kıssslaaarrrrrr ordamısınızzz
canım doktora göre 6+6 ama sat a göre daha fazla 1temmuz sat.....nekadarlık oluyo
geçmiş olsun cnmmm..
yaaa ben iyce korkmaya başladım hamileliklerin çoğu sorunluyaa lekelenme oluyo nadir bu kısır döngü yafff... eskiden nerde böle şeyler yokmuş bizim halimize bk yaaaa. hormon yiye yiye dengemiz bozulmuş ya.....
dikkat et cnm yorma kendini düşmesin bebek.allah korusun. yoncanın bak lekesi kesilmedi bebişi gitti.
aaaaa cok üzüldüm yoncam düşürdümü bebişini.......kac haftalıktı onunkisi uzunmu surdu lekesi.....bana dun doktorum dedıkı suanda hersey normal ama düşen bebekler ya anomalili yada özürlü gelişmemiş bebek oluyomus ve sen nekadar dıkkat edersen et vucut onu atacaksa atar senı dınlemez dedı........ilerde özürlü olup uzulecegıne bu evrede düşmesi daha mantıklı dedı drum motıve ettı beni
dr.. un görevi hastasını motive etmek. tmm sağlıksız gebelikler sonlanıyo amaa özürlü değildir.ozaman özürlü doğanlar neden düşmedi.. lekesi 10 gündür devam ediyodu dün kanamaya çevirmiş ve düşmüş. cnm doktor ne desede fazla güvenme vee dikkat et. bazen kendimizde neden oluyoz düşmesine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?