Yuh artık millet kafayı yedi artık nişanlıyken soracaklar çocuk ne zaman düşünüyorsunuz diye tövbe tövbe,canım sen doktora gitmemişmiydin geçen gün kusura bakam benim hafıza bu aralar zayıf sorun yoktu zaten değil mi niye takıyorsun bu kadar seni çok iyi anlıyorum gerçi benim 2,5 senedir başımın etini yiyorlardı laftan anlamayan insanlar.
http://davf.daisypath.com/H3RVp3.png esracım bunu kopyala profil düzenleden yıl dönümü yazan boşluğa yapıştır canım
eflalcimm valla canım emin değilim var gibi yok gibi bilemiyorumm adetim yeni bitti ve belim kasıklarım ağrıyor gögüslerim dolgun tuvalette peçeteye sulu pembemsi kan geliyor oyüzden test yapmak istedim canımm
Canım ilk testte 420 ertesi gün 545 şimdiki de bir hafta sonra oluyor 5555 çıktı.
gittim canım doktorum değerlerin pırıl pırıl hiç birsorun yok dedi..perşembede ultrasyona gireceğim.. eşim her türlü testi için rahat edecekse yaptır ama daha erken bırak millet nedersse desin dedi.. bir daha sorduklarında eşim istemiyor dersin benim üzerime atarsın dedii... senin üzülmeni asla istemiyorum dedi...
ewet eflalcim çok iyi değerin hiççç stres yapma bugünlerin keyfini çıkar
inş.güzelim rabbim hepimize tattırır bu duyguları
masallah Canım güzel yükselmiş doktorum bana 3000 i geçince görebiliyoruz demişti.inşallah aksama görebilirsin keseni.
nasıl olmuş figencim
eflalcim inş keseyi görürsün canımm
erkekler öyle işte takma kafana benimkine tahlil yaptıracam desem inanmaz çünkü yeni adet oldum bebek hemen olmazmışş o yüzden bilmiyorum yhaaa dr gidecem derim o zaman dr istemiş derim pozitif çıkarsa ne bileyimm işte
ne güzel olmuşşş canımm
eflalcim bebegini görünce bizi haberdar et
Canım ne güzel işte sorun yok eşinde anlayışlı bak ben ne kadar strese giriyrodum çevremdeki herkes bu kadar kafaya takılmaz diyordu ve ben diyordum ki benim çocuğum olmaycak ben çok uğraşıcam,ama bu ay düşünmedim çok az aklıma getirdim ve hamlieyim hala inanamıyorum o kadar umutsuzdum ki,beyinde bitiyor herşey insan kanseri yeniyor aklıyla düşün yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?