off bugunde gecmez oldu yaaa ...sureklı saate bakıyorum gecmıyor gecmıyor..
ds cim erkekler ayrıntı düşünmezler boşver kendini üzdüğünle kalırsın.bi kere geliriz demiş ya olay bitmiştir.sizden gündüzden programınızı yaparsınız artık.üzülme.
anacım ya pazar günü benimkinin abisi iftara çağırmış bizimkide geliriz demiş ama bizim evlilik yıldönümümüz aramış ben seni sabah kahvaltıya götürürüm olmazmı akşam kutlamak şartmı diyo ya üffffffffffffffffffff senağlama
canım erkek milleti işte boşver burnundan falan getirme bebişinizi düşünün hem senin sinirlenmemen gerekiyo sizde gündüz tadını çıkarın tatlım artık
dscopur çok haklsın sinir olmakla...benim evlilik yıl dönemümde de eşimin abisi size gelcez dedi tireboludalar biz bayburtda eşimde gelceniz gün yıldönmümüz dedi ama abisi mumlarıda alır geliriz dedi tatil planı yapmışlar bozamazlarmış mış mış mış...insan saygı gösteriri dimi rezil olmuştu ilk yıl dönmümüz ya...seni çok ama çok iyi anlıom cnm...
didemcim abiye kuzu diyor yaa ne kadannnnn odunsun erman
haklı valla hele benim ilk evlilik yıldönümümdü ben burda deildim gelice kutlarız dedim hayır gitme kutlayalım gidersen hiçbirşey yapmam dedi işine geliyordu benim gitmem bende gitmek zorundaydım hiç bişeyde yapmadı
ayyyy kızlarrrrrr ya bu hiddet bu celal relaxxxx biraz skinnnnnnn olun kuzularım
evlenmekiçin can atarlar evlendikten sonra kutlamaya bile tenezzül etmezler...
gerçi eşimin suçu yok söledi sonuçta evlilik yıl dönmü oldunu abisi odun abisi bencil...onlarında evlilik yıl dönmü yaklaşıoo bakalım nasil gececek büyğk bi ah aldılar...onlarında ilkkk bakalım bakalım nasil geçcek....
allahım genişliğe bak ya senin eşin hiç değilse kibarca gelmeyin demiş benimki balıklama atladı yemeğe. bide bahaneye bak romantizmin sonu yokmuş mum ışığında yemek yiyip tv mi izliycez dedi sabah kutlasakta olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?