slm kızlar evhancım tebrikler cnm hamileymişsin sağlıklı sıhhtli kucağına alırsın inş. bebişini..
evhanımm hoşgeldin canım benim yine çok güzel bi giriş yaptın maşallah vereliniortak
datlummmmmmmmmmmmmmmmmm geceki modda ve harikasın hala günaydın tatlım hoşgeldin a.s. a.s. a.s. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hayret bişii paşa sankii saat kaç olmuş yokaçmamış.. keyfe bak. cnm leke devammı sende.
oy oy oyyyyyy allah razı olsun güzel diline nazar değmesin ağzın bebeişinle beraber bal tutsun allah bebişini sağ salim kucağına almak nasip etsin izmir güzeliiiiiii sanada günaydın şekerima.s.:1hug:
Günaydın canımm ağzından bal damlıyor sabah sabah maşallah...
ay canlarım az bile sizlere yaaaaaaaaaaaaa kızlar resmen sizin için kalktım bu sabah hem ceylinimi merak ediyom hemde çileği oda 8de vercekti 10 gibi alırım diyodu uyku tutmadı resmen ay ben sizleri çok seviyom be kızlar
hoşgeldin handancımm
ayy kıslar hiç sormayın yha sinir oldummm adama dün gittim iftara gitmiş sabah açmaz bu nee yhaaa
evhancım nasılsın leke varmı cnm. inşş kesilmiştir.
ebrar cımmmm sen nasılsınn görüşemiyoz artıkım.
kızlar bugün klomene başladım allah vatana millete hayırlı uğurlu etsin. inşşş. uğurlu gelirrrrrr bu ay hamile kalırım.
günaydııın kuzulaaaaaaaaaarrr..
güzel bi sabah olsun herkeseee..
nasılsınız hepiniiiizz.opuyorumnanaktan
saol canım hamdolsun iyiyim yok canım lekem kesildi çok şükür ama ilaca devam ediyom cuma dr gidesiye kadar devam cuma dr derse gerek yok artık içme ben dicem bi zararı yoksa ben içeyim bi müddet daha içim rahat oluyo böyle dicem bakalım canım sen nasılsın adet oldun ağrın falan varmı tatlım
bizde sseni çokkk seviyoruzzzzzzzzzzz
evhancım nasılsın leke varmı cnm. inşş kesilmiştir.
ebrar cımmmm sen nasılsınn görüşemiyoz artıkım.
kızlar bugün klomene başladım allah vatana millete hayırlı uğurlu etsin. inşşş. uğurlu gelirrrrrr bu ay hamile kalırım.
Günaydınnn Arkadaşlar opuyorumnanaktan
evhan bizde seni çok seviyoruz tatlım dün gece öğrendiklerimle ikiye katladı sana olan sevgim zemuszemus
Herkese Merhaba
Adetime daha 6 gün var.Fakat 4-5 gündür kasıklarımda ağrı göğüslerimde şişlik var.hamilelik belirtisi olabilir mi diye düşünüyorum.Bu erken gebelik testik gerçekten işe yarıyormu ?yada kan tahlili yaptırsam sonucunu nekadar zamanda aabiliyorum.
yardımcı olursanız sevinirim.
GÜLÜM canım benim iyiyim çok şükür ewet görüşemiyoruz
eee senin çalımalar ne zaman başlıyor bakalım klomen işe yarar inş.
ama benim içimden hep senin hemen hamile kalacağın geçiyor:Saruboceq:
benim zaten bu ay ümidim yok prolaktinim düşecekte.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?