Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kıslarr şu parmalama yöntemini uyguladım önceleri elime sert bişey geliyordu şimdi değmiyor... ?

canım regl görünce rahim yukarı çıkıyor ondan eline birşey gelmemiştir kötü bir niyetim yok negatif konusunca üzmüyorum seni dimi çok fazla umutlanma diye yoksa sonu kötü oluyor

çok sıkıldım :bbo:

sen sıkılma kıyamam ne oldu al sana çiçek göndereyim ozaman a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

kıslarr şu parmalama yöntemini uyguladım önceleri elime sert bişey geliyordu şimdi değmiyor... ?

ayyyyyy kız bak iyice şüpheleniyorum senden kız ne olur git bi tahlil yaptır çatlıcaz meraktan bak

merhab hanımlaar,ben geldim,bugün işler yogun misafir var iftar,iki aile yi ağırlayacam...menü hakında yardımcı olursunuz demi yavv,
bu arada ceylincim seni merak ediyordum,kan testi yaptırr da hepimiz rahatlayalım be canım :ecrin_bebek:

slm kızar eflalim neden değerlerin böyle çıkmışken ultrasona girmedin benim doktorum değerler düşükken bile aldı ultrasona ve 1000 olmadan keseyi göremeyiz ama bakalım dedi

kıslarr emin değilim en kısa zamanda gidip yaptıracağım eşime dr gitmem gerektiğini söyleyeceğim izin verirse işten izin alacağımmm
esracım yok üzmüyorsun canımm

azıcıkta gülelim vallaaa kıslarrrrrrrrrrr

Bizi ilgilendirmez :)
Çocuğun biri babasına sormuş :
-baba biz nasıl olduk?
baba cevap vermiş maymunlar ...türeye türeye biz olduk demiş...
tabi çocuk babasının lafına inanmamış.
annesine biz nasıl olduk demiş?
annesi, ALLAH Adem babayla Havva annemizi yaratmış nesilden nesile biz olmuşuz demiş.
çocuk demişki ama babam maymunlar türeye türeye biz olduk dedi
anne cevap verir: o babanın sülalesi bizi ilgilendirmez :)Devamını Gör
Ekleyen:: Gloria Victus

kızlar doktorsitesine bu düşük şüpemi sordum büyük ihtimal düşük yapmışşınız diyor artık regl günüm yaklaşınca hiç iş yapmicam hatta yatıca offfffffff ooooffffff bir yandan kendime çok kızıyorum bir yandanda hamile kalabildigim için seviniyorum

esracım son adet günüm 8 ağustos.o sıvı bu ay yoktu.dediğin gibi acaba spermle mi çıktıda anlayamadım.evet esracım ikimizinde 5.denemesi,ikimizinkide aynı anda tutsun inşallahhhhh.keşke bu ay tutsa.

neeee sen düşük mü yaptın kız sen hamiş miydiiiin aaaaaaaa,,
niye cevap yazmıyonuz yaaaa

ayyyyy canım ne oldu ya kıyamam hayır olsun inşallah gçer canım oruçlu değilsin bi suiç bi pencereden temiz hava falan al olurmu

saol tatlım bende sana kıyamammm öyle yapıcam allahım hayır olsun benim boş hüsnü kuruntularımdır inşallah :Saruboceq:

kendine niye kızıyorsun tatlım bu dünyada rızkı yokmuş öyle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…