Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

neeee sen düşük mü yaptın kız sen hamiş miydiiiin aaaaaaaa,,
niye cevap yazmıyonuz yaaaa

yazdımda sen denk gelmedin canım geçen ay ben test yaptım ikinci çizgiyi gölge şeklinde gördüm hastanede test yaptırdım negatif çıktı bende yok diye önemsemedim regl birgün kala agır kaldırdım ve önce kahve lekelenmem oldu sonra biraz kan geldi durdu bir saat sonra tekrar başladı çok agrılı ve kanamalı geçti
tabi canım seninde mi 5. deneme

kızlarrrr geçmişi okuyodum.ceylini merak ettim,inşallah hamiledir.kızlar listeye beni ekleyin.son adet günüm 8 ağustos.tabi eylülü bilmiyorum.korunmayı bıraktıktan sonra gecikmeye başladıya,kestiremiyorum artık.offff çok sıkılıyorum yaaa,bıktım beklemekten.kızlar rahim filmi çektirdiniz mi hiç???inşallah tüplerde bir sorun yoktur.hormon temiz çıktı,eşiminde temiz çıktı.

slm kızar eflalim neden değerlerin böyle çıkmışken ultrasona girmedin benim doktorum değerler düşükken bile aldı ultrasona ve 1000 olmadan keseyi göremeyiz ama bakalım dedi

Canım değerlerimi doktora daha gösteremdim öğleden sonra gidicem artık veriri heralde ultrason.

esra üzülme,on abakmıyo inanki.benim annem bana hamileyken ne eziyetler çekmiş bir bilsen..anlatsam ağlarsın.doğacağı varsa rabbim koruyo inan.köylü kadınlar hamileyken tarlada iş görüyo bişey oluyomu??tabi biz yinede dikkatli olucaz ama sana üzülme diye anlatıyorum.yani senin suçun değil esracım.

bir gün var arada benim de sat 9 agustos canım ve eylülün 7 sini bekliyorum

neyse kıslar öğleden sonra arkadaş gelecek ben gideyim bulaşığımı yıkayayımm evi toparlayayımm
öpüyorum sizleriii kendinize iyi bakınn

hiç kimse paylaştığım yazıyı okumadı anlaşıllannn
Bizi ilgilendirmez :)
Çocuğun biri babasına sormuş :
-baba biz nasıl olduk?
baba cevap vermiş maymunlar ...türeye türeye biz olduk demiş...
tabi çocuk babasının lafına inanmamış.
annesine biz nasıl olduk demiş?
annesi, ALLAH Adem babayla Havva annemizi yaratmış nesilden nesile biz olmuşuz demiş.
çocuk demişki ama babam maymunlar türeye türeye biz olduk dedi
anne cevap verir: o babanın sülalesi bizi ilgilendirmez :)Devamını Gör
Ekleyen:: Gloria Victus

HER ZAMAN Kİ GİBİ TEK SEN GÖRDÜN BENİ CANIM SAĞOL CANIMCIMMM,bunlardan hayır yok iki saattir kendimi yırtyom burda laelaelaelaelae
burdayım canım menün için çorba pilav olarak bu sıcak havada domatesli bulgur pilavı güzel gider zeytin yağlı fasulye eeee börek fırın patates yani gerisini sen sor cevap veriyim
ben şöyle düşündüm canım sen yorum yap,yaz günü hafif olsun diye,mercimek çorbası ,fırında tavuklu patates,salata pilav güllaç yapayım bide,buralılar pek bilemezdir güllacı :) aslında buzluğa attığım yaprak sarması var az değilse onu da çıkarayım,NASIL CANIM İYİ Mİ ha bide komposto açabilirim
aaa görmedim canım,hadi yaa tühh,ama olsun bak sen bi daha daha dikkatli ol canım,en azından hamile kalamama şansın yok...

esracım ilişkiye girerken az da olsa zorlandığın oluyormu??kendini kasıyomusun hiç??ben kendimi suçluyorum,galiba benim yüzümden olmuyo.

kız reyyannnnnnn kızma,ben geçmişide okuyodum bi taraftan.REYYANNNNN KIZMA TATLIM

okudum canım
okuda adam ol baban gibi, eşşek olma işne dön müş
çucugun biri vilgülü yanlış yere koymuş ve okuda adam ol, baban gibi eşşek olma olmuş cümle

yaa demi,geleckse bi şekilde geliyor nasibi yokmuş dünyadan,
kızlar benim adet günüm de bu perşembe cumaya falan inşaallah hayırlısıyla hamiş olurum da gelmez

yaa demi,geleckse bi şekilde geliyor nasibi yokmuş dünyadan,
kızlar benim adet günüm de bu perşembe cumaya falan inşaallah hayırlısıyla hamiş olurum da gelmez

inşallah adet olamyız kız.keşke...ayrıca menün süper.ben 1 çeşit yapıyorum yanına karpuz falan.eşim istemiyo,yenmiyo diyo.1 çeşit yap diyo.hatta karnını su ve karpuzla doyuruyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…