gülüm napim walla biraz işlerim var onları bitirmeye çalışıyorum bitanem
sende ne var ne yok canım
evhancım hcg baktırcan dimi ayy inş. herşey yolundadır bitanem
mehtapcımm naber cnm pazartesi bende dr. gitcektimyaaa kız 30 ağustosya ogün dün kaynanam uyardı benide. benim çarşambaya kaldı dr. ama aradım klomeni bırakma dedi geldiğin güne kadar iç dedi. 8 gün içmiş olcam ya sakıncası olcakmıki.
inş.evhancım inş.
hoşgeldin keremre nasılsın canım
saol canım iyi olmaya çalışıyorum dünde ben doktora gittim sinir oldum geldim
evt benim tıp hastanesi cnm tatil olur yani. uyardı beni boşuna gelme die. ii oldu bende ptesi gitcektim. çarşambaya kaldı.Günaydın kızlar naber nasıl gidiyor
COLOR="Purple"]ay evet gül doğru diyorsun vallaha bende bi arayıp sorayım doktorumu ama kız ajandaya bakıpta saat 10a randevu verdi bana gerçe benimki özel hastane bilmiyorum kapalı oluyormu
senin doktorun devlettemi
ay allah bak bizim aklımıza bile gelmedi akıllı kadınmış kaynanan vallaha
[/COLOR]
hoşgeldinn hemşerim benimmmm. sen izmirdemi yaşıyon cnm şimdi.selam kızlar
cnmm benimde az var yarın alıcam yenisini. doktor mutlaka iç bırakma dedi.ama Gül benim pakette sadece 5 günlük var zaten 10 hap günde 2 tane dedi bana doktorum
neyse ya anlarız
Ebrar canım senmiydin geçenlerde klomen hakkında prof. oldum sorun bana bilmek istediklerinizi diyen?
kızlar nerdesiniz
evt benim tıp hastanesi cnm tatil olur yani. uyardı beni boşuna gelme die. ii oldu bende ptesi gitcektim. çarşambaya kaldı.
hoşgeldinn hemşerim benimmmm. sen izmirdemi yaşıyon cnm şimdi.
cnmm benimde az var yarın alıcam yenisini. doktor mutlaka iç bırakma dedi.
noldu hayırdır cnm ne dedi dr.
hadi hayırlısı cnmm inş iyi sonuç çıkar.kıslar gittim geldim sonucu 1 saat sonra telefondan öğrenebilirim arayıp öğreneceğim
hayırlısı olsun bakalım
özelinemi gittin cnm. bide nisandan beri demiceniz doktora 1 sene dedinizmi ilgileniyolar.doktora dedimki nisan ayından beri korunmuyoruz ama olmuyor onun için geldim dedim bana daha erken diyor sanki zamanını o belirlicek sonra altan baktı bişey yok dedi sadece rahim duvarı kalınlaşmış o da adet olcan heralde ondandır dedi daha adetime var dedim olsun dedi hiç bişey yazmadı çıktım geldim
bide int. araştırdım rahim klınlaşması öyle basit bişey değilmiş kaç santim falan ölçmesi gerekiyodu onuda yapmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?