Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

gülüm napim walla biraz işlerim var onları bitirmeye çalışıyorum bitanem
sende ne var ne yok canım

evhancım hcg baktırcan dimi ayy inş. herşey yolundadır bitanem

güll bende klomen kullandım ama 5 günden fazla içmedim canım fazla içilmesinde sakınca olsaydı doktorun içmeni önermezdi sanırım

gülüm napim walla biraz işlerim var onları bitirmeye çalışıyorum bitanem
sende ne var ne yok canım

evhancım hcg baktırcan dimi ayy inş. herşey yolundadır bitanem

evet canım bhcg baktırcam inş güzel gidiyodur tahmibi 2000lere yakın olması lazım bugün

Günaydın kızlar naber nasıl gidiyor

ay evet gül doğru diyorsun vallaha bende bi arayıp sorayım doktorumu ama kız ajandaya bakıpta saat 10a randevu verdi bana gerçe benimki özel hastane bilmiyorum kapalı oluyormu
senin doktorun devlettemi
ay allah bak bizim aklımıza bile gelmedi akıllı kadınmış kaynanan vallaha

ama Gül benim pakette sadece 5 günlük var zaten 10 hap günde 2 tane dedi bana doktorum
neyse ya anlarız

Ebrar canım senmiydin geçenlerde klomen hakkında prof. oldum sorun bana bilmek istediklerinizi diyen?

evt benim tıp hastanesi cnm tatil olur yani. uyardı beni boşuna gelme die. ii oldu bende ptesi gitcektim. çarşambaya kaldı.

hoşgeldinn hemşerim benimmmm. sen izmirdemi yaşıyon cnm şimdi.

ama Gül benim pakette sadece 5 günlük var zaten 10 hap günde 2 tane dedi bana doktorum
neyse ya anlarız

Ebrar canım senmiydin geçenlerde klomen hakkında prof. oldum sorun bana bilmek istediklerinizi diyen?
cnmm benimde az var yarın alıcam yenisini. doktor mutlaka iç bırakma dedi.

kızlar nerdesiniz

noldu hayırdır cnm ne dedi dr.

kıslar gittim geldim sonucu 1 saat sonra telefondan öğrenebilirim arayıp öğreneceğim
hayırlısı olsun bakalım

doktora dedimki nisan ayından beri korunmuyoruz ama olmuyor onun için geldim dedim bana daha erken diyor sanki zamanını o belirlicek sonra altan baktı bişey yok dedi sadece rahim duvarı kalınlaşmış o da adet olcan heralde ondandır dedi daha adetime var dedim olsun dedi hiç bişey yazmadı çıktım geldim

bide int. araştırdım rahim klınlaşması öyle basit bişey değilmiş kaç santim falan ölçmesi gerekiyodu onuda yapmadı

ben ankarada yaşıyorum canım

kıslar gittim geldim sonucu 1 saat sonra telefondan öğrenebilirim arayıp öğreneceğim
hayırlısı olsun bakalım
hadi hayırlısı cnmm inş iyi sonuç çıkar.

özelinemi gittin cnm. bide nisandan beri demiceniz doktora 1 sene dedinizmi ilgileniyolar.
hiçç ilgilenmemiş hormonlarına fln bakması lazımdı.
ne biçim doktor bunlarya.

ceylincim hayırlısı olsun inşallah..bekleyelim bakalım.bu arada kac lira aldılar teste

keremre genelde hastanelerde boyle oluyor sadece devlette değil özelde de bu böyle.ben hamilelikten önce kontrole özele gitmiştim.bana peşinen söyledi.bir yıl deneyeceksiniz.olmazsa ancak o zaman gel hemen endişelenip gelme dedi.

sen hic sıkıntılanma ..kime gitsen aynı şey diyecek seninki Allahtan bakmıs ultrasonla hiç bakmayanlarda var.demekki temiz gözüküyorki birsey dememiş.bebiş bu bilir geleceği zamanı sıkılma hiç

kızlar aranızda rahim duvarı kalınlaşması olan varmı yada duyan bide bi yerde okudum adete yakın olunca birde gebe kalmaya başlıyınca rahim kendini buşekilde hazırlarmış iyice kafam karıştı valla

bide int. araştırdım rahim klınlaşması öyle basit bişey değilmiş kaç santim falan ölçmesi gerekiyodu onuda yapmadı

tabi cnmm oda allah korusun ayrı bir hastalık. ameliyat öncesi bende olmuş göbekden 1 seferlik iğne yediydim. ölçmesi lazımdı. bence başka dr. git. adetini bekle ondan snra git. özeller son aşamada yapıyo tahlil fln. ilgilenmiyo para tuzağı.

sendemii gurbete gittin. ben gibi cnmmm bu aralar çooook özledim memleketimi ondan çook duygusalım bayramda nasip olursa gitcem.izmire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…