kıslarr şu parmalama yöntemini uyguladım önceleri elime sert bişey geliyordu şimdi değmiyor... ?
kıslarr şu parmalama yöntemini uyguladım önceleri elime sert bişey geliyordu şimdi değmiyor... ?
çok sıkıldım :bbo:
dscopur neyin var canım
tşk ederim avhanım bayılacak gibiyim boğazoma bişiler düğümlendi geçmiyo
Fundacın pes etme canım bak ikimizde aynı durumdayız ikimizinde 5.denemesi ve benimde yumurtlama günlerin ama kaçıncı günündeyim bilmiyorum hesaplamakta istemiyorum dün benden o sıvı geldi ordan anladım yumurtlama günüm olduğunu bende de bazen gelmiyor çünki canım ilişkiye girince ardından çıkıyor o sıvı bizde sperm sanıyoruz onu takma canım kafana senin sat ne zamandı ve önümüzdeki regl günün ne zaman
kızlar doktorsitesine bu düşük şüpemi sordum büyük ihtimal düşük yapmışşınız diyor artık regl günüm yaklaşınca hiç iş yapmicam hatta yatıca offfffffff ooooffffff bir yandan kendime çok kızıyorum bir yandanda hamile kalabildigim için seviniyorum
ayyyyy canım ne oldu ya kıyamam hayır olsun inşallah gçer canım oruçlu değilsin bi suiç bi pencereden temiz hava falan al olurmu
esracım son adet günüm 8 ağustos.o sıvı bu ay yoktu.dediğin gibi acaba spermle mi çıktıda anlayamadım.evet esracım ikimizinde 5.denemesi,ikimizinkide aynı anda tutsun inşallahhhhh.keşke bu ay tutsa.
kızlar doktorsitesine bu düşük şüpemi sordum büyük ihtimal düşük yapmışşınız diyor artık regl günüm yaklaşınca hiç iş yapmicam hatta yatıca offfffffff ooooffffff bir yandan kendime çok kızıyorum bir yandanda hamile kalabildigim için seviniyorum
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar ordamısınızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?