cnmmm özür dilerimmm görmedim geçmişide okuyom buarada. hoşbulduk. nasılsın iyimisin cnm. çalışmalara başlıycanız allah emeğinizi boşa çıkarmasın bitanem.
ya daha iki aylık evliyiz dün kayınvalidem kolumdaki iğne izini gördü kanmı aldırdın dedi neden dedi.. öylesine kontrol ettirdim dedimm. yinemi boş çıktı dedii... yavv zaten bende geriliyorumm. yaş geçiyor bir türlü bebişimiz gelmiyor diye bide bunu duyunca insan daha çok kafaya takıyor...
estg. gülüm görmediğini biliyorum ben iyiyim gülüm sen nasılsın çok şükür adet olmuşsun iyi bakalım bitince sende de çalışmalar başlıcak ama bana öyle geliyor ki sen hemen hamile kalırsın içime doğuyor yine de hayırlısı tabi ki ama bu ay senin ki olacak gibi kendimden umudum yok zaten bu ayy
kepeklimm canım çok sevindim iyi olduğunuza
gülüm inş. canım rabbim dualarını kabul etsin gülll dün çok karışık rüyalar gördüm yaa
yazımmi özele
kepeklim konuştuk ta istemiyor şimdilik dün kardeşiyle msn de konuşuyorlardı kardeşide sordu da ya askere gidecceğimm başıma bişey gelirse figeni elinde bebiyle sanıl bırakayım dedi rezil olmasın geldikten sonra yaparız dediii o yüzden tekrar gündeme getirmek istemiyorumm
yok canım 6 ay yapıp gelecek kısmet olursa
yok canım 6 ay yapıp gelecek kısmet olursa
günaydın derenciğimm hoşgeldin nasılsın...
günaydın deren hoşgeldinGünaydın Arkadaşlarrrrrrr zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?