iyiyiz tatlımmmmm benim ben evdeyim cam açık esiyo biraz zaten sıcakla aram çok iyidir benim ondan herhalde ayyy kıyamam ben sana ya iyi yapmışın ama üşütmede sakın
ya canlarım şu jeli birde siz benim için okuyun nolurrrrrrrrrr.KULLANANLAR ÇOK MEMNUN.HADİ KIZLAR.
evet okudum baya da mantıklı geldi banada ama canım,sonuçta bir kimyasal,dr a sor ondan sonra al derim sana,belki bende alırım sonra[/Q
CANIM İNAN BANA PİYASADKİ BİR SÜRÜ SAÇMA SAPAN İLAÇTAN DAHA İYİDİR.BEN ÇOK DETAYLI ARAŞTIRMA YAPTIM,BU DAHA ÇOK BİTKİSEL.AMERİKALI BİR KADIN PROFOSÖR 8 YILLIK ARAŞTIRMA SONUCUNDA KADIN MUKOZASIYLA HEMEN HEMEN AYNI BİR JEL KEŞFETMİŞ.BU DA O JEL.FİYATIDA BİRAZ PAHALI ZATEN.KESİNLİKLE YAN ETKİSİ YOK.İNAN BANA BAZEN BİZ DOKTORLARDAN DAHA TECRÜBELİ OLUYORUZ.NİYE DİCEKSİN BENDEKİ KURULUKTAN DOLAYI ÖZELDE TAM 3 DOKTORA GİTTİM.HEPSİ SAÇMA SAPAN KREMLER VERDİLER,VE ONLARI KULLANINCA DAHA BETER OLDUM.ÜSTELİK BÖYLE OLCAĞINIDA BİLİYORUM.DÜŞÜNSENE REYYANIM DOKTOR VAZELİN,BEBE YAĞI,BEPANTHENE SÜR DİYO YAA,VARMI BÖYLE SAÇMALIK.BU KONUDA ACAYİP TECRÜBE SAHİBİYİM YANİ.
iyibişeye benziyo tatlım sitedede topic açmışlar buna kullananlar memnun al bi dene istersen bilmiyorumkismile
evet bende alman bi sitede okudum simdi. Kullananlar faydasi oldugunu söylüyor. Ama pahaliymis biraz
evet canım,benimde aklıma yattı.çok umutlandım yaaa.internetten sipariş etcem.artık öbür ayki adet sonrasında denerim[/QUO
teklisi 130 lira.kampanyada ikilisi 210 üçlüsü 270 liraymış.3 lü olan sanırım 3 ay gider kızlar.
doğrudur canım, al bi dene o zaman sen,kuruuğa gelince ilk zamanlar bende vazelin sürsüm,iyi oluyodu o da,ama afersin canım da bazen ben kuruluktan daha çok hoşlanıyorum,evet okudum baya da mantıklı geldi banada ama canım,sonuçta bir kimyasal,dr a sor ondan sonra al derim sana,belki bende alırım sonra[/Q
CANIM İNAN BANA PİYASADKİ BİR SÜRÜ SAÇMA SAPAN İLAÇTAN DAHA İYİDİR.BEN ÇOK DETAYLI ARAŞTIRMA YAPTIM,BU DAHA ÇOK BİTKİSEL.AMERİKALI BİR KADIN PROFOSÖR 8 YILLIK ARAŞTIRMA SONUCUNDA KADIN MUKOZASIYLA HEMEN HEMEN AYNI BİR JEL KEŞFETMİŞ.BU DA O JEL.FİYATIDA BİRAZ PAHALI ZATEN.KESİNLİKLE YAN ETKİSİ YOK.İNAN BANA BAZEN BİZ DOKTORLARDAN DAHA TECRÜBELİ OLUYORUZ.NİYE DİCEKSİN BENDEKİ KURULUKTAN DOLAYI ÖZELDE TAM 3 DOKTORA GİTTİM.HEPSİ SAÇMA SAPAN KREMLER VERDİLER,VE ONLARI KULLANINCA DAHA BETER OLDUM.ÜSTELİK BÖYLE OLCAĞINIDA BİLİYORUM.DÜŞÜNSENE REYYANIM DOKTOR VAZELİN,BEBE YAĞI,BEPANTHENE SÜR DİYO YAA,VARMI BÖYLE SAÇMALIK.BU KONUDA ACAYİP TECRÜBE SAHİBİYİM YANİ.
inşaallah ona falan gerek kalmadan gebe kalırız hayırlısıyla,
doğrudur canım, al bi dene o zaman sen,kuruuğa gelince ilk zamanlar bende vazelin sürsüm,iyi oluyodu o da,ama afersin canım da bazen ben kuruluktan daha çok hoşlanıyorum,
inşaallah ona falan gerek kalmadan gebe kalırız hayırlısıyla,
kız valla delisin,güldürdün beni.benim kuruluktan canım çok yandı reyyanım.çok acılar çektim ve çok ağladım.yani idrarımı yapmak bile işkenceydi.belki derdime deva olur diye almaya karar verdim.bu ay biraz o para dokuncak ama napim mecbur kaldım.yağ ile,tükürük ile olmuyo artık,belkide spermler ölüyodur ve hiç ilerlemiyodur bile.bebek umudu için alcam bakalım.
kız valla delisin,güldürdün beni.benim kuruluktan canım çok yandı reyyanım.çok acılar çektim ve çok ağladım.yani idrarımı yapmak bile işkenceydi.belki derdime deva olur diye almaya karar verdim.bu ay biraz o para dokuncak ama napim mecbur kaldım.yağ ile,tükürük ile olmuyo artık,belkide spermler ölüyodur ve hiç ilerlemiyodur bile.bebek umudu için alcam bakalım.
zevk işte.. kaydirigubbakcemile3:dance:
insallah. bu arada abla kacinci deneyimdesiniz? ben daha yeni oldugum icin pek fazla bilgim yok burda konusulanlardan
insallah. bu arada abla kacinci deneyimdesiniz? ben daha yeni oldugum icin pek fazla bilgim yok burda konusulanlardan
zevk işte.. kaydirigubbakcemile3:dance:
delikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aman sen mutlu olda reyyanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?