Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

slm kızlar bi dışarı cıktım geldim ama fena bayıldım dilim damağım kurudu cok yoruldum.bebiş bana cok kızıyordur eminim mirmirmirmir
usakcım hosgeldiin..nasılsın bebeğin nasıl.ne kadarlık oldunuz şimdi.

h.b kıslar ıyıyım ben cok sukurde bebiş biraz üzdü bizi.salı gecesi kanamam oldu lekelenme şeklinde dr aradım hemen..carsamba sabah hast.ultrasonda baktı aksam ustu muay.gittik ordada baktı allaha sukur canlı gorduk kalbı atıyo kucucuk meleğimiz.......progestan verdi onu kullanıyom allaha sukur kahveden acıldı renk bakalım 10 gun sonra kontrol var.içerde herşey normal dedı dr.bugun benım adet gunumdu acaba dedım lekelenme olabılırmı olabılır dedı dr umda

canım doktora göre 6+6 ama sat a göre daha fazla 1temmuz sat.....nekadarlık oluyo

geçmiş olsun cnmmm..
yaaa ben iyce korkmaya başladım hamileliklerin çoğu sorunluyaa lekelenme oluyo nadir bu kısır döngü yafff... eskiden nerde böle şeyler yokmuş bizim halimize bk yaaaa. hormon yiye yiye dengemiz bozulmuş ya.....
dikkat et cnm yorma kendini düşmesin bebek.allah korusun. yoncanın bak lekesi kesilmedi bebişi gitti.

aaaaa cok üzüldüm yoncam düşürdümü bebişini.......kac haftalıktı onunkisi uzunmu surdu lekesi.....bana dun doktorum dedıkı suanda hersey normal ama düşen bebekler ya anomalili yada özürlü gelişmemiş bebek oluyomus ve sen nekadar dıkkat edersen et vucut onu atacaksa atar senı dınlemez dedı........ilerde özürlü olup uzulecegıne bu evrede düşmesi daha mantıklı dedı drum motıve ettı beni

cok geçmiş olsun usakcım.inşallah baska sıkıntı yasamazsınız.
bende su hesap işini anlamadım.hangisi dogru şimdi doktorun dediğimi sat a göre olan mı.

dr.. un görevi hastasını motive etmek. tmm sağlıksız gebelikler sonlanıyo amaa özürlü değildir.ozaman özürlü doğanlar neden düşmedi.. lekesi 10 gündür devam ediyodu dün kanamaya çevirmiş ve düşmüş. cnm doktor ne desede fazla güvenme vee dikkat et. bazen kendimizde neden oluyoz düşmesine.

cok tsk ederım kıslarrr valla bende anlamıomkı bu gebelık hesaplamayı hayırlısı olsunda artık öpüldünüz...............

doğru söylüyosun cnm cok üzüldüm tabikide dikkat etmemiz lazım .....benim kanamam oldu kırmızı simdi koyu sarıya döndü rengi acılmaya başladı bebişin kalbi atıyodu dun aksam baktıgımızda cok sukur......ama allah bılır tabıkıde verend o alanda hayırlısı olsun canım ya.........bol bol dınlenıcez artık öpüyorum ben yatayım bıraz canım aeol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…