Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

(bebeg, cilekw, esraersoy, evhan, fundaaksu, kepekliekmek, reyyannn, taf ) nerdesiniz uyudunuzmu hepiniz kızlar ne oldu böle nazarmı değdi topiğe

hah tamam şimdi oldu :) iyiyim sağolun siznasılsınız,bende de bi alınganlık son günlerde sormayın gitsin yaniii.

ama ama ama ben selam veriyorumkimse almıyor bileee mafoldumben mafoldumben mafoldumben

ama ama ama veriyoz bazen sayfalar çok hızlı geçiyo hıza yetişemiyoz olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile a.s. kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan :1hug:

kızlar ben yemek yapmaya gidiyorum.görüşürüz yineeeee.öpüyorum hepinizi.KEŞKE HAMİLE KALSAM YAA..BU FİKRİ KAFAMDAN ATAMIYORUM.BU YÜZDEN ÇOCUĞUM OLMICAK DİYEDE KORKUYORUM.İLİŞKİ SIRASINDADA BAZEN KASILIYORUM.İNŞALLAH BİŞEY OLMAZ.KASILSAMDA SONRASINDA BACAKLARIMI KALDIRIYORUM,15-20 DK.BEKLİYORUM.UMARIM BİR GÜN İŞE YARAR

buldum sonunda sizi :) kepelim hayırlı iftarlar tatlım iyi akşamlar iyi davran kendine. reyannn ben ak a süte ağlıyorum halimi görsen kocam gülme krizlerine giriyo .. kaybolmayın ortadan yanlız kalıyoz

ama ama ama veriyoz bazen sayfalar çok hızlı geçiyo hıza yetişemiyoz olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile a.s. kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan :1hug:
ayy şimdide gönül almalar :9 teşekkür ederim arkadaşım benim... zemuszemus
buldum sonunda sizi :) kepelim hayırlı iftarlar tatlım iyi akşamlar iyi davran kendine. reyannn ben ak a süte ağlıyorum halimi görsen kocam gülme krizlerine giriyo .. kaybolmayın ortadan yanlız kalıyoz

keşek bizde o duyguları tadabilsek,dua et bizede olurmu canım oruç olsan da olmasanda..sizinkileri rabbim geri çevirmez inşaallahh

ayy şimdide gönül almalar :9 teşekkür ederim arkadaşım benim... zemuszemus

keşek bizde o duyguları tadabilsek,dua et bizede olurmu canım oruç olsan da olmasanda..sizinkileri rabbim geri çevirmez inşaallahh

oy datlummmmm allahım hayırlısıyla en kısa zamanda hissettirsin bebişini içinde opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…