Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

tatlım sen kaç yaşındasın ne kadardır deniyosunuz bebiş işini

senden küçüğüm canım 20 yaşındayım,geçen sene haziranda evlendim ben, ve tam 10 11 ay vajınusmus çektim,sonrasında rabbim şifa verdi şükür yani nisanda ilk ilişkime girebildim o zamandan beride deniyoruz işte,nisan sonundan beri,anlayacağın üzere hiç korunmadıkda.
ayy çok mu karışık yazdım yaaav

yok yeterince net ben anladım yani tatlım kafana takma hiççç gençsin vajinusmus kötü onu atlattıysan hamişde kalırsın yakın zamanda inşallahhhhhhhhhhhhh :Saruboceq:

yok yeterince net ben anladım yani tatlım kafana takma hiççç gençsin vajinusmus kötü onu atlattıysan hamişde kalırsın yakın zamanda inşallahhhhhhhhhhhhh :Saruboceq:

evet çokk kötü yaa,ama geçti Allaha şükür de biraz funda gibi oluyorum galiba ben,aslında ilişkiyi oluruna bırakmak gerek sanki olmayacak bebeğim diye telaş mı yapıyorum ne,5 ay oldu sen varmıydın anlattığımda bilmiyorum,herşey normal mi gebelik için sorun varmı diye devlete gittim hast.ye ,ters bi dr a denkgeldim,daha erken dedi çıktı kadın,muayene bile etmedi ha,bayramdan sonra özele gidecem artık inşaallah bende

[sıze="2"]
valla benimd egirdiğimin farkında değillerdi canım :)))şaka yaa kusura bakma ben bugün azıcık terelelliyim de bayanssulusmile

canım aşk olsun 2 dir hoşgeldin dedim çıt yok senden neyse canım inşallah en ayakın zamanda iyi haberlerini
[/sıze]
alırız

bilmiyorumkismile
canım bi test yap negatifse git bi doktora yanma kaşıntı yada acı varmı idrara çıkarken tatlım ?

AYYY CANIM ÇOK GÜZEL ÇIKMIŞSINIZ YA ÇOK GÜZEL OLMUŞ RESMİNİZ TATLIM ALLAH MUTLULUĞUNUZU DAİM ETSİN EE KALABALIK Bİ AİLE OLACAKSINIZ YAKINDA DAHA GÜZEL OLACAK BUARADA ÇOK TATLISIN VE DE GÜZELLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…