Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

canım kan testi daha kesin çözüm benimde bir hafta var adetime bende bu aydan umutsuzumm...

Kan Testini Hastanede Yaptıramıyorum Dr İstemesi Lazımmış
Tıp Merkezinin Birinde 25.00 TL İstiyolar Oda Sonuç 2 Gün Sonra Geliyo
Diğerinde İse 45.00 Tl İstiyolar
Her Tarafta 5 - 10 TL Bizim Burası Uçuyooo:1ninca:
Bende Yaptırmıyorum
En İyisi 1 Hafta Daha Beklemek Diyorum guclubacismile
İnşallah Vardır Tatlımmm Bi Testte Sen Yapsana :jeyyar:

sağlık ocağına gidiyorsun doktora adetim geçti test yaptırmak istiyorum diyorsun bedavaya yapıyorlar :)))sempatiksalakcinni

sağlık ocağına gidiyorsun doktora adetim geçti test yaptırmak istiyorum diyorsun bedavaya yapıyorlar :)))sempatiksalakcinni

Hakikaten Söylemişlerdi Kızlarr
İdrar Testi Yapayım Dersee bilmiyorumkismile
Ya Çıkmazsaaa
Yok Bekleyim Ben Biraz Daha mafoldumben

Vallamııı Hakikaten Söylemişlerdi Kızlarr
İdrar Testi Yapayım Dersee bilmiyorumkismile
Ya Çıkmazsaaa
Yok Bekleyim Ben Biraz Daha mafoldumben

hayır canım idrar testi yapılmıyor.. kantesti direk yapıyorlar.. yada git bi kadın doğum doktoruna kontrol amaçlı geldim de hem horman değerlerine bakıyorlar hemde gebelik testi yapıyorlar.. söylersin gebelik şüphemde var diye.. benim doktora 2 aylık evliyiz bebek istiyoruz kontrol olmak istiyorum dedim. hemen tüm testleri yazdı.. bir günde aldım sonuçları.. bebiş yok maalesef.. artık adeti bekleyeceğim....

evhancım progesteronu en az 5 aylık olasıya kullanman lazım 1 düşükden sonra 2 cidede risk oldumu doktor bana en az 5 ay kullanılması zorunlu demişti. bilgin olsun kanama kesildi diye ilaçı kesme bence. yada dr. danış kesmeden önce. ben kaç doktordan duydum bunu cnm.

ayyyyyy canım bilmiyodum bakbunu tamam canım cuma günü dr a gittiğimde sorarım canım olmadı ben içerim zaten bi zararı yokmuş ogün gittiğimde dr öyle dedi bende içiyorum cumartesinden berigünde 2 tane içiyorum çok şükür kesildi ogün dr vermeyecekti ben istedim bazı drlar önmesemiyo ya sinir oluyorum

Hayırlısı Olsun Tatlımmmmm
Tez zamanda alalım inşallah seninde müjdeli haberini
Ben Kadın Doğuma Gittim Zaten Ulturasona filanda girdim bişey çıkmadı
Adetin 3. Günü Gel Hormonlarına o zaman Bakalım Dedi
Bebiş Yoksa O zaman Baktıracam Canım
Böyle beklemek daha heyecanlı :jeyyar:

canım benim inşallah ikimizde bu ay adet olmayız.... bende perşembe ultrasyona girecem...

cnm doktoruna düşmek önemli. sevindim kesilmesine. bırakma ilacı cnm. ben kafama göre adet kesilince bırakmıştım dr. çook kızmıştı. 5 ay kullanman lazımdı dedi. hatta düşükden sonra 7 ay be o ilacı kullandım bidaha hamile kalırsam progesteron eksikliği olmasın die. tabi başka neden çıktı perde olayı o ayrı. cnm sen bırakma ilacı. sevindim iyi olmana.gerçekden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…