Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hoşgeldin handancımm
ayy kıslar hiç sormayın yha sinir oldummm adama dün gittim iftara gitmiş sabah açmaz bu nee yhaaa

evhancım nasılsın leke varmı cnm. inşş kesilmiştir.
ebrar cımmmm sen nasılsınn görüşemiyoz artıkım.
kızlar bugün klomene başladım allah vatana millete hayırlı uğurlu etsin. inşşş. uğurlu gelirrrrrr bu ay hamile kalırım.

slm kızlar evhancım tebrikler cnm hamileymişsin sağlıklı sıhhtli kucağına alırsın inş. bebişini..

evhanımm hoşgeldin canım benim yine çok güzel bi giriş yaptın maşallah vereliniortak

datlummmmmmmmmmmmmmmmmm geceki modda ve harikasın hala günaydın tatlım hoşgeldin a.s. a.s. a.s. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Günaydın canımm ağzından bal damlıyor sabah sabah maşallah...

ay canlarım az bile sizlere yaaaaaaaaaaaaa kızlar resmen sizin için kalktım bu sabah hem ceylinimi merak ediyom hemde çileği oda 8de vercekti 10 gibi alırım diyodu uyku tutmadı resmen ay ben sizleri çok seviyom be kızlar

hoşgeldin handancımm
ayy kıslar hiç sormayın yha sinir oldummm adama dün gittim iftara gitmiş sabah açmaz bu nee yhaaa

hoşbulduk canım ya bu ne hemde tatil yerinde hayret bişey adamın rahatlığına bak ayol dur bakalım eninde sonunda gelecek herhalde bu adam..... klava:

saol canım hamdolsun iyiyim yok canım lekem kesildi çok şükür ama ilaca devam ediyom cuma dr gidesiye kadar devam cuma dr derse gerek yok artık içme ben dicem bi zararı yoksa ben içeyim bi müddet daha içim rahat oluyo böyle dicem bakalım canım sen nasılsın adet oldun ağrın falan varmı tatlım

evhan bizde seni çok seviyoruz tatlım dün gece öğrendiklerimle ikiye katladı sana olan sevgim zemuszemus

iyi sevindim leke kesilmesine cnm ama 1 düşüğün var bencede kesme ilacı. enaz 3 ay kullan cnm. doktorunada önceki düşüğünü söyle. kestirmez ilacı sanırım. şükürr oldu sonunda. 2 gün klomen içtiydim o getirdi herhalde. 2 gün ağrım çook oldu bugün rahatım hem ruhen hem bedenen.. neydi o çile sıkıntı stress delircektim inan. ama baya iyiyim bugün saol cnm.

günaydııın kuzulaaaaaaaaaarrr..
güzel bi sabah olsun herkeseee..
nasılsınız hepiniiiizz.opuyorumnanaktan

hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

bizde sseni çokkk seviyoruzzzzzzzzzzz

ay canımsın olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Herkese Merhaba

Adetime daha 6 gün var.Fakat 4-5 gündür kasıklarımda ağrı göğüslerimde şişlik var.hamilelik belirtisi olabilir mi diye düşünüyorum.Bu erken gebelik testik gerçekten işe yarıyormu ?yada kan tahlili yaptırsam sonucunu nekadar zamanda aabiliyorum.
yardımcı olursanız sevinirim.

GÜLÜM canım benim iyiyim çok şükür ewet görüşemiyoruz
eee senin çalımalar ne zaman başlıyor bakalım klomen işe yarar inş.
ama benim içimden hep senin hemen hamile kalacağın geçiyor:Saruboceq:
benim zaten bu ay ümidim yok prolaktinim düşecekte.......

evhan bizde seni çok seviyoruz tatlım dün gece öğrendiklerimle ikiye katladı sana olan sevgim zemuszemus

a.s. opuyorumnanaktan a.s. opuyorumnanaktan a.s. opuyorumnanaktan a.s. opuyorumnanaktan a.s. opuyorumnanaktan a.s. opuyorumnanaktan a.s. opuyorumnanaktan

merhaba canım

fortelden bahsediyorsan bende yapıcaktım ama vazgeçtim kanda yaptrımak içinde bi kaç gün bekle bence regl geçmeden hamle kabul edilmiyosun sonuçta bunu düşün yani acele etme

Günaydınnn Arkadaşlar opuyorumnanaktan

günaydın deren cimmmm hoşgeldin
a.s.

ah canım benim sen hala ordamı takılı kaldın kız ben ilacı kullanırken hamile kaldım hemdaha 1 ay olmamıştı ilacı kullanalı ne olur karamsar olma artık hayırlısıysa seninde güzel haberini alıcaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…