merhaba çileğim inşaallah hayırlı haberini alırız yarına...hadi bakalım
peçeteye geliyor canımmm yhaa
Fundacın pes etme canım bak ikimizde aynı durumdayız ikimizinde 5.denemesi ve benimde yumurtlama günlerin ama kaçıncı günündeyim bilmiyorum hesaplamakta istemiyorum dün benden o sıvı geldi ordan anladım yumurtlama günüm olduğunu bende de bazen gelmiyor çünki canım ilişkiye girince ardından çıkıyor o sıvı bizde sperm sanıyoruz onu takma canım kafana senin sat ne zamandı ve önümüzdeki regl günün ne zaman
kızlar malesef bu ayda bebişim gelmedi. yeni tarih 20 eylül eklerseniz sevinirim.
günaydın kıslarrr ilk fırsatta gidip test alacağımm
günaydın kıslarrr ilk fırsatta gidip test alacağımm
günaydın ceylin.. bugün güzel haberlerini bekliyoruz...
günaydın canlarım çıkmam için arkadaşların transfer saatinin bitmesi lazım
akşam alayım dedim eczacı iftara gitmiş geç geldi sanırım hadi kıslar inşş hayırlı haberleri veririm
varlığı bile heyecanlamama yetiyor yhaa çizgiyi göbüşte gördükçee ölüyorum heyecandan
cnm benimmmm dur bu kadar heyecanlanma bide yoksa üzülcen. eşine bişi dedinmi cnm. haberi varmı
hiç belli olmaz cnm allahdan umudunu kesme adet belirtisiyle gebelik belirtileri aynı oluyo kimisinde.keşke bende bu kadar hamileliğe yakın olsam... bu ayda olmayacak galiba adet belirtilerim başladı 2 gündür..
neyse kıslar ben gideyim test alıp geleyim yapar yapmaz hbr veririm sizlere hadi görüşürük en geç 20 dk sonra burdayımm
neyse kıslar ben gideyim test alıp geleyim yapar yapmaz hbr veririm sizlere hadi görüşürük en geç 20 dk sonra burdayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?