Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ama abla daha yeni sayilir hemn ümitsizlige kapilma bence. insallah hemen olur ama olmazsada üzülme. kac kisi okudum burda 13.-14. deneyim yazanlar cok

iliskiden sonra belinin altina birde normal kalinlikta bir yastik koyup 1saat yat abla. bi doktorun sitesinde okumustum. veya zaten geceyse öyle uyu. bende öyle yaptim bakalim bir kac gün sonra faydasi olmusmu olmamis mi görücem

ama abla daha yeni sayilir hemn ümitsizlige kapilma bence. insallah hemen olur ama olmazsada üzülme. kac kisi okudum burda 13.-14. deneyim yazanlar cok

sumru haklı,sen bizden de fazla stres yapmışın anacım,stres de etkilermiş,rahat ol biraz yaaa
kaç yıllık evlisin

iliskiden sonra belinin altina birde normal kalinlikta bir yastik koyup 1saat yat abla. bi doktorun sitesinde okumustum. veya zaten geceyse öyle uyu. bende öyle yaptim bakalim bir kac gün sonra faydasi olmusmu olmamis mi görücem

ben onu 5 aydır yapıyorum ama daha tutmadı valla.yastık koyuyorum.bacaklarımı kaldırıp öyle bekliyorum ama tık yok.galiba spermler ilerlemiyor,kuruyumya.

reyannn sen bizi güldürdün allahta seni güldürsün tatlım

gülcüğüm hoşgeldin nasılsın zemuszemus

evhan yolacam seni gel kız çabuk kaydirigubbakcemile

ben onu 5 aydır yapıyorum ama daha tutmadı valla.yastık koyuyorum.bacaklarımı kaldırıp öyle bekliyorum ama tık yok.galiba spermler ilerlemiyor,kuruyumya.

funda sende hoşsun kurumya diyo ya kızlar akşam akşam dudu dilleriniz açıldı valla maşallah hep böyle olun

allah muhabbetinizi artırsın kızlar
amin canım hoşgeldin

amin aminnnnn,şu mübarek ayda herhalde yüzümü güldürecek en güzel şey bu ay hayırlı bi bebişe kavuşmam

he kız dscopurçkuruyum kız,spermler yol almıyo.bir kaç km.daha gitseler olcak belki ama artık onuda o jelle yollamaya çalışcam.

fundacımmm,kuruyum mu dedin sen,bak ben duşa girdim ıslandım geldimmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aklinialirimsmile aklinialirimsmile

ay kizlar ramazan ramazan niyetli olanlara ayip olacak ama öglen bi aciktim. ögle arasinda eve gittim sanki kocacim aklimi okumus gibi tam canimin cektigi seyleri yapmis. sasirdim baska zaman yapmazdi. baya bi yedim simdi yine aciktim ya. karnim zil caliyo

sağol gülcüm.sende katıl.ben kuruyumya onu anlatıyodum kızlara.spermler benim yüzümden bırak koşmayı,yürüyemiyolar bile

amin canım hoşgeldin

amin aminnnnn,şu mübarek ayda herhalde yüzümü güldürecek en güzel şey bu ay hayırlı bi bebişe kavuşmam

hoşbuldum kıslarr ferhat göçer dinliyom tanrıdan dileğim çokk hoşuma gidiyo efkara geldim bende eşlik ediyom.zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…