fundacımmm,kuruyum mu dedin sen,bak ben duşa girdim ıslandım geldimmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aklinialirimsmile aklinialirimsmile
fundacımmm,kuruyum mu dedin sen,bak ben duşa girdim ıslandım geldimmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
he bacım sen onlara jelle yolu tarif edersin artık ilerler de bi bebiş kondururlar inşallah sana
ahh ahhh dualarınıza ihtiyacım var canlarımmm
he kız dscopurçkuruyum kız,spermler yol almıyo.bir kaç km.daha gitseler olcak belki ama artık onuda o jelle yollamaya çalışcam.
sende tam sırasını bulmuşsun ıslancak konu üstüne iyi gitti :roflol::roflol:fundacımmm,kuruyum mu dedin sen,bak ben duşa girdim ıslandım geldimmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ohhh yarasın eve gidince bi sev o adamı hazırlık yapmış bak. :1hug:ay kizlar ramazan ramazan niyetli olanlara ayip olacak ama öglen bi aciktim. ögle arasinda eve gittim sanki kocacim aklimi okumus gibi tam canimin cektigi seyleri yapmis. sasirdim baska zaman yapmazdi. baya bi yedim simdi yine aciktim ya. karnim zil caliyo
sağol gülcüm.sende katıl.ben kuruyumya onu anlatıyodum kızlara.spermler benim yüzümden bırak koşmayı,yürüyemiyolar bile
oruç değilmisinay kizlar ramazan ramazan niyetli olanlara ayip olacak ama öglen bi aciktim. ögle arasinda eve gittim sanki kocacim aklimi okumus gibi tam canimin cektigi seyleri yapmis. sasirdim baska zaman yapmazdi. baya bi yedim simdi yine aciktim ya. karnim zil caliyo
Allah snin de hayrını versinnn :roflol:hee kuruyum deli kız.adam sokmakta zorlanıyo valla.acısı,tahrişi bin beter.
ay allah iyiliğini versin senin :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ayyyyyy karnımda gaz oluştu çok kötüüüüüü oyyyy oyyyyyyy gazman olcam sonunda diye korkuyom ah kocam yok ki yanımda sırtımı sıvazlasın gazımı alsın kaydirigubbakcemile3
reyyan canım ancak gördüm yazını ne oldu kız anlatsanamehtaaaaap ben kendimden şüphelenmeye başladım yaaa
evet bende alman bi sitede okudum simdi. kullananlar faydasi oldugunu söylüyor. ama pahaliymis biraz
kızzz ne fenasın sen cnm bunun bi formülü yokmu bi git eski evlilerden ders al. belki sen bilmiyon ıslanma yöntemini açtırma ağzımı töbe töbe .......hee kuruyum deli kız.adam sokmakta zorlanıyo valla.acısı,tahrişi bin beter.
kızlar pilav yapmaya gidiyorum.aslında gitmeden siz nasıl yapıyosunuz bi öğreneyim.pek beceremiyorumda.
ayyyyyy karnımda gaz oluştu çok kötüüüüüü oyyyy oyyyyyyy gazman olcam sonunda diye korkuyom ah kocam yok ki yanımda sırtımı sıvazlasın gazımı alsın kaydirigubbakcemile3
bi bebişinkini bide seninki sıvazlar adam inşallah 8 ay sonra
ıslak kuru muhabbet koptu yanlız yakında topicin başına +18 ibaresi koycaklar
cnmm yesinler gazını havanııalsanaalsanasmile duvara sürt sırtını cnm çıkar belki. ee kocan gelesiye idare et.
mehtap cımmmmmm eğer bu ay bi tutarsa ikimizde aynı anda hamiş kalcaz kırkımız karışcak kız...
yaa ne bileyim sanki hamileyim gibi hissediyorum kendimi,normalde adet zamanım akıntı kesilir bugünlerde dscopurun anlattığı gibi süt kesiği misali akıntı oluyo,göğüs uçlaarım koyu gibi geliyo,yada bana mı öyle geliyor bilmem.ağrım da var.hadi hayırlısıreyyan canım ancak gördüm yazını ne oldu kız anlatsana
aaa kız sende almanyadaymışsın şimdi gördüm yazınca bende almanyadan geldim türkiyeye evlendim buraya yerleştim 3,5 yıldır buradayım
ay evet süper olur vallaha ah bide yakın olsaydın sen bana beraber büyütürdük gerçe ben işimi bırakmak istemiyorum annem bakacak olursa iki aydır burada kesin dönüş yaptı almanyadan zaten en çok o yüzden bekledim hemen yapmadım
yaa ne bileyim sanki hamileyim gibi hissediyorum kendimi,normalde adet zamanım akıntı kesilir bugünlerde dscopurun anlattığı gibi süt kesiği misali akıntı oluyo,göğüs uçlaarım koyu gibi geliyo,yada bana mı öyle geliyor bilmem.ağrım da var.hadi hayırlısı
didemcim, 18 yaşından küşükler yoktur herhalde aramızada ya kaydirigubbakcemile3
daha bunlar ne kiii,neler konuşulur burda hee,evhan mehtap iyi bilir
yaa ne bileyim sanki hamileyim gibi hissediyorum kendimi,normalde adet zamanım akıntı kesilir bugünlerde dscopurun anlattığı gibi süt kesiği misali akıntı oluyo,göğüs uçlaarım koyu gibi geliyo,yada bana mı öyle geliyor bilmem.ağrım da var.hadi hayırlısı
didemcim, 18 yaşından küşükler yoktur herhalde aramızada ya kaydirigubbakcemile3
daha bunlar ne kiii,neler konuşulur burda hee,evhan mehtap iyi bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?