tamam sakinleşcem tatlım 2 dak. şu sinirimi atıym bi. biliyo bide uzak bi yere gidemiycem sahile indirecek beni kahvaltı yaptıracak biliyom başıma geleceği artık peynirin üstüne mum koyar onu üfleriz
sabah kutlaması güzel olsaydı öle adet olur dimi akşam daha güzel oluoki insanlar akşam kutlamayı adet etmiş şimdi gelde sinir olma ya cnm kusura bakma senide fitillendirio gibi oluom ama cnm inan o anı yaşıomuş gibi oldum tüylerim diken diken sinir bastı...çünkü zamn geçio hiç bi gün geri gelmio yaaaaa....sonucta anne babası anlatsa anlar derdinden öle dil mi?
yok cnm eltiden pek haz etmem yüzünü görmeye tahammülüm yok ayrıca olsa bile onların yaptığı saygızılığğı yapmam onşar gibi olamam cnm ya Allah çıkarıt bi şekilde eminim...ayrıca düşün eltimle konuşmadım halde kalkıp gelbilio gersini sen düşün yani...nasil bi genişlikkk....inat değilmi yerinde olsam ben giderdim sabah kapılarına dikilirdim
elimede bi mum alıp biz geldikkkkkk kötükedihüso
ayyyyyy canım benim çok haklısın ama bu saatten sonra yapcak bişey yok bence şöyle düşün seneye 3 kişi kutlayacaksınız evlilik yıldönümünüzü rabbimin izniyle ayyyyy ne güzel yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa olumunekankayizsmile
ay sorma tatlım sorma sinir oldum iyice sabah 8 de dikicem onu ayağa bakalım ne yapacak
elf ben olsam kapıyı açmazdım vallla usuyorum bakalım şimdilik şimdi desem ara abinleri yemeği iptal et bütün pazarı surat ederek geçirecek garanti o daha kötü oluyo hiç çekilmiyor
dik dik... ama bakarsın çok güzel bi süpriz yapar gönlünü fet eder belli de olmaz sonra bu sölediklerine pişman olma cnm ....inşllah hiç beklemedin seni çok şaşırtcak bir şey ypar cnm bebeişine ve sana laik...
elfcim valla eşini takdir ettim.bi erkek heleki kendi ailesine asla söylemez sanırım böyle bence sen yat kalk eşine dua et..ama bencede sizde kalkıp onlara gidin yıldönümlerinde ..inat değil mi
sıkıcı ki nasıl sıkıcıı..
ben bayıldım bile..sinir geldi asabiyet oldum valla.sinirlerim bozuldu valla...
burdayım sizi takip ediyodum
eşimle kavga ettik tutamadım dilimi biton laf söyledim pazar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?