Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hoşgeldin evhancım nasılsın canım bebiş nasıl

iyiyim şükürler olsun ALLAHIMA bebişimde iyi teyzesi şükür bi yaramazlık yok sabah erken kalktım dedim sizlere bi bakayım sen nasılsın canım hastalanmışsın ohhh artık çalışmalar yakında desene hadi bakalım inşallah en yakın zamanda güzel haberlerinii alırız

şükür evhancım iyi olmanıza sevindim teyzesi öpsün onuu
ewet bende hastalandım bitmek üzere evhancım bişey soracam sana senin prolaktin hemen 1 ay düzeldimi ya ben düzelmez diye korkuyorum bide bi yerde okumuştum hayt tohumu bütün hormonları dengeliyormuş acaba kullansam mı bende yaa birde ilaçla birlikte kullanırsan zararı olur mu bilmiyorum

kıslar hayıt tohumunun faydaları buyrun okuyunn

Hayıt suyu ve hayıt çayı tarifi.. Hayıt tohumu nasıl kullanılır, çayı nasıl yapılır? Hangi tedavide ne kadar hayıt çayı içilir?

Hayıt çayı nasıl hazırlanır?

Öncelikle yarım çay kaşığı kadar hayıt tohumu hafifçe ezilir. Ardından, 1 su bardağı kadar suda, bu ezilmiş hayıt tohumları kaynatılır. 10-15 dakika demlenmesi beklendikten sonra hazırlanan hayıt çayı süzülür ve soğutulmadan içilir.

Hazır hayıt çayı

Hayıt çayı hazır sallama çay olarak da satılmaktadır. Hazır aldıysanız 1 süzen poşeti 1 fincan sıcak su içinde 5 dakika kadar demledikten sonra içiniz

Hayıt tohumu nasıl kullanılır? Hangi tedavide ne kadar hayıt çayı içilir?

Menopoz dönemlerinde sabah ve akşamları birer süzen poşet içilir.

Adet sancıları için içilecekse adet döneminden birkaç gün önce içilmeye başlanır ve günde 1 süzen poşet içilir. Adet dönemi süresince de günde 1 süzen poşet içilmeye devam edilir.

Kısırlık tedavisi için içilecekse, kısırlık sorunu olan kadın 3 ay boyunca sabahları ve akşamları birer süzen poşet içmelidir. Adet düzenli duruma geldikten veya hamile kalındıktan sonra artık içilmez.

Adet düzensizliği için içilecekse, regl başlamadan birkaç gün önce içmeye başlanır. Günde 1 süzen poşet içilir ve regl süresince de içilmeye devam edilir.

Hayıt çayının tadı biraz kötü olabilir ancak adet sancıları, adet düzensizliği, kısırlık ve menopoz dönemi sorunları için oldukça faydalı olduğu unutulmamalıdır. Hayıt otunun diğer faydalarını okumak için lütfen tıklayın: Hayıt otu faydaları.

Bu içerik hayıt tohumu, hayıt tohumu faydaları, hayıt tohumu nasıl kullanılır, hayıt tohumu kullanımı, hayıt otu nasıl kullanılır, hayıt nasıl kullanılır, hayit tohumu nasil icilir, hayıt tohumunun faydaları, hayıt tohumu çayı, hayıt çayının faydaları, hayıt suyu, hayt tohumunun faydaları, hayıt tohumu kullananlar, hayt tohumu faydaları, hayt tohumu, hayiti tohumu, hayıt tohumu zayıflatırmı, hayıt suyu nasıl kullanılır, hayıt çayı, hayıt otunun faydaları, hayıt suyu kullanımı, hayıt meyvesi nerden temin edilir, hayıt meyvesi nasıl kullanılır, hayıt çayının aşırı kulalnımı, hayıt tohumunun faydaları kullanımı, hayıt tohumunun kullanılışı, hayıt tohumu tüp bebek, hayt çayının kullanımı, hayıt çayı nasıl yapılır, hayıt çayı faydaları konularını barındırır

oyyyyy kıyamam sana canım bilmiyorum düşüp düşmadiğini bidaha test yapılmadı düzeldimi düzelmedimi diye 2 ay kullancaktım 1ay olmadan hamile kaldım işte bende anlamadım şekerim ya demek ki düşürmüş birazcık yada bayağa bak hamile kalabildim benimde ümidim yoktu çok ilaç kullanırken ama rabbim büyük tatlım hadi bakalım inşallah seninde benim gibi olur bilmiyom ki canım şimdi nedesem yanlış olur kullan kullanma diye bişey diyemem kiii

hoşgeldin yazdım handancım görmedin sanırımm sayfalar çabuk ilerliyor görmek zor oluyor

ikinizde iyiymişsiniz çok sevindim canımmm

hayırdır canım ne oldu neden karışık kafan....

Pisikolojik Gebelik Yaşıyorum
Böyle Giderse birkaç gün sonra nur topu gibi Psikolojik bir çocuk doğuracağım :roflol:
Daha Adetime 10 Gün Var Aslında
Cumartesi Gecesi Bi Test Yaptım Ama 10 Dakika Sonra Bakmayı Unutup Ertesi Gün Sabah Baktım Silik 2. Bi Çizgi Vardı
Eşimde Gördü Kalemle Senmi Çizdin Bunu Diyo sırnaşık şey
Evde Test Olmadığından Tekrarlayamadım
Hoş Tekrarlamakta istemiyorum
Nasıl Olsa Yok Çıkacak :1ninca:
Ama Yinede Minicik Bir Umudum Var gamyoncuiremsu

hoşbulduk tatlım nasılsın

Teşekkürler Evhancımmm İyiyim Çok Şükür Sen Nasılsın :1hug:

saol evhancım inş. canım inş. dediğin gibi olur

ceylinim araştırmacı gördüm seni
saol canım verdiğin bilgiler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…