Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kafana takma tatlım fazla rahat ol relaxxxx

tşk ederim tatlım o senin güzelliğin. opuyorumnanaktan

ben geldimmmmmmmmmmm

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

[sıze="2"]
ben geldimmmmmmmmmmm

hoşgeldin canım nasılsın görüşmeyeli

alıntı yapmadan hşbuldum dedim ama sf lar uçuyor maşaallahh,kusura bakma canım..sağolasın,nasılsın

iyi bakalım hadi öyle olsun canım ya sen sitem edersinde ben edemezmiyim sanki:) biz iyiyiz çok şükür canım ya bırak oluruna ve ne olur ilişki sırasında tadını çıkar ve bırak bebiş fikrini bi kenara rahat ol yani hadi bakalım seninde güzel haberlerini alıcaz inş en yakın zamanda[/sıze]

sitemini sevsinler taze anne adayıı opuyorumnanaktan haklısın canım,çok etkiliyormuş demi o da olmamasını,şuandan itibaren herşeyiyumurtlama günüymüş şuymuş buymuş herşeyi unutuyorummm,insaallah tabi,unutmaya çalışıcam canım ...karar verdim

reyhancım sanırım geçmişi okumadın canım adetimin bittiği akşam ilişki sonrası sulu kan geldi ve dün ve bu günde peçeteye sulu pembemsi kan geliyor canımm dr aradım her kadında olur dedi ama güvenmiyorum ilgisiz davrandı kıslar da üstüne görme olabilir diyorlar

adetimin bitmesine rağmen bel ve kasık ağrım geçmedi gögüslerim dolgun göbeğimde kahverengi çizgi var kısların dediği çizgi

evet okuyamadım,ayyyyyyyyyyyyyy kızzz inşaallah yaaaa,kan tesi yaptır sen yarın mutlaka,hadi bakalım bu haftanın süprizi ilk sen ol....

aha giderayak bebişlermi uğurlayacaksın yoksa ceylin eşini :))) olurmu olur valla :))

yarın allah aşkına bi kan tahlili yaptır çatlatma bizi

canım idrar testi yapacağım eğer silik çıkarsa gidip kan testi yaptıracağımm

uğraşma idrar testiyle allah aşkına sağlık ocağına git kan aldır. bu arada ben de bi tane idrar testi vardı yapıp deniycem bugün merak ettim doğru sonuç vercekmi?

canım sağlık ocağına gidemem ama eğer idrar da çıkarsa özel hastenede kan testi verebilirimm canımm izinli olmadığım için fazla ayrılamam ofisten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…