Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

esracım ağrılarım var kafamı karıştırıyor normalde ağrım olmazdı regli bitimi
eşime sordu yhaa cumartesi versem sorun olmaz değil mi diye dr a gideceğimi biliyor ve patrona sorun olmaz dedi idare ederim 1 gün daha dedi ve sırf arkadaşı eşi ile izin kullansın diyye yhaa eşime de kızgınımmmm
bana diyordu yarın ona izin verirse konuşacam patronla falan deyip duruyordu ama iş patrona söylemeye gelince yok tabiii

tüh cnm ya üzüldümmm eşinde nasıl kıvırmış öyleyaa hayret bişi.. ama üzülme vardır bundada bir hyır. allahdan herşey. cnm acele etme haftaya gidersin..

ceylinim üzgünüm çıkmam lazım cnmm hadi üzülmeeee hayırlısı böyledir.. allahın vardır bir bildiği cnm.
öptüm hepinizi. iyi akşamlar

canım ağrılardan duramıyorum adı gibi biliyor ama şimdi gidip diyeceğim ben acile gidecem ağrılarım fazla diye ister gelsin ister gelmesin benimle kendisi bilir valla ben ona danışıyorum o beni yarı yolda bırakıyor ona kızıyorumm

sorma kız çok dertliyim çokkkkkkkkk

offf çok üzgünüm çoookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tv nin resever ı bozuldu tv çalışmıyo kaldım burda böyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

burdayız cnm benim geçmişi okuyodum neler kaynattınız die bakıverdim güzelimm sen ne yapıosunn...

hoşbulduk güzelim didem gelmed mi cnm...
bişi sorcam bu düşük işi nasıl oluo ya ağrılı mı yplsa ağrısız olduğuda oluomu...

hoşbulduk güzelim didem gelmed mi cnm...
Bişi sorcam bu düşük işi nasıl oluo ya ağrılı mı yplsa ağrısız olduğuda oluomu...

yok canım daha gelmedi benim gözlerimde yollarda kaldı hala yok zilli
canım kimisi kimyasal gebelikte yani adetle beraber düşüyomuş adet ağrısıyla anlamıyomuşun ama ilerlediyse ki geçen sene benim 6 haftalık düşük yaşadığımda ağrıdan öldüm öldüm dirildim diyeyim sana acildeeee hayırdır canım neden sordun

ya geçen ayda benden değişik bişi düştü ama ağrısız çok denize girdim hep kahverengi akıntım oldu aşırı gazlanma aşırı göğüs ağrısı vardı mide bulantısıda arada oluodu cnm en sonda böle minnacık şekil olarak cenini adran bir şey düştü ama ağrısız olamıcanı düşünerek üstünde durmadım acaba düşükmüydü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…