Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ayyyyyy karnımda gaz oluştu çok kötüüüüüü oyyyy oyyyyyyy gazman olcam sonunda diye korkuyom ah kocam yok ki yanımda sırtımı sıvazlasın gazımı alsın kaydirigubbakcemile3

he kız dscopurçkuruyum kız,spermler yol almıyo.bir kaç km.daha gitseler olcak belki ama artık onuda o jelle yollamaya çalışcam.

hesapla cnmda kaç km gitceklerse jeli ona göre ver yazık yorulmasınlar... alemsinyaaa:roflol:
fundacımmm,kuruyum mu dedin sen,bak ben duşa girdim ıslandım geldimmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aklinialirimsmile aklinialirimsmile
sende tam sırasını bulmuşsun ıslancak konu üstüne iyi gitti :roflol::roflol:

ohhh yarasın eve gidince bi sev o adamı hazırlık yapmış bak. :1hug:
sağol gülcüm.sende katıl.ben kuruyumya onu anlatıyodum kızlara.spermler benim yüzümden bırak koşmayı,yürüyemiyolar bile

alemsinyaaa zemuszemus rezil ediyon güzelim spremleri bolcana sür bari jelii acısını çıkarsınlar:teytey::teytey:

oruç değilmisin lmaz:
hee kuruyum deli kız.adam sokmakta zorlanıyo valla.acısı,tahrişi bin beter.
Allah snin de hayrını versinnn :roflol:
ay allah iyiliğini versin senin :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

amin aminn delikafadulden

ayyyyyy karnımda gaz oluştu çok kötüüüüüü oyyyy oyyyyyyy gazman olcam sonunda diye korkuyom ah kocam yok ki yanımda sırtımı sıvazlasın gazımı alsın kaydirigubbakcemile3

bi bebişinkini bide seninki sıvazlar adam inşallah 8 ay sonra

mehtaaaaap ben kendimden şüphelenmeye başladım yaaa
reyyan canım ancak gördüm yazını ne oldu kız anlatsana
evet bende alman bi sitede okudum simdi. kullananlar faydasi oldugunu söylüyor. ama pahaliymis biraz

aaa kız sende almanyadaymışsın şimdi gördüm yazınca bende almanyadan geldim türkiyeye evlendim buraya yerleştim 3,5 yıldır buradayım

hee kuruyum deli kız.adam sokmakta zorlanıyo valla.acısı,tahrişi bin beter.
kızzz ne fenasın sen cnm bunun bi formülü yokmu bi git eski evlilerden ders al. belki sen bilmiyon ıslanma yöntemini açtırma ağzımı töbe töbe .......

kızlar pilav yapmaya gidiyorum.aslında gitmeden siz nasıl yapıyosunuz bi öğreneyim.pek beceremiyorumda.

pilav yapmayı bilmiyo bide evlenmiş... allah seni napsın bide kuru.....:roflol:

cnmm yesinler gazını havanııalsanaalsanasmile duvara sürt sırtını cnm çıkar belki. ee kocan gelesiye idare et.

bi bebişinkini bide seninki sıvazlar adam inşallah 8 ay sonra

ayyyyyyy ağzın bal yesin kankiiiiiiiiiiiim aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
olumunekankayizsmile

ıslak kuru muhabbet koptu yanlız yakında topicin başına +18 ibaresi koycaklar

ay evet yaaaaaa ilahi sen
cnmm yesinler gazını havanııalsanaalsanasmile duvara sürt sırtını cnm çıkar belki. ee kocan gelesiye idare et.

ayyyyevet yaaaaa neyse rahatladım ohhhhh saldım çayıra mevlam kayıraaaaaaaaaaaaaaaaa
:dance: :dance: :dance:

mehtap cımmmmmm eğer bu ay bi tutarsa ikimizde aynı anda hamiş kalcaz kırkımız karışcak kız...

ay evet süper olur vallaha ah bide yakın olsaydın sen bana beraber büyütürdük gerçe ben işimi bırakmak istemiyorum annem bakacak olursa iki aydır burada kesin dönüş yaptı almanyadan zaten en çok o yüzden bekledim hemen yapmadım

reyyan canım ancak gördüm yazını ne oldu kız anlatsana

aaa kız sende almanyadaymışsın şimdi gördüm yazınca bende almanyadan geldim türkiyeye evlendim buraya yerleştim 3,5 yıldır buradayım
yaa ne bileyim sanki hamileyim gibi hissediyorum kendimi,normalde adet zamanım akıntı kesilir bugünlerde dscopurun anlattığı gibi süt kesiği misali akıntı oluyo,göğüs uçlaarım koyu gibi geliyo,yada bana mı öyle geliyor bilmem.ağrım da var.hadi hayırlısı

didemcim, 18 yaşından küşükler yoktur herhalde aramızada ya kaydirigubbakcemile3
daha bunlar ne kiii,neler konuşulur burda hee,evhan mehtap iyi bilir

ne güsel annen bakmasıı. benim kaynanam bakar gerçi kayınpeder biz onlara bakarız baksın çocuğuna 1 sene emekli olunca gider bakarız çalışır gelin demiş. nasip bizimde ama ikiz olursa kesin gelicekler buraya. benimde çalışmam lazım cnm mecbur ama allah bilir en iyisini.
yakın olsak ikiz gibi olurlardı aynı yaş. almanya hangi şehrinde cnm.

adetin yarınmı cnmm inşallah yanılmazda hamilesindir. sabah test yap istersen.

ohhh konuşun konuşun kızlar yiycez damgayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…