Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hiç belli olmaz cnm allahdan umudunu kesme adet belirtisiyle gebelik belirtileri aynı oluyo kimisinde.

hadi cnm bekliyoz.

bilmiyorum valla gerçi daha 2 aylık evliyiz.. yaşım 34 olduğu için hemen olsun istiyorum.. eşim bu konuda daha rahat... allah ne zaman isterse ozaman verir diyor...

günaydınnnnnnn herkese,
nasılsınız kızlarrrrrr
ayy ceylinim ne kadar ümitlenmişsin öyle ya ama inş. vardır da bu heyecanın hep devam eder canım benim

bilmiyorum valla gerçi daha 2 aylık evliyiz.. yaşım 34 olduğu için hemen olsun istiyorum.. eşim bu konuda daha rahat... allah ne zaman isterse ozaman verir diyor...
bende 33 cnm yaşca yakınız. allah verir cnm merak etme
günaydın kıslarrrr

günaydınnnnnnn herkese,
nasılsınız kızlarrrrrr
ayy ceylinim ne kadar ümitlenmişsin öyle ya ama inş. vardır da bu heyecanın hep devam eder canım benim

günaydın bayanlar hoşgeldiniz..

günaydın canlarım ceylinden hayırlı haber alırız inşallah
nasılsınız bakim yeni gün güzel başladımı ?opuyorumnanaktan

merhaba kıslarr eczacıya sinir oldum yhaa turistik yerde olmak başa bela şekerimm saat 9 oldu adam hala yok eczane kapalıydı yhaa şansımı başka saatte tekrar deneyeceğim

günaydın benim sabah şekerlerimmmmm

günaydın benim bahar çiçeklerim

günaydın benim güzel gözlülelerim

gününüz önce sağlıklı sıhhatlii

sonra huzurlu ve mutlu

ve şansınız açık ve güzel haberlerler dolu bi gün geçsin hanımlar

tabi benimde .....

datlummmmmmmmmmmmmmmmmm geceki modda ve harikasın hala günaydın tatlım hoşgeldin a.s. a.s. a.s. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

merhaba kıslarr eczacıya sinir oldum yhaa turistik yerde olmak başa bela şekerimm saat 9 oldu adam hala yok eczane kapalıydı yhaa şansımı başka saatte tekrar deneyeceğim
hayret bişii paşa sankii saat kaç olmuş yokaçmamış.. keyfe bak. cnm leke devammı sende.

oy oy oyyyyyy allah razı olsun güzel diline nazar değmesin ağzın bebeişinle beraber bal tutsun allah bebişini sağ salim kucağına almak nasip etsin izmir güzeliiiiiii sanada günaydın şekerima.s.:1hug:

Günaydın canımm ağzından bal damlıyor sabah sabah maşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…