Pisikolojik Gebelik Yaşıyorum
Böyle Giderse birkaç gün sonra nur topu gibi Psikolojik bir çocuk doğuracağım :roflol:
Daha Adetime 10 Gün Var Aslında
Cumartesi Gecesi Bi Test Yaptım Ama 10 Dakika Sonra Bakmayı Unutup Ertesi Gün Sabah Baktım Silik 2. Bi Çizgi Vardı
Eşimde Gördü Kalemle Senmi Çizdin Bunu Diyo sırnaşık şey
Evde Test Olmadığından Tekrarlayamadım
Hoş Tekrarlamakta istemiyorum
Nasıl Olsa Yok Çıkacak :1ninca:
Ama Yinede Minicik Bir Umudum Var gamyoncuiremsu
canım kan testi daha kesin çözüm benimde bir hafta var adetime bende bu aydan umutsuzumm...
kıslar neden umutsuzsunuz ayy olur inşş takmayın kafanıza
canım kan testi daha kesin çözüm benimde bir hafta var adetime bende bu aydan umutsuzumm...
Kan Testini Hastanede Yaptıramıyorum Dr İstemesi Lazımmış
Tıp Merkezinin Birinde 25.00 TL İstiyolar Oda Sonuç 2 Gün Sonra Geliyo
Diğerinde İse 45.00 Tl İstiyolar
Her Tarafta 5 - 10 TL Bizim Burası Uçuyooo:1ninca:
Bende Yaptırmıyorum
En İyisi 1 Hafta Daha Beklemek Diyorum guclubacismile
İnşallah Vardır Tatlımmm Bi Testte Sen Yapsana :jeyyar:
sağlık ocağına gidiyorsun doktora adetim geçti test yaptırmak istiyorum diyorsun bedavaya yapıyorlar :)))sempatiksalakcinni
hoşgeldin yazdım handancım görmedin sanırımm sayfalar çabuk ilerliyor görmek zor oluyor
ikinizde iyiymişsiniz çok sevindim canımmm[/QUOTE
ay görmedim tatlım ya görsem yazardım evet canım iyiyiz çok şükür senin şu olay kafama takıldı gülüm bence ihmal etmede bi dr a gözük eğer bişey varsa baştan önlem alırsın tatlım
Pisikolojik Gebelik Yaşıyorum
Böyle Giderse birkaç gün sonra nur topu gibi Psikolojik bir çocuk doğuracağım :roflol:
Daha Adetime 10 Gün Var Aslında
Cumartesi Gecesi Bi Test Yaptım Ama 10 Dakika Sonra Bakmayı Unutup Ertesi Gün Sabah Baktım Silik 2. Bi Çizgi Vardı
Eşimde Gördü Kalemle Senmi Çizdin Bunu Diyo sırnaşık şey
Evde Test Olmadığından Tekrarlayamadım
Hoş Tekrarlamakta istemiyorum
Nasıl Olsa Yok Çıkacak :1ninca:
Ama Yinede Minicik Bir Umudum Var gamyoncuiremsu
Teşekkürler Evhancımmm İyiyim Çok Şükür Sen Nasılsın :1hug:
iyiyiz bizde canım ne olsun daha kahvaltı etmeden sizlerle bi yazışayım dedim
Vallamııı Hakikaten Söylemişlerdi Kızlarr
İdrar Testi Yapayım Dersee bilmiyorumkismile
Ya Çıkmazsaaa
Yok Bekleyim Ben Biraz Daha mafoldumben
ayyyyyy herkes neden sustu yhaa
evhancım progesteronu en az 5 aylık olasıya kullanman lazım 1 düşükden sonra 2 cidede risk oldumu doktor bana en az 5 ay kullanılması zorunlu demişti. bilgin olsun kanama kesildi diye ilaçı kesme bence. yada dr. danış kesmeden önce. ben kaç doktordan duydum bunu cnm.
hayır canım idrar testi yapılmıyor.. kantesti direk yapıyorlar.. yada git bi kadın doğum doktoruna kontrol amaçlı geldim de hem horman değerlerine bakıyorlar hemde gebelik testi yapıyorlar.. söylersin gebelik şüphemde var diye.. benim doktora 2 aylık evliyiz bebek istiyoruz kontrol olmak istiyorum dedim. hemen tüm testleri yazdı.. bir günde aldım sonuçları.. bebiş yok maalesef.. artık adeti bekleyeceğim....
Hayırlısı Olsun Tatlımmmmm
Tez zamanda alalım inşallah seninde müjdeli haberini
Ben Kadın Doğuma Gittim Zaten Ulturasona filanda girdim bişey çıkmadı
Adetin 3. Günü Gel Hormonlarına o zaman Bakalım Dedi
Bebiş Yoksa O zaman Baktıracam Canım
Böyle beklemek daha heyecanlı :jeyyar:
ayyyyyy canım bilmiyodum bakbunu tamam canım cuma günü dr a gittiğimde sorarım canım olmadı ben içerim zaten bi zararı yokmuş ogün gittiğimde dr öyle dedi bende içiyorum cumartesinden berigünde 2 tane içiyorum çok şükür kesildi ogün dr vermeyecekti ben istedim bazı drlar önmesemiyo ya sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?