evet çokk kötü yaa,ama geçti Allaha şükür de biraz funda gibi oluyorum galiba ben,aslında ilişkiyi oluruna bırakmak gerek sanki olmayacak bebeğim diye telaş mı yapıyorum ne,5 ay oldu sen varmıydın anlattığımda bilmiyorum,herşey normal mi gebelik için sorun varmı diye devlete gittim hast.ye ,ters bi dr a denkgeldim,daha erken dedi çıktı kadın,muayene bile etmedi ha,bayramdan sonra özele gidecem artık inşaallah bende
bilmiyorumkismile
AYYY CANIM ÇOK GÜZEL ÇIKMIŞSINIZ YA ÇOK GÜZEL OLMUŞ RESMİNİZ TATLIM ALLAH MUTLULUĞUNUZU DAİM ETSİN EE KALABALIK Bİ AİLE OLACAKSINIZ YAKINDA DAHA GÜZEL OLACAK BUARADA ÇOK TATLISIN VE DE GÜZELLLLLLLLLLLLLLLLLLL
ben geldimmmmmmmmmmm
ben geldimmmmmmmmmmm
yanım idrarda yanma yok kısss acıma falan da yok hayırlısı olsun bakalımm
ben geldimmmmmmmmmmm
alıntı yapmadan hşbuldum dedim ama sf lar uçuyor maşaallahh,kusura bakma canım..sağolasın,nasılsın
[sıze="2"]
hoşgeldin canım nasılsın görüşmeyeli
iyi bakalım hadi öyle olsun canım ya sen sitem edersinde ben edemezmiyim sanki:) biz iyiyiz çok şükür canım ya bırak oluruna ve ne olur ilişki sırasında tadını çıkar ve bırak bebiş fikrini bi kenara rahat ol yani hadi bakalım seninde güzel haberlerini alıcaz inş en yakın zamanda[/sıze]
reyhancım sanırım geçmişi okumadın canım adetimin bittiği akşam ilişki sonrası sulu kan geldi ve dün ve bu günde peçeteye sulu pembemsi kan geliyor canımm dr aradım her kadında olur dedi ama güvenmiyorum ilgisiz davrandı kıslar da üstüne görme olabilir diyorlar
adetimin bitmesine rağmen bel ve kasık ağrım geçmedi gögüslerim dolgun göbeğimde kahverengi çizgi var kısların dediği çizgi
reyhancım sanırım geçmişi okumadın canım adetimin bittiği akşam ilişki sonrası sulu kan geldi ve dün ve bu günde peçeteye sulu pembemsi kan geliyor canımm dr aradım her kadında olur dedi ama güvenmiyorum ilgisiz davrandı kıslar da üstüne görme olabilir diyorlar
adetimin bitmesine rağmen bel ve kasık ağrım geçmedi gögüslerim dolgun göbeğimde kahverengi çizgi var kısların dediği çizgi
yarın allah aşkına bi kan tahlili yaptır çatlatma bizi
canım idrar testi yapacağım eğer silik çıkarsa gidip kan testi yaptıracağımm
canım idrar testi yapacağım eğer silik çıkarsa gidip kan testi yaptıracağımm
kolay gelsin canım... hayırlı iftarlar....canlar ben kaçıyorum yemeğe kalkacam çok oturdum pc başında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?