Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar bu ay benden o şeffaf salgı gelmedi ya..hani uzayan salgı varya,yumurtlama zamanı olan.bugün 15.günüm,ama vajinamda pek ıslaklık yok.belkide daha yumurtlama zamanım gelmemiştir kimbilir.11.günde başladık ama bakalım.1 gün arayla yapıyorz,ben hergün yapalım diyorum ama eşim 1 gün arayla diyo.spermin kaliteli olması için.offf ya bu ayda olmazsa 1 ayda daha bekle.öyle öyle aylar geçiyo.ÇOK ÜZÜLÜYORUM ÇOKK,HER ADET OLUŞUMDA AĞLIYORUM KIZLAR.HER AY UMUTLANIYORUM.O KADAR KÖTÜ BİR DUYGUKİ.EŞİME BEN HAMİLEYİM DEMEK İSTİYORUM AMA Bİ TÜRLÜ NASİP OLMUYOR.ŞUANDA BİLE AĞLAYASIM GELDİ.NOLUR DUA EDİN KIZLAR.

Fundacın pes etme canım bak ikimizde aynı durumdayız ikimizinde 5.denemesi ve benimde yumurtlama günlerin ama kaçıncı günündeyim bilmiyorum hesaplamakta istemiyorum dün benden o sıvı geldi ordan anladım yumurtlama günüm olduğunu bende de bazen gelmiyor çünki canım ilişkiye girince ardından çıkıyor o sıvı bizde sperm sanıyoruz onu takma canım kafana senin sat ne zamandı ve önümüzdeki regl günün ne zaman

esraaaa nerdesin msn dede yoksun nasilsiniz kizlar

evet kesinlikle haklısınız. bide sanki adet olacakmışım gibi özellikle geceleri kasık ağrıları çekiyorum.aslında 14 ay oldu evleneli.son iki aydırda korunmayı bıraktık.yani Allah verirse olur diyoruz rahatız yani.o yüzden psikolojik bi takıntımdaa yok aslında birazda ondan korkuyorum.dış gebelik yada kist ihtimallarinden.

günaydın kıslarrr ilk fırsatta gidip test alacağımm

günaydın ceylin.. bugün güzel haberlerini bekliyoruz...

günaydın kıslarrrr nasılsınız. ceylinim daha almadınmı test... ayy bende kalktığımdan beri senden haber bekliyomm herhalde negatif çıktı diye düşünmeye başlamıştım. cnmm inşşş güsel haber alırız senden:teytey:

günaydın canlarım çıkmam için arkadaşların transfer saatinin bitmesi lazım
akşam alayım dedim eczacı iftara gitmiş geç geldi sanırım hadi kıslar inşş hayırlı haberleri veririm
varlığı bile heyecanlamama yetiyor yhaa çizgiyi göbüşte gördükçee ölüyorum heyecandan

cnm benimmmm dur bu kadar heyecanlanma bide yoksa üzülcen. eşine bişi dedinmi cnm. haberi varmı

cnm benimmmm dur bu kadar heyecanlanma bide yoksa üzülcen. eşine bişi dedinmi cnm. haberi varmı

yok canım söylemedim sen bilerek istedin der ilacı almadın der hem inanmazdı adet oldum yhaa ama dr a gitmek istediğimi ara ara kanama olduğunu söyleyeceğim o zaman tahlil istedi dr çıktı derim çok erken bilmesi için

neyse kıslar ben gideyim test alıp geleyim yapar yapmaz hbr veririm sizlere hadi görüşürük en geç 20 dk sonra burdayımm

keşke bende bu kadar hamileliğe yakın olsam... bu ayda olmayacak galiba adet belirtilerim başladı 2 gündür..
hiç belli olmaz cnm allahdan umudunu kesme adet belirtisiyle gebelik belirtileri aynı oluyo kimisinde.

neyse kıslar ben gideyim test alıp geleyim yapar yapmaz hbr veririm sizlere hadi görüşürük en geç 20 dk sonra burdayımm

hadi cnm bekliyoz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…