Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

cnm lekeden dolayı tutmuyosan tutabilirsin. kuran kursunda hoca söyledi esas adetten snra temizleniyonya 15 gün içinde olan lekeler özür sayılıyo. namaz ve oruç tutuluyo.

handan girdi ama yazmıyo yada ekran açık iş yapıyo.. ay kız bide ekran başında bişi olmasın kızaa. artık heran bişi olcak die korkuyom yaa.

cnm lekeden dolayı tutmuyosan tutabilirsin. kuran kursunda hoca söyledi esas adetten snra temizleniyonya 15 gün içinde olan lekeler özür sayılıyo. namaz ve oruç tutuluyo.

canım bilmediğim için soramadımda o zaman yarın niyet edeyim barii canımm çok saoll

cnm nasıl dayanıyon ben kendime güvenemiyomya açlık değilde susuzluğa dayanamıyom.. pazar tutim dedim regli geldi. bu pazar tutucam kaynanamda olcam ikimiz sahura kalkarız nasipse. ayy kaynanam aradıı şimdi ptesi 30 ağustosyaaa tatil dr.larr dr.umu aradımm çarşamba gel dedi. ama ilacı iç dedi.. ofyaa yine patrona sölicem izin meselesini yaaaa

ayy ne güzel ben sajuru tek başıma yapmak zorunda kalıyorumm
valla canım işin zor allah yardımcın olsun canımmcımmmm ne diyeyim vallaa bende söyleyeceğimm

neyse kıslar ben çıkıyorum yarın görüşmek üzere çok öpüyorum sizleriiiiiii kendinize iyi bakın canlarımmm

çilekcim aşk olsun sabah senin için erkenden kalktım sonucu merak ettim diye senden hala ses yok neyse bende çıkıyorum iyi akşamlar sonra yine gelirim

hu hu huu huuuu didem bak kim geldi cccccc eeeee ccccc eeeeeee

anammmm benim datlu kuzum gelmişşşşş hoşgeldin canımmm. tv de national geographic varsa tatlım anne karnında belgeselini gösteriyolar harika yattık bebişimle ona bakıyozkaydirigubbakcemile

evhan idrar testi doğru çıkacakmı diye geçenlerde aldığım testi az önce yaptım aaaaa hamileymişim :sm_cool: demekki idrar testi doğru sonuç veriyomuş onu test edip onaylamış oldum :icecream:

anammmm benim datlu kuzum gelmişşşşş hoşgeldin canımmm. tv de national geographic varsa tatlım anne karnında belgeselini gösteriyolar harika yattık bebişimle ona bakıyozkaydirigubbakcemile

ayyyy canım bizde uydu var çıkmıyo onlar ay benim yerimede izleyin olurmu tatlımmm

evhan idrar testi doğru çıkacakmı diye geçenlerde aldığım testi az önce yaptım aaaaa hamileymişim :sm_cool: demekki idrar testi doğru sonuç veriyomuş onu test edip onaylamış oldum :icecream:

ayyy sorma kız bende pazar günü yaptım adet günümde resmen iki çizgi çıktı hala saklıyorum ayyyyy onu görcez diye amma delirdik beeeeeeeeeeeee

aynen tatlım kafayı yedik çift çizgi diye senin yerinede izliyoz teyzesiii üçüzler ve ikizler var bu bölümde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…