Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

iyiyiz tatlımmmmm benim ben evdeyim cam açık esiyo biraz zaten sıcakla aram çok iyidir benim ondan herhalde ayyy kıyamam ben sana ya iyi yapmışın ama üşütmede sakın

nemde olunca çok çekilmiyo be canım sıcak,ay yok canım yaa yoksa kendime gelemezdim bu kadar bile,bana mı öyle geliyor bilmiyom ama göğüs uçlarım daha koyu gibi geliyor bana yaa

tabi veririm canım.pahalı ama inşallah aldığıma değer.bende memur eşiyim kızlar,durumlar ortada.artık özele bile gitmiyorum doktorlara olan güvensizliğimden.çünkü daha önce 3 özele gittim,hepsi beni daha hasta etti.bu jel pahalı ama en azından bebek umudumu için almaya karar verdim.dedimya 3 lüsü bana 3 ay gider sanırım.

insallah. bu arada abla kacinci deneyimdesiniz? ben daha yeni oldugum icin pek fazla bilgim yok burda konusulanlardan

kızlar aslında sizin içinde yararlı olabilir.kadınlar kulübünde ve o jelin kendi sitesinde okuduklarıma göre kullananlar hemen hamile kalıyomuş.tabi takdir yüce rabbimin ama belki jel vesile olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…