime geliyo.

kepeklim konuştuk ta istemiyor şimdilik dün kardeşiyle msn de konuşuyorlardı kardeşide sordu da ya askere gidecceğimm başıma bişey gelirse figeni elinde bebiyle sanıl bırakayım dedi rezil olmasın geldikten sonra yaparız dediii o yüzden tekrar gündeme getirmek istemiyorumm

yok gülüm bu ay vermedi klomen ayy ne bilim şaşırdım artık uğraştıkça engel çıkıyo karşıma
neyse canım dur ben özele yazım rüyamı

canım benim bir yandan da haklı eşin ikinizi düşünmüş ne güzel... 15 aymı yapacak askerliğini...

yok canım 6 ay yapıp gelecek kısmet olursa

cnm onun açısından bakınca haklıı. allah korusun bak ortalık karışık habire şehit haberi geliyo oda bunları duydukça korkuyodur. seni düşünüyobaksana.. bencede açma konusunu. rahat rahat askerliğini yapsın bide hamile olsan seni düşüncek bebeği orda rahatda edemicek. haklı cnm eşin. yine takdiri allahdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…