Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ewet eflalcim çok iyi değerin hiççç stres yapma bugünlerin keyfini çıkar
inş.güzelim rabbim hepimize tattırır bu duyguları

gittim canım doktorum değerlerin pırıl pırıl hiç birsorun yok dedi..perşembede ultrasyona gireceğim.. eşim her türlü testi için rahat edecekse yaptır ama daha erken bırak millet nedersse desin dedi.. bir daha sorduklarında eşim istemiyor dersin benim üzerime atarsın dedii... senin üzülmeni asla istemiyorum dedi...

Canım inşaallah hamilesindir yarınaca bekleyemem diyorsan git doktora ben eşinden dolayı bekle dedim erkekler duyarsız oluyor belki anlamaz üzülürsün diye dedim ama en iyisini sen bilirsin canım,az önce eşimi aradım kaç değerim baktın mı diyorum bakmamış daha sakin ol niye heyecanlanıyorsun diyor dedim ya ne meraksızsın tabi heycanlanıcam.

Canım ne güzel işte sorun yok eşinde anlayışlı bak ben ne kadar strese giriyrodum çevremdeki herkes bu kadar kafaya takılmaz diyordu ve ben diyordum ki benim çocuğum olmaycak ben çok uğraşıcam,ama bu ay düşünmedim çok az aklıma getirdim ve hamlieyim hala inanamıyorum o kadar umutsuzdum ki,beyinde bitiyor herşey insan kanseri yeniyor aklıyla düşün yani.

eflalcim inş keseyi görürsün canımm
erkekler öyle işte takma kafana benimkine tahlil yaptıracam desem inanmaz çünkü yeni adet oldum bebek hemen olmazmışş o yüzden bilmiyorum yhaaa dr gidecem derim o zaman dr istemiş derim pozitif çıkarsa ne bileyimm işte

ewet eflalcim çok iyi değerin hiççç stres yapma bugünlerin keyfini çıkar
inş.güzelim rabbim hepimize tattırır bu duyguları

Canım çıkarıcam tadını stres yapmıycam artık sağol desteğin için sen hamile kal bende senin nazını çekicem :)

Amin canım inşaallah
Eşinin öyle diyeceğini tahmin ettiğim için dedim zaten yarın evde bir daha yap diye hamileysen zaten çizgi iyice belirginleşir canım,erkeklerin huyu malum.

canım bakalım hayırlısı olsun acele etmeyeceğim bu kez varsa zaten kendini belli eder bir süre sonraa

canım benim çok haklısın... eşim okadar anlayışlıki anlaytamam size.. dün gece yine deneme yapalım dedik... benim aniden belime ağrı girince tam o esnada hemen bıraktı sana birşey olmasına izin veremem.. ağrın nezaman geçerse ozaman denemeye devam ederiz dedi... keşke kadar rahat olabilsem.... ama bundan sonra kendimi kontrol edeceğim.. bu kadar kaptırmayacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…